Звездни Компромати- Юни'25

• 278 063
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 210
Христо Живков почина от рак 2023 г.

# 211
Ееее, Бохо, ти с тоя контекст ревизира картинката Grinning
Много го харесвах Христо, нормално да не иска да спи с Емануела, айде сега. И си казваше, че е прясно влюбен и не иска да го въвличат в драми. Това с тоалетната си беше чисто възползване от пиян човек

Иначе редактирам се, Емануела не е баш дъното, Стрина е.

Благодаря за припомнянето за Нобеловата лауреатка Рени, това ми е най-смешния момент от тоя сезон GrinningGrinning Още си спомням физиономията ѝ, в стил “крайно време беше”. Беше пяла и в Сърбия жената и смяташе, че това е “мост на мир” и кой ако не тя, заслужава Нобел Joy

# 212
Стрина винаги е дъното, не знам как става така, а винагисне старае уж да каже и направи правилните неща. Ама не й се получава

# 213
Какво е казала Рени за лауреата?
Забравила съм го този сезон, той е бил пълен с интересни личности бе. Помня, че Миглена Ангелова ми се издигна в очите, ма как...защо...не помня

# 214
Никола Пелц и съпруг са наели кризисния ПР на семейство Маркълови, да им изтърка имиджа след скандала със семейство Бекъм.
Не знам какво са си мислели, но този ПР не може на Маркълови имиджа да изтърка толкова години, как ще успее с техния?

Джони и Кейт Мос винаги са били страхотни заедно.
И към днешна дата. Някои неща са завинаги.

+ Тейлър Суифт е отказала да свидетелства в съда в полза на Блейк Лайвли - още едно приятелство е оставено в миналото.
На мен ми харесва с Уинона Райдър

# 215
Aбе спокойно хора, то като почина Робин Уилямс, Роби колко пъти го оплакаха хората… хора сме, бъркаме 😃.

# 216
Много ведри и спокойни изглеждат Джони и Кейт.
Много е хубаво, че са запазили добри отношения. Бях чела нкъде, че тя много трудно е преживяла раздялата.
Уинона също дълго време не можа да го прежали. След кражбите пък съвсем се срина и изпадна в девета глуха. Добре, че се е съвзела и е взела живота си в ръце.

Роби Уилямс е казвал, че често се е случвало да носи разочарование, когато отиде някъде и хората осъзнаят, че това не е РобиН Уилямс.

# 217
Емануела всъщност постъпи доста подло и ку...ски, когато напи актьора, а той влезе почти в безсъзнание да повръща в тоалетната и тя се възползва да влезе и да пъшка вътре все едно правят секс. Просто Емануела не можеше да приеме, че за някого е гнусна и не би я докоснал ... Жалко за актьора тогава, мисля че доста гадно го преживя и и от това пострада тогавашната му връзка.
Извод от тази ситуация - не в една къща да влезе, а и на един тротоар да не се движи човек с хора като Емануела.

# 218
Renée Zellweger
Скрит текст:

# 219
Аз не разбирам възхищението пред красотата на Емануела. Имаше едно съчетание от тъмна коса и светли очи, което може да бъде екзотично, но чак пък красавица…

# 220
  • Glasgow
Ооо, на живо беше уникална мацка, аз дори първо не я познах като я видях, само по гласа. В едно популярно заведение в сл бряг през деня, спортна, без грим и сценични одежди. Сигурно съм, че никой не би отказал да я "пипне" в онзи период. Ама той и актьорът доста страстно потанцува с нея, не забелязах да се е дърпал. И наистина беше тъпо тогава като отказа тази мисия, така само я "валидира" като фатална жена. Чак пък да откажеш, защото ще играеш с нея.

# 221
Leslie Bibb
Скрит текст:

# 222
Щом казваш… веднъж я видях на едно летище, ама преди мнооого време, е симпатична, спортна ми се видя, но не припаднах нещо.

# 223
  • Glasgow
Може в различни периоди да сме я хванали,  сега такава подпълнена, руса, джукеста, не ми харесва. Тогава като момиченце беше

# 224
Да, да, аз сега никак не я харесвам, и една изсулена…

Общи условия

Активация на акаунт