Звездни Компромати- Юни'25

• 268 946
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ся последно крият ли лицата на малките гущерчета или не? Не е единодушен Гущера. Натали защо крие, че е с Чой не разбирам, попита я Сано в студиото и тя каза - после ще ти отговоря. Каква е тая мода вече бременни жени да крият бащите? Той поне не е женен.
Иван, Стринка и деца ми харесаха на бала- изглежда готино, младежко изпращане и младежа е супер.

# 46
Прекрасно направена тема!
Честит празник на всички деца!

Всички знатя за Натали и Чой, а тя крие.

# 47
MOCA Gala 2025
Скрит текст:

# 48
  • софия
Иван и Ирина изпращат абитуриент, Спас е завършил гимназия

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DKWhg22NxSY/
След това дивна чалга до зори в Мегами. Не изглеждало като да му е непознато.
Кое училище завършва младата смяна? Знам кое не е.

# 49
  • гр.Пловдив
Разкошни Ирина на изпращането и Юлияна Дончева на представянето на книгата й Sparkling Heart

# 50
Попътен вятър в живота на Спас!
Стрина съвсем на лелка е заприличала и това е от ужасните й жълти букли. Супер лелински вайб й придават, а тя като цяло е склонна, хем че обикновено се облича по-момичешки и има добри попадения. Тази блестяща рокля, обаче, с тези лоуфъри, ами... ужас! Все едно е облякла абитуриентска рокля с мъжки обувки, тоалетът й е голямо НЕ за мен.

# 51
  • София
Те всички на това изпращане са направили невероятен избор с обувките. Момичетата и с дрехите, някакво умряло кафяво с бели обувки, черно с неясно какви. Роклята на Ирина е хубава, но повече за вечерно парти.

ПП Благодаря за темата! И честит празник!

# 52
  • Berlin
Много як първи пост с много интересна информация! Аз защо съм я запомнила стопанката с един тюрбан на главата? Много ми е ясен образът в главата, а хич не е това, което видях на едното видео, хаха.😂

# 53
  • Viena
Стрина дали едни воловани е спретнала за бала😅😅😅😅

# 54
Те всички на това изпращане са направили невероятен избор с обувките. Момичетата и с дрехите, някакво умряло кафяво с бели обувки, черно с неясно какви. Роклята на Ирина е хубава, но повече за вечерно парти.

ПП Благодаря за темата! И честит празник!
Да, съвсем отделно, че абитуриентската й рокля е вечерна. Кафявата рокля с бели обувки и аз ги регистрирах, ма викам си, айде, момичето е още младо...
Абитуриентът е симпатичен, има ръст и хубава физика, само тези вежди ми стоят като залепени от театрален реквизит. Нищо ли не може да се направи?

# 55
  • София
Момичето с кафявата рокля и бели обувки не е ли дъщерята на Ирина - Верджиния. Или Вирджиния?

# 56
Ирина направи големи истории около сина си в училище навремето. Не казвам, че ако нещо ти се струва нередно, трябва да се мълчи, но имаше и други мнения по разните въпроси.

# 57
Страхотен първи пост! Благодаря, Кактусче!
Стринкини много ми харесаха.

# 58
  • София
Спас на "Александър Невски"😃
Скрит текст:

Мила Михова и Дарина Такова с Джойс ДиДонато след концерта ѝ снощи.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 15:31 от yovanka

# 59
  • София
Спасчо е такъв дечко още. Много е странно, но Иван, като беше пуснал коса, много си приличаха.

Общи условия

Активация на акаунт