Звездни Компромати- Юни'25

• 276 268
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 860
Лорън също е заможна жена. Е, ясно е кой осигурява милиардерския лукс, яхти, самолети и бижута за милиони. Но и тя не е бедна.

# 1 861
И на мен ми хареса апартамента на Иво. Килимите даже най-много. Кухненската стена също много ми допадна, аз изпитвам ужас от големи кухни и в момента сме в лют спор по този въпрос с ММ.

# 1 862
  • Варна
Хареса ми апартамента на Иво, обожавам бяло. Очаквах, че ще е по-зле.

# 1 863
  • Viena
Има не лоши неща,предимно от Турция пише в коментарите.

# 1 864
  • Пловдив
Харесва ми, но за двойка с по-големи деца. Не ми се вижда практично за толкова малки и толкова много.

# 1 865
  • Пловдив
И на мен ми хареса апартамента на Иво повече от на Николета къщата. Не ми хареса как е нареден паркета-тая рибена кост ми навява соц паркетите от едно време  и столовете в трапезарията също не ми харесват -харесвам  столове с висока удобна облегалка

# 1 866
Това го има при всички милиардерски сватби.
Помните ли индийската сватба на един наследник на империя - тогава присъстваха пак Кардашиян, Тръмп и т.н., а съм сигурна, че дори здрасти не са си разменяли с младоженците. Ей това беше отвратителна, показна сватба.
Безос поне са интелигентни, възпитани и сами са изкарали парите. И съм сигурна, че дават за благотворителност повече, отколкото разбираме.

# 1 867
Хареса ми апартамента на Иво, обожавам бяло. Очаквах, че ще е по-зле.

За мен слонът в стаята е как са си позволили такъв апартамент с 4 деца, Иво е DJ, Нели не знам работи ли, Саното само ми е яко работещ.

# 1 868
Роклята на Ролан Санчес на дизайнера Daniel Roseberry в близък план от ревю..

https://www.instagram.com/p/DLYDOveq3wZ/?img_index=2
Променили са в раменете, с нейната обиколка явно не е стояло съвсем добре.

# 1 869
Това го има при всички милиардерски сватби.
Помните ли индийската сватба на един наследник на империя - тогава присъстваха пак Кардашиян, Тръмп и т.н., а съм сигурна, че дори здрасти не са си разменяли с младоженците. Ей това беше отвратителна, показна сватба.
Безос поне са интелигентни, възпитани и сами са изкарали парите. И съм сигурна, че дават за благотворителност повече, отколкото разбираме.

Само за последното не сме сигурни, иначе съм съгласна.

Маккензи Скот (преди Безос) дари милиарди за благотворителност.

# 1 870
  • Sofia
Орландо Блум явно вече е свободен мъж, днес в Дейли Мейл има снимки как снощи, след партито, се натиска в лодката с някаква дама.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:16 от Не се сърди, човече

# 1 871
И на мен ми харесва апартаментът на Пепе, чак се изненадвам, че Нели го е обзавеждала, защото тя си пада по кичозните дизайни с много, много цвят. Добра идея е, че всичко е изчистено, защото вещите на децата ще внесат достатъчно цвят и колорит.

# 1 872
И тук е минала метлата Rolling Eyes
В събота май ще е церемонията искам да видя каква халка си. Е избрала.  Годежният пръстен е много хубав, супер много завиждам за него

Сватбата на индиеца Амбани(?) Беше за 600млн $, тая на Безос не е толкова скъпа. На фона на бедността в Индия, ако бяха отрязали едни 100млн щяха да нахранят толкова народ за поне месец и повече, ама ей на... суета.

# 1 873
И Безос може да си позволи, ама вече щяха да го изядат с парцалите и да настрои всички срещу себе си.

# 1 874
Те са богати ,защото не раздават, скрънзи са.

Общи условия

Активация на акаунт