Звездни Компромати- Юни'25

• 276 377
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 605
Е, това е друго нещо вече.
Протестиращите заплашили, че ще напълнят каналите с надуваеми крокодили за да попречат на гостите. Но май заради мерки за сигурност са  преместили сватбата.
Очаквали Иванка Тръмп, Опра и Мик Джагър да дойдат....

# 1 606
Казват, че са заделили по 50 хиляди долара за всеки гост на сватбата им. Това, за да се изпълнят всички желания и rider-и на звездните личности. Само си представете колко пари ще похарчат само за гостите

# 1 607
Някъде четох, че към 600 милиона щяла да струва тази сватба, но на други места пише "само" 15 милиона.

# 1 608
  • Deutschland
От нашия елит има ли поканени?

# 1 609
  • София
А за какво да я използват? Не разбирам. Такава реклама правят на града, ...
Венеция и реклама?! Joy

Ако разполагах дори с малка част от парите на Безос, със сигурност нямаше да вдигам сватба в един от най-туристическите градове в света. На целия хал само аз липсвам там.

# 1 610
Пир по време на чума.

# 1 611
  • София
От нашия елит има ли поканени?

Нора Недкова и пиленцата от Монако Joy

# 1 612
  • София
Ел Макферсън  за списание Maxim
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Рами Малек
Скрит текст:

# 1 613
  • Viena
Ако имаше някой поканен от така нареченият Бг."Елит",кокто се казва и глухият цар вече да е разбрал😅😅😅

# 1 614
Аз наистина не знам този Донков докога ще се развява като секс символ и няма да е канселиран. То вече и гаргите го разбраха, че е насилник, те сигнали в полицията не се подават за разлято кафе.

Съдейки по това как се развиха нещата с другия насилник сред актьорските среди- Вергов, кариерата му тепърва ще търпи развитие. Rage
Много ми е странно как се слага знак на равенство по отношение на насилие между Вергов и Донков.
Донков е типичен домашен насилник, който физически посяга на половинката си.
При Вергов дори не е ясно какво се е случило. Дори да е ударил Дияна пак не го прави насилник, по смисъла по който е Донков. Честно казано, ако половинката ми пише с 16 годишната ми дъщеря неприемливи неща, преди да го изгоня бих го фраснала с лопата. И сега какво и аз съм насилник... Има обстоятелства и обстоятелства, понятия като "изпускане на нерви" и куп други ситуации. Вергов никога не е бил известен с конфликтност и насилие, че да носи кенсъл етикета "насилник".

# 1 615
Колкото е недоказано дали Вергов е ударил Диана Димитрова, точно толкова е недоказано дали и какво е писала на дъщеря му. Вие виждали ли сте въпросния чат? Аз не.

# 1 616
Значи нищо не е ясно със сигурност, но му се лепи етикет "насилник"?

# 1 617
Ел Макферсън защо така с провиснал бюст навън?

# 1 618
  • София
Чарлийз много я харесвам, но с тази зализана рядка косица има много мърляв вид.

# 1 619
Нищо не е ясно, естествено. Признавам, че на мен Вергов винаги ми е изглеждал нервак, властен и избухлив мъж, който е склонен към насилие. Дали е така, обаче, не знам и не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт