Звездни Компромати- Юни'25

• 276 334
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Glasgow
Егати изморителното

# 1 651
Все по упорити са твърденията че Кейти се разделя с Орландо.
Тъй че може и за букета на булката да се метне 😅

# 1 652
Много се смях на тортата на Меси,харесвам хора с чувство за хумор.
Скрит текст:

# 1 653
  • София
Кога е тоз панаир? Пардон, сватба?

# 1 654
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре,че нямам покана за сватбата на Бесос. Да се чудя какъв продарък да правя на милиардерите. Rolling Eyes

Иначе защо толкова остро съдите избора им да се венчаят във Венеция? Може би това място им е специално,може би нещо,свързано в миналото им,пък и за романтична сватба звучи логично Венеция или езерото Комо.

Аз очаквам кичозна рокля от нея с циците навън. Дано греша и най-накрая изкара класа на милиардерка.

# 1 655
Ох да наистина. Добре че не ни поканиха.

# 1 656
То ако беше в Маринела и неканени щяхме да идем. Нашата традиция е щедра! На поляната опъваме масите, чевермета, гайди и блага ракия Joy Безовица щеше да обърка кога коя рокля да слага Joy

# 1 657
Е сега, биваше да поканят някой тукашен топ-рейтед-селебрити:-)
За подаръка какво да му мисли. Минава Безовата буля с кошничката за пликчета покрай него, той пуска празно пликче.. чак после ще видят като седнат да броят 😀 върви го хващай кой е тоя тарикат:-)

# 1 658
То ако беше в Маринела и неканени щяхме да идем. Нашата традиция е щедра! На поляната опъваме масите, чевермета, гайди и блага ракия Joy Безовица щеше да обърка кога коя рокля да слага Joy

Ще я оправим и нея, не е първото американско куку да почерпи европейски старини срещу нЕкоя пара…

# 1 659
Отсега си представям кичозната рокля на Безовица с деколте до пъпа й.

С обилно количество "тантели" Satisfied и в девическо бяло.

Тая е еманация на максимата, че класата не се купува с пари.

Аз харесвам Орландо Блум, а на Кейти Пери ѝ бях фен доскоро. Нещо ѝ стана и сякаш изтрещя - започна и тя с голотиите, ще кажеш, че тепърва пробива. А това фиаско с астронафлъка ѝ беше черешката на простотията.

# 1 660
  • Viena
Мичето отваря нова страница,дано да е "Моята последна голяма гръцка сватба"Wink

# 1 661
  • Glasgow
Блага ракия🤣 това не е ли като се изкара чаршафа след първата брачна нощ

# 1 662
Безосова като булка си я преставям в стайлинга на Мечо Разград Simple Smile Не вярвам да ме разочарова.

# 1 663
Амал и Джордж на  прием за носителите на наградите на King's Trust Awards за 2025 г.
Нали и при тях имаше слухове за раздяла.
Цитат

# 1 664
Отсега си представям кичозната рокля на Безовица с деколте до пъпа й.

Ами не е някоя дебелана, хубава жена със сексапилни извивки, може и с деколте до пъпа защо не..?.. Харесвам ги като двойка, а и си подхождат с Безос..

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:51 от SHE_IS

Общи условия

Активация на акаунт