Звездни Компромати- Юни'25

• 277 732
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 75
Ми не мога да ги харесам децата на Стрина и Иван. Има много по-нежни, умни и красиви младежи и деца. Тези са просто деца на известни родители, нищо повече.

# 76
  • София
Ся последно крият ли лицата на малките гущерчета или не? Не е единодушен Гущера.

Светлана държи да ги крие, а Гущеров нарочно ги показва, защото знае, че така я наранява най- много.

# 77
Много ми хареса сета, с който е облечена Юлияна Дончева на представянето на книгата.
Ирина не ми харесва, много ми е ретро с тази рокля.
Преди малко видях първия мъж на Мария с двете му по-малки деца. Кротко си пазаруваше в супермаркет. Ако беше останала с него може би щеше да се съхрани.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 18:17 от *Ягодка*

# 78
Попътен вятър в живота на Спас!
Стрина съвсем на лелка е заприличала и това е от ужасните й жълти букли. Супер лелински вайб й придават, а тя като цяло е склонна, хем че обикновено се облича по-момичешки и има добри попадения. Тази блестяща рокля, обаче, с тези лоуфъри, ами... ужас! Все едно е облякла абитуриентска рокля с мъжки обувки, тоалетът й е голямо НЕ за мен.
Това ли е българският хайлайф - вижда ѝ се презрамката на сутиена. Rolling Eyes Странно, че не знае, че съществува бельо за рокля с тънки презрамки.

# 79
Преди малко видях първия мъж на Мария с две му по-малки деца. Кротко си пазаруваше в супермаркет. Ако беше останала с него може би щеше да се съхрани.
Мария не е имала избор. До колкото е извесно Мария не си е развалила семейството с първият мъж, той е решил, че е влюбен в друга.

# 80
  • До морето
😅😅😅 наистина
Общото им дете е много готино, не мога да преценя на кого прилича

На Иван. Сега докато беше без брада в Капките и с рошавата прическа, ясно се видя, че му е одрал кожата.

Иначе Стрина бива ли да се филтрира с очилата?!?!  Не знае ли, че като сложиш фейсаппа на лицето, той минава и през очилата и ти рисува очички вътре в очилата 😂 Ееее, ми мислете ги тия работи, бе госпожа!

# 81
Благодаря за темата!

Мисля, че в Къщата на инфлуенсърите се появи бащата на Спас за малко, въпреки че не го представиха.

# 82
  • Варна
Аз съм с къдрава коса и много харесвам къдрокоски, но косата на Гергана Гунчев не мога да я гледам 🤣

Също и на мен ми е твърде разголена и с дълбока цепка от снощното студио.

# 83
😅😅😅 наистина
Общото им дете е много готино, не мога да преценя на кого прилича

На Иван. Сега докато беше без брада в Капките и с рошавата прическа, ясно се видя, че му е одрал кожата.

Иначе Стрина бива ли да се филтрира с очилата?!?!  Не знае ли, че като сложиш фейсаппа на лицето, той минава и през очилата и ти рисува очички вътре в очилата 😂 Ееее, ми мислете ги тия работи, бе госпожа!

Сега потърсих очилата на Ирина Т., стъклата им са прозрачни и се виждат очите и без да се ползват филтри
Скрит текст:
В Answer.bg са се харчели по 609 лв, но са изчерпани..
https://answear.bg/p/slanchevi-ochila-off-white-v-cherno-oeri126-501040-1290631

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 16:57 от SHE_IS

# 84
  • Варна
Не бих сложила на лицето си очилата на стрина, ако ще и пистолет да ми опрат.
Ужасно грозни рамки, но явно са маркови и модерни.

# 85
  • До морето

Сега потърсих очилата на Ирина Т., стъклата им са прозрачни и се виждат очите и без да се ползват филтри
Скрит текст:
В Answer.bg са се харчели по 609 лв, но са изчерпани..
https://answear.bg/p/slanchevi-ochila-off-white-v-cherno-oeri126-501040-1290631

Ходих пак да ги гледам и да си посипя главата с пепел, но не!, има си фейсап на 100%.

Сега пък ми излезе препоръчан пост от Николета от 25.05. Уж препоръчва да гледаме финала на поредицата, но в типичния си стил - "С риск да ви разочаровам, но аз съм щастлива и обичана.....".
Въх, стисни ме, Радке да пръдна - е работата! (Емотиконката с удрящото се по челото човече).
Тя щяла да разочарова нас, сиромахините дет живеем в кашони, със щастието си. Абе, напиши нещо положително, бе, зарадвай се, надскочи малко 80- сантиметровия си бедър (понеже знам, че я боли, затова я удрям там), бъди позитивна!!!
А тука някои си помислиха, че Николета е пораснала, поумняла, смирила се е след всичко, което преживя с бебето. Същата си е! Същият злобен,  намусен и едноклетъчен фасон.

Аз малко като албански реотан, ама сега ми излезе поста, нищо, че е от преди седмица.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 19:10 от Boho chic

# 86
Хахах, Бохо, голяма забава с последните ти коментари
Ако възкресят “Горещо” гласувам за теб, като водеща

# 87
Къде е Гергана Гунчева, къде е Николета ВисналатаСкула...
87ми набор и 2те

# 88
Аз вече писах, че Николета като поседи на имплантираните си в д-то мазнини (по нейни собствени думи) може и да й дойде акълът в пълната с екстеншъни и филъри глава, когато има истински проблеми като зачеване на дете и да се осъзнае малко, но това предизвика такъв ужас и трагедия, че сега само се забавлявам.

# 89
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Много обичам "Том и Джери". Като си купихме видео, въпреки че вече бях студентка си записах цяла касета - 2 часа с него и често си го гледах. Мъчех се да си спомня от кога и къде съм го гледала, имах спомен за "Всяка неделя", но в Уикито пише, че е пуснат най-напред в "Лека нощ деца". Докато се ровех попаднах и на другите второстепенни герои на филмчетата.

Скрит текст:
Спайк и Тайк
В опитите си да хване Джери, Том често трябва да се справи със Спайк (английски булдог, познат като „Убиец“ или „Бъч“ в някои епизоди) – гневно, зло, наивно куче-пазач, което напада Томас, в случай че синът му Тайк или Джери пострадат. Първоначално Спайк няма име, не говори и напада безразборно. Той проговаря в по-късен етап, озвучаван от Били Блечър и Доус Бътлър. Козината на Спайк е сменяла цвета си през годините – от кремаво кафяво до сиво. Популярността на двете кучета води до отделни анимационни филмчета с тяхно участие през 1957 г.

Повечето епизоди, включващи Спайк, имат сходен сценарий – той се опитва да завърши нещо (например своя къщичка или съня си), в който се появяват Том и Джери и го прекъсват. После Том бива заплашен, че ако направи нещо отново, ще му се слуши нещо лошо, а Джери подслушва. Впоследствие мишокът прави всичко възможно, за да погажда номера на котарака и успоредно с това – на кучето.

Сивият булдог е известен с фразите си „Listen pussycat!“ (в превод: Слушай, малко котенце!), когато сплашва Том и „That's my boy!“ (Това е моето момче!), когато оказва подкрепа на сина си или го поздравява.

Тъфи
Тъфи е малко сиво мишле, което често прави компания на Джери. Тъфи е безгрижен и често подценява дадена ситуация, която може да бъде опасна за него. Той се вслушва в командите на Джери, но по някой път може да реагира и по свой си начин. Говори в епизодите, в които е мускетар, на френски. В епизода за Робин Худ гласът му е по-мъжки, дрезгав и с лондонски акцент. От епизода The Milky Waif става ясно, че е винаги гладен.

Бъч
Бъч е черно-бял котарак, за пръв път появил се в епизода Baby Puss. Той е водачът на банда улични котараци. Обикновено помага на Том да хване Джери. Бъч води битки срещу Том за котката Тудълс Галор в някои епизоди – любимка и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт