Звездни Компромати- Юни'25

• 276 383
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 665
Блага ракия🤣 това не е ли като се изкара чаршафа след първата брачна нощ
Точно. Ще развее чаршафа след първата брачна нощ. Абе на много мурафети можем да я научим, ама тя се вре У Венеция

А Отварачката НА Гърция Joy

# 1 666
Десислава много е отслабнала и се е разхубавила..

Скрит текст:

# 1 667
Учудена съм от себе си, но и мен ме кефи Безовица. Не ме дразнят как си харчат парите.

# 1 668
  • Viena
И аз съм така!
Направо ме инфлуенсна и чакам 27-те й тоалета с нетърпение😊

# 1 669
Добре бе, като иска яхти ще ги водим на Влас, ко да муй?! Да се огледа в бг лукса, тва поршета, мИзиратита! Ще видят що е то бг топ кифли, с по 5ОК на месец! Ще им завиди булката и на деколте и на сиси! Ма тряя очите на 24, да не и отмъкнат жениха, наще са магьосници, дете от майка ще вземат 😂😂🤪🤪🤪
Не знам дали да не му пиша, имаме кво да предложим! От сякъде🫣

# 1 670
Даже в шуменското Плато може. Ще им се вдигне адреналина без време. Природа, леопардче. Мечо Омуртаг ще даде една розова рокля с много тандели. А те в ония миризливи канали се набили.

# 1 671
  • Down south
И аз съм от симпазиращите на Безос и Лорън. Станаха колоритни, откакто са заедно, преди нея той беше някак безличен, предимно име.
Сватбата ще бъде интересна.

# 1 672
Мен ме кефи, че Безовица в кичозна и се облича както иска , гледа си кефа жената

# 1 673
А Безос има ли деца?

# 1 674
  • в пералнята
Джефката покрай нея разцъфна. Не че го интересува точно моето мнение, но преди беше един мухъл, а сега готин и секси. И как я гледа винаги, дет се вика, дай Боже всекиму.
А тя, може да е с къси яки крачка и кичозна, обаче главата си давам, че половината плеймейтки, ако имаха възможност, веднага биха си сменили краката и облекли перата за един Джеф 😂

# 1 675
Безос има четири деца с Маккензи - трима сина и осиновена дъщеря.

Бас държа, че не са го разигравали като Брад Пит, докато откачи 😂

# 1 676
Добре,че нямам покана за сватбата на Бесос. Да се чудя какъв продарък да правя на милиардерите. Rolling Eyes

Няма нужда, не искали били. Отивай смело. 😜

# 1 677
Джефката покрай нея разцъфна. Не че го интересува точно моето мнение, но преди беше един мухъл, а сега готин и секси. И как я гледа винаги, дет се вика, дай Боже всекиму.
А тя, може да е с къси яки крачка и кичозна, обаче главата си давам, че половината плеймейтки, ако имаха възможност, веднага биха си сменили краката и облекли перата за един Джеф 😂

Преди трупаше милиони, сега харчи милиони. Simple Smile

# 1 678
Същият мухъл си е Безос, просто когато мъж е с по-атрактивна жена, започва да изглежда по-атрактивен и той. Скоро гледах снимки с предишната му жена - същият поглед,  стойка, всичко.

# 1 679
Добре,че нямам покана за сватбата на Бесос. Да се чудя какъв продарък да правя на милиардерите. Rolling Eyes

Няма нужда, не искали били. Отивай смело. 😜

Чакаме снимки.

Общи условия

Активация на акаунт