Звездни Компромати- Юни'25

• 276 247
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 010
Таз жена сериозно ли извади такова кръстче? Не е гола, добре е. Много дантела, ама по-добре от поувиснали ръце, пък били те и тренирани.
И аз така мисля по- прибрана, няма цици, няма голямо деколте, и ръцете не се виждат екстра.

# 2 011
  • Glasgow
Тази снимка на г-жа Безос ми харесва много
Скрит текст:

# 2 012
Имам чувството ,че от снимки пропускат емоциите, естественото. Снимат филм и са в роля.
Какво ще стане,  ако не е толкова режисирано?

# 2 013
София Лорен ми харесва повече в гази рокля от Безовица.
Снимките ми се виждат силно обработени - има неестествено тънък кръст и гърдите й изглеждат по-малки от действителност.
Но роклята за мен е красива - дантелата е класика за Италия.
Безовица изглежда по-добре в лице отпреди, сякаш си е махнала филтрите в скулите и изглежда по-естествено. 
Цялата помпозност обаче ми намирисва на мен, щастието обича тишина и тези демонстрации  не ми допадат и са избиване на комплекси.

# 2 014
Роклята е много красива, носи италианския дух. Роклята на Скиапарели също е много ефектна и акцент там е талията.
Завиждам на талията на Безовица, такива съвършени извивки без корсет ли ги е постигнала?!

# 2 015
Безовица е както би казала кака ѝ Мадона: like a virgin .
Детайлът със слугите отзад кърти. Satisfied

# 2 016
  • Down south
Информативно, образите на "слугите" са част от пресъздаването на сцената и се е получило доста автентично.

# 2 017
Да се жениш за втори път, на 50 и кусур години в бели дантели ми е малко ту мъч. Иначе дългите ръкави на живо изглеждат по-добре отколкото на снимка, за сватбени рокли имам предвид.

# 2 018
Да живее Тантелата стил '58! За Лорън това е най-изисканата плетка явно. Вечери, сватби- все дантела. Всичко им е поза, е дано да щастливи, но не вярвам да могат да изживеят момента качествено от толкова надувки, една камара хора. Това със слугите е потресаващо, голям бъг в главата.

# 2 019
Идеална е. Нищо не виси, нито напира да изскочи.
Можеше да е с деколте до пъпа и дължина над коляно.
Само не знам, Безос докато я разкопчае дали ще му стигне нощта.

# 2 020
Идеална е. Нищо не виси, нито напира да изскочи.
Можеше да е с деколте до пъпа и дължина над коляно.
Само не знам, Безос докато я разкопчае дали ще му стигне нощта.
Той я е разкопчавал, разкопчавал, разкопчавал... даже и женен е бил, когато я е разкопчавал. Нищо, че булката е в снежнобяло.

Иначе добре, че са я убедили този път нищо да не изскача, виси и тресе.

# 2 021
На Лорън Санчес Безос и отиват и по-сексапилните рокли и деколтета.. Подхождат си с Безос.

Скрит текст:

# 2 022
Безовица,ако поддаде на хейта на земляните и стане изискана и стилна-язЪк за арната жена...аз ви казах на нея и отива и кич и цици ...това е все едно някоя обрана жена да се разпищоли...Joy
Тая окопчана рокля дано е само за пърформънса Joy

# 2 023
Роклята е разкошна! Любим модел за булчинска. По средата е корсет със сигурност пристяга и извайва тЕло дори и да го нямаш. 😁

# 2 024
Много красива рокля, булката учудващо изглежда прекрасно. Изобщо не ми е много дантелата, а силуетът е наистина изящен.
Добре, че се ожениха Безовци, та да има малко раздвижване в тази скука, Искам още снимки.

Общи условия

Активация на акаунт