Звездни Компромати- Юни'25

• 276 448
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 380
Ама сигурно ли е, че Даца Руп. не е била "по работа" с Орлин? Хаха лъжкинята даже не се и крие.vita, кажи го в темата на Ергенът.
Шарлопова да си гледа живота, платила е своят дан за този брак.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 15:17 от *Амбър*

# 1 381
Дара се е омъжила

# 1 382
И защо да е веселата вдовица? Отдавна почина Шарлопов, тя има право да продължи с живота си. Не се е хванала с друг веднага след смъртта му.

# 1 383
Аз Шарлопова я оправдавам и в двата случая - и ако е излъгала, и ако е казала самата истина как са се случили нещата.

# 1 384
Сякаш другите стоят до края  на живота си сами. Тя поне го знае  къде  е, бил, няма го. Не са древни времена да я  заровят с него.

# 1 385
  • на село
Доста време държа поведение тя. Дори и да е вярно, че е починал при любовницата, покрила го е добре. Дето се вика, може да се отпусне вече и да си живее живота. Млада е още, красива е, децата вече не са залепени за нея. Изработила си го е.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 15:23 от ПраВещица

# 1 386
Разбира се, че животът продължава за Шарлопова. Прекалява доста често с провокативни снимки, корекции, залитане по енергии, че и психолог го играе.....Но като е била на къса каишка толкова години, какво друго може да се очаква?

# 1 387
Шарлопова не е нищо друго от една златотърсачка. Нали не вярвате, че се е омъжила за съпруга си по любов!? Дали ако е бил примерно учител, ще го е взела за съпруг!?
Да,родила му е деца, няма как, но съм убедена, че сега е нейният живот.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 05:52 от Benichka56

# 1 388
Много грозни физиономии прави дара като си отваря така устата,и в рекламата на Кауфланд ги прави
Изключително ми е неприятна,не мога да я гледам Money

# 1 389
Ashley Greene, Jane Seymour, Nathalie Emmanuel и Mischa Barton на Filming Italy 2025
Скрит текст:

# 1 390
Тя май е завършила психология  , жената изглежда супер добре , нормално да си качва снимки по бански .😀

# 1 391
Какво се очаква от млада жена останала вдовица, някой може ли да каже?
Дотук, разбрах че не трябва да не се обажда, да не се забавлява и като цяло да се радва на живота.

# 1 392
Мислех че е бил поне на 65 от снимките, никога не съм търсила инфо.
Значи версията за това че може да е бил с друга си е съвсем приемлива

# 1 393
  • Враца
Деца има Бояна Шарлопова. 4 деца.
През 2018, когато бащата е починал, са били на 8-двамата близнаци, на 15 и на 18 двете момичета, доколкото намерих информация.
Двете малки деца в момента са на 15 години, а майка им от поне 3-4 години си развява... косите по света, като явно за децата се грижи някой... кой-знае кой. Снимки от почивки и от екскурзии, всичките далечни, всичките една след друга. А децата - сираци сами.  
Мен това ме впечатлява повече, отколкото това че има ново гадже, или че си прави нови процедури.
Между това жената след развод или след смърт на съпруга да остане във вечен траур и да не допусне никого, и това да обикаля света, като децата й са на другия му край без родители, има доста възможности. Да създадеш 4 деца е отговорност за цял живот, а не само докато почине мъжа ти, та "да си поживееш, защото синджира се е скъсал". Даже ако такова нещо се е случило, отговорността става двойна, защото родителят за тези деца става само един, а те избор нямат. Но нейсе... хубава е Шарлопова иначе, даа....

# 1 394
Cara Delevingne
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт