Звездни Компромати- Юни'25

• 276 125
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Glasgow
А в такива връзки какво става с децата след раздялата? Аз помня с мировите деца ходеха на почивки, в едно предаване за готвене и те бяха с тях, сигурно си стават близки. И после нищо ли😕

# 2 281
  • Deutschland
През август на Корфу ще е.

А сватбата на Мария кога ще е?
И в Корфу ли ще е?

# 2 282
Keira Knightley по време на 3rd Nouvelles Vagues International Biarritz Film Festival
Скрит текст:

# 2 283
Юдейството на Иванка е само на хартия, явно Кушнер се женят по сметка.

Мария започва да ми опротивява с тази двулична всеотдайност, която демонстрира.
Нейните можения се протират до вирнати сиси и заголен задник с навряни гащи в него. Толкоз.
Много по-обикновени жени съумяха да се ... тази модерна дума - валидират, с много по-заможни мъже от Маровите и без толкова да се излагат, занимавайки аудиторията с напъни.

# 2 284
Мила Роберт....
Глория от концерта си във Варна вчера:
Скрит текст:
Деми Мур с дънки за 2265 долара, коментират я в американските медии.
Скрит текст:

Глория изглежда чудесно. Дъщеря й май също е влязла във форма.
Да й имам дънките на Деми, такива носихме в 7ми клас. Но сакото е красиво.

# 2 285
Гло е замръзнала във времето, а дъщеря й дава вид на доста посредствена девойка. Освен това няма лична идентичност, а като копие на майка си. Не ги харесвам и двете.

# 2 286
  • Sofia
Относно Иванка и юдеизма, не е чак толкова рядко срещано в Америка. Преминаваш обучение, трябва да се "представиш" успешно.
В доста филми има такива, спомнете си Шарлот от Сексът и града, по Нетфликс има и едно супер сериалче Nobody wants this точно за такава двойка. Там обясняват, че всъщност е добре прието, защото целта на евреите е да увеличат хората от своята религия. Сериалът е направен по истинската любовна история на сценаристката, която също приема юдеизма, заради мъжа си.

# 2 287
Гло е замръзнала във времето, а дъщеря й дава вид на доста посредствена девойка. Освен това няма лична идентичност, а като копие на майка си. Не ги харесвам и двете.
И аз не ги харесвам, но не мога да отрека, че майката държи визия доста години и се справя много добре. На мамини и татини отрочета свикнах, пълно е с тях в родния "хайлайф".
Обаче Мария...ако кажа, че изглежда евтино, малко ще е.
А Иванка ми е толкова бозава, че каквото и да облече, не може да ми направи впечатление. Безлична и никаква ми е. Грам индивидуалност няма в тази "стилна жена за пример". Като я гледам и в главата ми кънти "протокол, етикет, заучена поза и визия".

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 01:02 от FreakOnALeash

# 2 288
Глория си отгледа детето.
И все едно беше сама през това време.
Е, един Жоро Илиев чухме, че уж се е намесил в живота ѝ по едно време, ама кой помни...
А Мара ги обича всякакви.
И подлага и дъщеря си на това.
Не е умно това на Мара.
Изглежда като някаква изпаднала, която само чака следващия...

# 2 289
Не знам от филтри, грим или корекции, но Мила Роберт изглежда много добре, не я познах.
Скрит текст:

# 2 290
Мила Роберт ми се видя доста красива при Мундю. Дали е правила някакви операции по лицето си?
Гледах само рекламата за участието й , направо не приличаше на себе си Sad

# 2 291
Според мен са филтри.
Този Мондьо е толкова самовлюбен, че абсурд да не изглежда перфектно и покрай него всички останали под филтъра.
Аз не му гледам интервютата на този.
Обявила съм го за бездарен и толкова.
Лицемерие ми лъха от него, а не журналист с истинско лице.

# 2 292
Че тя въобще не изглежда така Мила. За сметка на това скоро чух нейна нова песен, ами то си беше чиста чалга.

# 2 293
  • Бургас
И аз не я познах, това възможно ли е само с филтри или има някакви хирургични корекции

# 2 294
Lana Del Rey
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт