Звездни Компромати- Юни'25

• 276 175
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Glasgow
Вчера Том Брейди прекарал следобеда със Сидни Суини, в материала пишеше, че биха имали много красиво поколение 😅 много красив
...ъъъ...торс има тя
Скрит текст:

# 2 086
Оф, Безовица в лице е плашеща...хиена.

# 2 087
Извинете, че разсейвам звездния прах, но Андреа ми мина през фийда… скрийншот е …
Скрит текст:

# 2 088
  • In The Middle Of Nowhere
Заприличва на Наталия Симеонова. Какви мацки само бяха..

# 2 089
Оииии, добре че снимката е скрита 😳🤯

Роклята на булката ми хареса. Тя самата е предобрила много всички интервенции и съответно се е получил обратният ефект. Тялото не мога да й го отрека, екстра е, ама лицето… ад. Най-вероятно ще опитва да се прави на класна и стилна, ще (ако вече не е) наеме някой да я облича и да й гради образ може би?

След снимките на тия випове и чудеса от Италия, рождения ден на Преси ми изглеждат като кадри от маалата.

# 2 090
Чешкият президент  Петър Павел на концерт на AC/DC  в Прага

# 2 091
Любимци са ми с чичко-дядко.
Те очакват и второто си дете, доколкото гледах снимки от тик ток.
Големи сладури са и си личи, че се обичат. Въпреки 27 години разлика.
Е, колко пък да се обичат. Интересно ми е тоз, ако не беше наследствен богата, дали пак така щяха да се "обичат". 😏

# 2 092
На мен ми харесва роклята, изкключая големият шлейф. Не разбрах като е 2 брак и е на 50, кой цвят е допустим?! Кафяво, черно, сиво?!! За мен булката си е в бяло, ако ще и на 89 да е.

Симпатяга е този Пешо от Прага:)

Андреа според мен е на АД и е подпухнала от тях или пък пие… млада е още. Дано се съвземе най- сетне

# 2 093
Роклята много ми харесва.

# 2 094
  • Пловдив
Оф, Безовица в лице е плашеща...хиена.
ей в това интервю е плашеща...
https://www.facebook.com/share/r/12McFNCLorW/

# 2 095
Не бих избрала такъв стил рокля, но не е лоша. Добре ѝ стои, само копчетата отпред идват в повече.

# 2 096
  • Glasgow
Интересно ми е жени с толкова корекции дали си гледат стари снимки и съжаляват на какво са се докарали или наистина си се харесват 🙄ето Емануела, каква красавица беше а тук...и тези странни импланти
Скрит текст:
Преслава с мъжа и детето
Скрит текст:

# 2 097
Според мен Андреа пие… и яде в повече де.

# 2 098
Лорън Санчес с бившият си съпруг Патрик Уайтсел, който притежава 450 милиона долара
Скрит текст:
бившият и мъж е женен от 2020 г за 41 годишната Пиа, една от най-красивите австралийки бивш модел и понастоящем актриса
Скрит текст:
Безос с бившата си съпруга
Скрит текст:

# 2 099
Любимци са ми с чичко-дядко.
Те очакват и второто си дете, доколкото гледах снимки от тик ток.
Големи сладури са и си личи, че се обичат. Въпреки 27 години разлика.
Е, колко пък да се обичат. Интересно ми е тоз, ако не беше наследствен богата, дали пак така щяха да се "обичат". 😏
Естествено, че не Grinning
Танцуващия чичо-дядко ми е абсолютен клоун. Малко ми прилича на наш Костантин по вайб. Тази 30год по-млада жена сигурно все така щеше да го обича, ако нямаше пари.

Общи условия

Активация на акаунт