Звездни Компромати- Юни'25

• 276 453
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 365
Естествено, че Шарлопова ще изпрати децата на училище. Все пак е починал баща им, трябва да им поднесе новината внимателно, а не да им я плясне за добро утро. Няма нужда да стават свидетели на цялата суматоха, която е предстояла вкъщи. Постъпила е мъдро в шоков, дори за нея, момент. Да се събудиш до починал човек сигурно е ужасно.

# 1 366
Тя ли се е събудила до починал? Нали с любовница бил? Децата не учиха ли в чужбина? Едва ли им е правила тя закуски сутрин и ги е карала до училище

# 1 367
Аз знам за подобна история - мъжът почива ,докато е с любовницата ,но не се казва пред хора и децата му. Нищо чудно да послъгва Шарлопова ,но е нормално- все пак имат деца.

# 1 368
Lizzo
Скрит текст:

Не съм я виждала толкова облечена 😁

# 1 369
  • На морето!
Ако Шарлопов е починал в леглото на любовницата е нормално вдовицата му да си измисли тази история, поне заради децата им.
Тя ли се е събудила до починал? Нали с любовница бил? Децата не учиха ли в чужбина? Едва ли им е правила тя закуски сутрин и ги е карала до училище
Познавайки покойния й мъж, разбиранията му за жената в семейството и чуждата помощ, убедена съм, че тя се е занимавала с домакинството.

# 1 370
Lizzo се е въобразила на Бионсе

# 1 371
Скъпи клюкарки, току-що дъщеря ми каза, че Даниела Рупецова и Орлин Попов влезли заедно в Хепи Пловдив. В медийното пространство отричат да са заедно, но в публичното не се крият. Хората ги снимали с телефоните, та може и снимки да се появят.

# 1 372
Да, тя в телевизионни интервю разказваше, как е починал в леглото, боляла го глава взел хапче, сутринта станала да подготвя децата, тя е отишла да види защо не става или нещо от сорта и е видяла, че не е жив, изпратила е децата на училище, за да може да им съобщи по-късно. Може и малко да са ми объркани спомените, но горе-долу така съм ги запомнила. За мен не е странно, че е изпратила децата на училище, те са били малки, ама и големи да са, нормални е да помисли как да им го каже.

# 1 373
Интервюто на Шарлопова за смъртта на съпруга и е при Патрашкова. Отвратително я разпитваше и за най-малките подробности, караше я да сравнява новия и стария Стефан.
Много е нахална и малко неадекватна тая Патрашкова.

# 1 374
Интервюто на Шарлопова за смъртта на съпруга и е при Патрашкова. Отвратително я разпитваше и за най-малките подробности, много е нахална тая Патрашкова.
Да, аз го гледах. И понеже моята приятелка каза, че изглежда супер, защото са попадали в обща компания и я вижда наживо, повдигнахме въпроса, че Шарлопов е имал любовница. Спорихме за любовницата, защото аз бях гледала интервюто, но тя ми разказа с много подробности случката с любовницата.

# 1 375
Няма голяма логика в това, децата да са изпратени на училище, ако тя се е събудила до него.
Колкото и да има хора, които се възхищават на подобно самобладание и постъпка.
По-скоро историята е скалъпена и наистина е бил с любовница, а децата са отишли на училище нищо неподозиращи, както и самата г-жа Шарлопова. Все пак й прави чест, че  не е опетнила името му. Нищо, че имат деца, много наскърбени съпруги от предателства и тормоз не биха спестили на аудиторията истината.

# 1 376
Ами, ако наистина се е гътнал върху любовницата, жена му хич да не я корят, че била веселата вдовица.

# 1 377
Кралица Letizia
Скрит текст:

# 1 378
Това че е имал любовница и може да е сдал багажа, докато се е правил на мачо не е много изненадващо. Той толкова грозно се е държал с тази жена, за физическо насилие също се чуваше, че сега е нормално да изживява тя някои неща, които като е била с него и млада е пропуснала.
Шарлопов беше властен, арогантен мъж, имах неудоволствието да го познавам покрай работа.
Бояна изгледаше потисната и свита до него. Що е стояла тя си знае, но сега има пълно основание да е веселата вдовица. Да не легне и тя да умира с него?!

# 1 379
Ако е била весела вдовица, навярно си е имала причини.
Иначе в пуб. пространство спази всички норми, както и по интервюта.
Реално и Ива Екимова е била физически бита от Дими. Нали и тя е с такъв прякор.
Е, не оправдавам усмивки и смях в такъв момент, но явно те си знаят как стоят нещата и колко нетърпими са били браковете им.

Общи условия

Активация на акаунт