Звездни Компромати- Юни'25

• 276 341
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 620
Странно защо точно във Венеция Безосови са решили да се вихрят. Смърди на канали, претъпкано с народ, пране покрай каналите и миризма на манджи от ужасни заведения, много неприятно място през последните десетина години. Жалко за Венеция.
Ама американци, не са като хората, било и богати. Искат да се отъркат в Европейската култура, жалкари.

# 1 621
Странно защо точно във Венеция Безосови са решили да се вихрят. Смърди на канали, претъпкано с народ, пране покрай каналите и миризма на манджи от ужасни заведения, много неприятно място през последните десетина години. Жалко за Венеция.
Ама американци, не са като хората, било и богати. Искат да се отъркат в Европейската култура, жалкари.
Европа е мания не само на американците, но и на азиатците. Градове като Венеция просто не могат да поберат наплива на туристи в нормални дни, а камо ли среща на мултимилионери/мултимилиардери, всеки със собствените си претенции на дива

# 1 622
Е, чак пък жалкари, само защото са избрали Венеция. Може пък да им харесва с всичките ѝ кусури. Аз не виждам венецианци какво толкова реват, при положение, че и с Безос, и без Безос, градът им е еднакво претъпкан. Малко лицемерно ми се струва това врякане. А и всяко чудо за три дни, те реагират все едно градът ще потъне.

# 1 623
Отсега си представям кичозната рокля на Безовица с деколте до пъпа й.

# 1 624
Някой френски замък много щеше да им отива, но на Безовица олд мъни стил й е чужд - тя е по парада и чалгата.

# 1 625
  • София
Отсега си представям кичозната рокля на Безовица с деколте до пъпа й.

Ти пък, цяла рокля Joy Сутиен бриджитка максимум!!! Wink

# 1 626
Някой френски замък много щеше да им отива, но на Безовица олд мъни стил й е чужд - тя е по парада и чалгата.
И аз се изненадвам, че са избрали туристическо градче, а не някой класен френски замък

# 1 627
Нямам търпение за този цирк. И Зуки да и гледа деколтето на снимките отзад.

# 1 628
Миличкият Joy
Много беше смешничък (в добър смисъл) как я гледаше. Тази ако го хване, ще му покаже от къде изгрява слънцето Joy

# 1 629
Имат право да си направят сватбата, където искат, но ако заради сватбата трябва да се отцепи половината град, за да се гарантира сигурността на сватбарите, понеже са от лъв нагоре, е ясно защо венецианци са против.

# 1 630
Не ми се и мисли какъв е стресът, който сватбената агентка на Безос изпитва, за 24 часа да намери нова локация, да промени програмата и да се разправя с всички примадони.

# 1 631
Струва си за милионите, които ще получи.

# 1 632
Ох, и аз тръпна за роклите, които ще смени Безовица. Няколко ще са, нали три денЯ ще гърмят там.

# 1 633
  • гр.Пловдив
Мернах заглавие ,че и нашата Дама стягала сватба в Гърцията обаче Smiling Imp
Ако е вярно,ашколсун

# 1 634
Търси своя Бизос и тя, жалко, че все на пропадняци попада, но то и капацитетът й е толкова.

Общи условия

Активация на акаунт