Звездни Компромати- Юни'25

• 276 326
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 770
Безовица не ми я хвалете. Щом първите и приятелки са Кардашиянките - то е ясно за какъв акъл и какъв манталитет става въпрос. Но пък Безос точно такава си заслужава.

# 1 771
Кардашианите и те пристигат

Скрит текст:

Разбирам, че Стенли чашата е вид статус в САЩ, ама милионерки/милиардерки са все пак, могат да си купят специалната вода или напитка по всяко време, не е нужно да разнасят показно чаши със себе си.

# 1 772
Близки приятелки на Лорънс Безос са още Джесика Алба и Ева Лонгория..

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:04 от SHE_IS

# 1 773
  • Glasgow
Ужасно грозни са ми тези чаши, отминава им модата вече

# 1 774
  • София
Селена и гадже Smile
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Лени Клум
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Ева Лонгория в Марбея (тя няма ли да ходи на прословутата сватба, щом са приятелки с булката)
Скрит текст:

# 1 775
  • Враца
Евка Лонгория (по пилитата) може да отиде само за самата церемония.
Ще се нагледаме тия дни на снимки и клюкини, достойни за темата ни Wink

# 1 776
  • Пловдив
Любопитно ми е каква ли ще е роклята на Безовица- то че всичко ще е на тезгяха е ясно ...... но къв цвят, воал ще има ли , къса или дълга ,шлейф , дизайнер .......Безос е ясен , там няма изненади, той е стилен винаги. Ама от булката очаквам избухване.......

# 1 777
Мария ще се омъжва за четвърти път.

# 1 778
Любопитно ми е каква ли ще е роклята на Безовица- то че всичко ще е на тезгяха е ясно ...... но къв цвят, воал ще има ли , къса или дълга ,шлейф , дизайнер .......Безос е ясен , там няма изненади, той е стилен винаги. Ама от булката очаквам избухване.......
До 27 рокли се очаква да смени за 3 дни,  20 млн.е бюджетът за сватбата все пак.

# 1 779
Булката Дара, младоженек и Дони
Скрит текст:

# 1 780
Гледах по новините Безосов слиза от една лодка и бодигардът го подпира отзад да не цопне в лагуната🤣 Кардашиянките и те с тез хай хилс дано уцелят трапа, ще има намокрили се в кристално чистата😜 венецианска лагуна. Голям цирк, то сега започва🍿🍻

# 1 781
  • Glasgow
Рания и тя ли на Безова сватба? на испански беше и не разбрах
Скрит текст:
Тези анцужни американски звезди... толкова ли не можаха да се облекат като за Европа

# 1 782
Янева с майка, сестра и племенница

Какъв е повода ?!
Бекграунд като за детски РД Simple Smile

# 1 783
Пише отзад - graduation party

# 1 784
НОРА НЕДКОВА :
"Балетът на Beyonce ми предложи договор!"
"Жената.... нейните пари са нейни пари, парите на мъжа са общи пари! Така е!"
"Искам да отида някъде.... искам, не знам какво искам, всъщност е много трудно човек да определи какво искам, какво иска, защото аз искам всичко, нали....прекалено е кратък животът, за да направя всичко, което искам"
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт