Звездни Компромати- Юни'25

• 276 463
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 350
Chris Brown
Скрит текст:

# 1 351
  • Sofia
На мен ми харесва Шарлопова. Изглежда щастлива. Наскоро моя приятелка ми разказваше, че Стефан Шарлопов е починал в леглото на любовницата си и тя страшно много се е уплашила.

И друг път е споменаван този слух, но на мен ми звучи доста невероятно.
Вярно е, че богатите искат всичко и все пак този застаряващ мъж с тази красива, млада сочна жена...едва ли дори нейните нужди е успявал да задоволи, какво остава за любовница (пък и коя е тази мистериозна жена, никой не споменава).
Имам и някакви спомени, че в едно интервю Шарлопова разказва подробно за въпросната нощ, как е имал главоболие, взел хапче, сутринта се събудила и той бил студен до нея, пък трябвало да изпрати децата на училище и т.н. Защо да си прави труда да измисля подобна история, ако е бил с любовница?

# 1 352
Не съм чела това интервю на Шарлопова, но ми се струва доста невероятно точно в тоя ден децата да са ходили на училище.

# 1 353
Joey King
Скрит текст:

# 1 354
Не съм чела това интервю на Шарлопова, но ми се струва доста невероятно точно в тоя ден децата да са ходили на училище.

Да, малко не е баш: Дайте да ви закарам на училище, че баща ви леко е поумрял и ще трябва и с това да се занимавам.

Ако има подобен проблем, с обаждане на родителя до училище, децата са освободени от занятия.

# 1 355
Тази Николетина снимка имам спомен, че се коментираше преди време, не е нещо ново. Но, да, беше доста нелепа.
Последната снимка на Шарлопова ми е "Не", изглежда като замазана жена в напредваща възраст, която никога не е помирисвала каквато и да е физическа активност. Иначе я харесвам и не ми пречи да си живее долче вита-та. Smile А дали Шарлопов се е споминал като Вазов - що пък не, то младата сочна жена, не отменя нуждата от любовница... Grin

# 1 356
  • Sofia
А, то нуждата трябва да съвпадне с възможностите Simple Smile

А, иначе, това за децата може и да не съм запомнила добре, някъде имаше интервю, но не помня къде. Естествено, че могат да са освободени от училище, но беглият ми спомен е, че не е искала да станат свидетели на суматохата и смъртта на баща си.

ПП. Намерих някакъв откъс.
https://www.retro.bg/zvezdi/stefan-sharlopov-2-godini-zhivyal-st … strong_22059.html

# 1 357
Починал е февруари. Защо децата да не са ходили на училище?

# 1 358
Ама в деня, в който е починал.

# 1 359
А, то нуждата трябва да съвпадне с възможностите Simple Smile

...
Може да е имал нужда да си поговорят просто, не друго... Laughing Лека му пръст, няма да е първият...
Майли има убийствено тяло, но това, което прави с лицето си напоследък не ми харесва и на мен. Да дам и аз своите 5 стотинки по темата.

# 1 360
  • Glasgow
Chris Brown
Скрит текст:

има концерт другата седмица в града, в който живея, на най големия стадион и има онлайн дискусии, пускат снимки на пребитата преди години от него Риана и питат как така не е канселиран, а даже му дават най големия стадион...и то питат мъже, а разни момичета пишат- да, знам, че е насилник, но му харесвам музиката 🫤

# 1 361
Като стана дума за Риана..
Скрит текст:

# 1 362
  • Glasgow
много облечена😅

# 1 363
Дори ми харесва:-)

# 1 364
Супер е Риана тук, рядко харесвам червено червило, но на нея ѝ отива.
Супер рокля за бременни коремчета.

Общи условия

Активация на акаунт