Звездни Компромати- Юни'25

• 276 151
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 235
  • на пистата
Краката на госпожа Безос
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 236
Не е за толкова късо госпожата вече. Мисля, че има проблем с това, което вижда в огледалото по принцип, не конкретно за сватбата. С дълги рокли е ок, обаче с късите е голяма греда.
Все си мисля, че е "омагьосала" и предишния, и сегашния си мъж. Остава да сподели и как или с какво в социалните мрежи, че да знаем и ние.
А защо и майка й не е поканена, знае ли се?

# 2 237
Нана Гладуиш със сина си в Марбея

# 2 238
Иванка Тръмп и вечерният и тоалет за La Dolce Notte..

Скрит текст:

# 2 239
  • Down south
Иванка винаги е много елегантна.

# 2 240
Мъжа на Иванка е голям късметлия с жена като нея! Като статуетка е.

# 2 241
  • Glasgow
Текстът на снимката на Кайли е като от meme за британските жени на социални помощи след раздяла с поредния партньор "snakes everywhere, just me and me kids from now on"🤣

# 2 242
Мъжът на Иванка ми е много крийпи, има нещо неприятно в излъчването...

# 2 243
Говори се, че Кендъл и Кайли не са били в първоначалния списък, но Крис Дженър е настояла да ги поканят. Тимъти Шаламе очевидно просто не е близък с нито един от младоженците.

А защо и майка й не е поканена, знае ли се?

Майката на Лорън застава на страната на брат й Майкъл при скандала с изтеклата информация за връзката на Лорън и Джеф. Оттогава Лорън поддържа връзка само с брат си Пол и полусестра си Елена.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 15:50 от Beauty queen

# 2 244
Ама Безос миналата година само е дал 122 милиона за благотворителност ,10 билиона разпределени за 10 години за climate change и още доста charity на парче ....да си направи сватба човека ,един път се живеЙ...
те тези за climate change ги "оправдаха" вече с тази сватба, дето имаше смешка тези дни- 100 частни самолета отидоха до Венеция за сватба, но ти ползвай хартиени сламки, за да не вредиш на планетата.
Е, то излиза, че си е платил въглеродния отпечатък на частните самолети с щедър бакшиш към природозащитниците. 😁 Гретааа, къде спиш?

# 2 245
Мила Роберт....
Глория от концерта си във Варна вчера:
Скрит текст:
Деми Мур с дънки за 2265 долара, коментират я в американските медии.
Скрит текст:

# 2 246
  • на село
Глото пак изкара роклички с реснички. За белия сутиен да не отварям дума.

# 2 247
  • Down south
Иванка винаги е много елегантна.

# 2 248
Еми... сценични рокли, трябва да лъска, да има пайета и диаманти. Grinning Мен по-скоро ми е странно как слага метални коланчета на всяка рокля, а те не са за коланчета някои от тях. Обувките ги върти от бая време също.

# 2 249
Мъжа на Иванка е голям късметлия с жена като нея! Като статуетка е.

Преди време бях чела колко много се е дърпал и как той е прекратил връзката им, тъй като баща му е смятал Иванка за неподходяща за брак (били са от различни религии). Обаче Уенди Мърдок, една от бившите съпруги на Рупърт Мърдок, посредничи да се срещнат пак, след това Иванка сменя религията и става приемлива за семейството му.

Самата Уенди Мърдок също е много интересна и съвсем по нашата тема, ако на някого му се занимава, може да прочете - бая скандален материал е животът ѝ, по едно време дори я обвиняваха за шпионаж в полза на Китай, откъдето е тя.
Освен Иванка и мъж, е запознала бившия си мъж Рупърт със сегашната му партньорка Елена Жукова, майката на Дария Жукова...

Общи условия

Активация на акаунт