Звездни Компромати- Юни'25

• 276 450
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Три са нейни, като две от тях близнаци. Т.е. две бременности е имала. Кое е толкова чудно?

# 1 411
4 са нейни, прочетете. Не знам как се слага скрит текст тук. Да, голямата е Ева от първия му брак, но и Шарлопова има близнаците и две момичета.Тоест три бременности.

# 1 412
Три са нейни, като две от тях близнаци. Т.е. две бременности е имала. Кое е толкова чудно?
4 деца общи имат. Две дъщери и две момчета близнаци. Отделно той има голяма дъщеря от първия си брак.

# 1 413
  • София
Това с пансионите си е практика в семействата с много големи възможности. Нито е за да се отърве, нито заради дислексията, нито защото сама не може да се оправи. И да си беше жив Шарлопов пак щяха да са в пансион в чужбина.

# 1 414
  • София
Прави сте, 4 са общите.

# 1 415
Пу, много искам да се отърва от мойта, ще я проводя в Швейцария , имам предвид 1-2 места…
Малко “ми миришат чорапите” за таксичките обаче… затова си я гледам сама, чакам медал от бг мама😂😂🙃🙃
Вие серизно ли?! Деца на 15 г и още по големи, учат и живеят в чОзбина, миличките!
Че то аз тук виждам майки дето и по 30 минути на ден не прекарват качествено време с децата си.
Щото имал ли пари и изпитваха ли те и кво ще ядеш, не е общуване. Така че Бояна може да прекарва повече адекватно време с нейните и от нас… мойта е на 13, иска си приятелите и средата, тва с мама свърши….

# 1 416
Това с пансионите е супер, галеристката Гергова и нейните са в Англия. Сега си представете да си виждате децата само лятото и през ваканциите. Шарлопова не хваща метрото да ходи на работа 8-17ч, естествено че ще е почивка след почивка. Вкъщи ли да заседне?!

Оставете това. Радина се разделила и с Пламен Димов, не мога да им смогна на тез.

# 1 417
Dua Lipa
Скрит текст:

# 1 418
Защо е по бельо на всички снимки, ужасно ми се вижда.

Радина, ако питате мен, само Деян да ѝ направи знак с малкото пръстче и ще му пристане веднага, пък ако ще да я бие.

# 1 419
Много добре изглеждат българските актьори от наградите Еми. Рядко виждам в темата снимка на БГ знаменитости на събитие, които изглеждат добре, и просто нормално.

# 1 420
Анджи при Джими Фалън боса.
Вчера си счупила пръст
Скрит текст:

# 1 421
  • София
А защо не се е развела Шарлопова, щом бракът ѝ е бил толкова тежък. На синджир била, чета тук, строг бил мъжа ѝ. Като е била толкова потисната, развод. Не, че ме вълнува Joy, но вече доста пъти чета, че била строго държана, и се замислих.

# 1 422
  • София
Всяко нещо се заплаща по един или друг начин. Подобно отношение към жените имат и бачкатори с 2000 лв. Заплата и жените им пак седят с тях.

# 1 423
  • Варна
Що така за Шарлопова? Ще река, че й завижда съфорумката. 🤣
Пожелавам й все така да е щастлива и да обикаля света. 🫶

# 1 424
Michele Morrone, Evan Mock, Theo James на представянето на мъжка колекция пролет/лято 2026 на Dolce & Gabbana по време на седмицата на модата в Милано
Скрит текст:

и малко от колекцията 😵😵😵
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 20:57 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт