Звездни Компромати- Юни'25

• 276 199
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 100
Не разбирам, защо се дава наклон, кой как да си прави сватбата. Ако някой иска хавайска/плажна лежерна сватба с лежерна рокля, да си направи. Семейство Безос е искало традиционна сватба, булката - традиционна рокля.

# 2 101
На снимките на Безовица с екс съпругът е моментът, в който е трябвало да спре интервенциите. Но не е…

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 14:34 от the doors

# 2 102
Новата жена на бившия мъж на булката е много красива!
А на Безос новата булка повече му отива от бившата му жена.

# 2 103
Аз имам въпрос за Кардашианката с всичко на показ
Скрит текст:
Сама ли е на сватбата (освен катуна женски роднини), или Тими е с нея, но го няма по снимки? (все още недоумявам защо е с нея)

Кейти Праис от кога изглежда така 😳
Скрит текст:

# 2 104
Архимандрит Никанор за посещението на Мел Гибсън в Света Гора
Скрит текст:

# 2 105
Уаууу, много красива е настоящата жена на бившия мъж на Лорън.

Цвети все пак е запазила някоя чантичка за себе си,

[/spoiler]

# 2 106
Архимандрит Никанор за посещението на Мел Гибсън в Света Гора
Скрит текст:
Милосърдието не е сред духовните качества на този божи служител, явно. Така и не разбирам защо всеки трябва да носи кръста с греховете на своята общност 2000 години назад 😲😈

# 2 107
Тръгнаха разни сравнения вече.....

# 2 108
Аз не виждам особени прилики.

# 2 109
Да му е честит на Теди сина.Поста със снимката за бебето е с жена му и тяхна обща песен.И тя е певица.Песничката е хубавка,но не е от класата на неговият стил.Ето това му е ново и е страхотно!
Скрит текст:

# 2 110
Екс-съпруг на Безовица и екссъпруга на Безос  някакси по си подхождат като двойка. Grinning
Абе Безосови са се намерили, някак като излъчване много си подхождат и изглеждат щастливи.
Но са ми голям кич и изхвърляне... Лорън след интервенциите е меко казано страшна.

# 2 111
  • Glasgow
Кейти Прайс от поне 5-6 години е така. Има към 7 фейс лифтинга, а няма 50г, като кърпена е в лицето, през няколко месеца е някъде в чужбина за операция, защото в UK отказват- я задник, я нови сиси, лифтинг. И много много слаба. Тези дни имаше заглавие в таблоид "риалити звезда и инфлуенсър почина от анорексия" и бях на 90% сигурна, че ще е тя, но беше някакво турско момиче Нихал.

# 2 112
Да му е честит на Теди сина.Поста със снимката за бебето е с жена му и тяхна обща песен.И тя е певица.Песничката е хубавка,но не е от класата на неговият стил.Ето това му е ново и е страхотно!
Скрит текст:

Много готина е новата песен. Звучи като тема за Джеймс Бонд.

# 2 113
Мария, каза че ще гледа “малката принцеса” и ето почиват заедно. Ех, тази дама - тоолкова е мила и добра. Тя и на Миро децата качваше по едно време, как се разхождат заедно в парка с тротинетки. 😄

# 2 114
Първо се смях с глас на архимандритската премъдрост. После се замислих, не е за смях, а е страшно накъде отиваме.

Общи условия

Активация на акаунт