Звездни Компромати- Юни'25

• 276 447
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Децата са в пансиони малките, голямата е от първият му брак и участва в бизнеса. По-малката не знам какво прави, но тя е голяма и няма нужда от отглеждане.
На мен подобна публичност не ми е по вкуса, но Шарлопов ми правеше впечатление на Ганьо Балкански с отношението си към жена си и децата, така че ако това я кефи, да го прави.

# 1 396
Малките деца или поне единият от тях учи в чужбина. То 15 годишно не седи вкъщи да ти кажа, дори и ти да седиш и да го чакаш с 5 степенно меню Grinning

# 1 397
  • Враца
Децата са в пансиони малките, голямата е от първият му брак и участва в бизнеса. По-малката не знам какво прави, но тя е голяма и няма нужда от отглеждане.
На мен подобна публичност не ми е по вкуса, но Шарлопов ми правеше впечатление на Ганьо Балкански с отношението си към жена си и децата, така че ако това я кефи, да го прави.

Верно ли?
Ми чудно. Пречили са й на жената.
Добре ги е пратила. Flushed

# 1 398
  • София
Пансион в Швейцария или Англия (където май са) не е точно оттърваване.

# 1 399
Като започнете, все едно си зарязала на село при баба и дядо децата, а не са в елитни колежи.

# 1 400
  • София
Ох, горките деца, получаващи добро образование. Как мислите, че децата от горно нанадолнище живеят, ако искат да учат в гимназия в София, Пловдив, Варна.... И те са в общежитие или квартира.

# 1 401
Близнаците на Шарлопова са в Лондон. На упрека, че ги е поразкарала от вкъщи, тя обясни, че единият имал дислексия и в БГ училища нещо не се справили Simple Smile.

# 1 402
Че откога вложението в топ образование се счита за “пречат ми и затова ги пращам”. Ако имах възможност, и моите бих ги пратила, ама ей на..ще ги търпя да ми пречат. Тюх

# 1 403
Това си е нейна работа. Тя най-добре си преценява за децата си. Само ще кажа, че понякога в подобни пансиони има по-строга дисциплина, отколкото може да наложи сама жена без бащата вкъщи.

Шарлопова ми е ултра безинтересна, но как ще си изучи децата - тя ще е експерт, а не други хора.

# 1 404
Няколко родни звезди на церемония на Наградите Еми, за пръв път в България. Стефания Колева е супер тук!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 18:31 от PoshSpice

# 1 405
Дъщерите на Шарлопова завършиха едната в Швейцария, другата в Милано. Стефани е доста хубавичка.

# 1 406
Кога е родила всички тези деца? Тя всъщност на колко години е в момента? Мислех, че имат голяма разлика с г-н Шарлопов, но май не е толкова фрапираща.

# 1 407
  • София
Голямата е от първият му брак.

# 1 408
4 пак не ми се виждат малко Grinning

# 1 409
Шарлопова има Бояна, Стефани, Георги и Илия. Ева е от първия му брак на Шарлопов.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 20:46 от Beauty queen

Общи условия

Активация на акаунт