Звездни Компромати- Юни'25

• 276 146
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
И роклите и обувките на Глория са доста ретро. Хайде нея я разбирам, замръзнала е в най- добрите си години, но дъщеря и защо и тя там не знам.

Иванка показа разкошни рокли, всички ми харесаха без късата розова.

# 2 251
Уенди е много интересна, преди време я спрягаха за любовница на Путин Simple Smile.

Къшнър старши сигурно е много доволен от решението си, след като благодарение на Тръмп отърва затвора за финансови измами.

# 2 252
Иванка Тръмп е много красива. Но с какво е известна? Освен дъщеря на баща си...

Глория е абсолютно набедена "кралица". Много ми е изкуствена, превзета..забрави как изгря с едно цикламено червилце..не искам да си спомням кошмарното време, в което сестра ми я харесваше. Абсолютна селянка ми е. Обаче надута

Един забавен коментар по случай сватбата:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 17:12 от beach_please

# 2 253
Мъжът на Иванка ми е много крийпи, има нещо неприятно в излъчването...
Така е. На гей ми прилича, ама мазен, като нашия Лорд.

# 2 254
Мъжа на Иванка е голям късметлия с жена като нея! Като статуетка е.

Преди време бях чела колко много се е дърпал и как той е прекратил връзката им, тъй като баща му е смятал Иванка за неподходяща за брак (били са от различни религии). Обаче Уенди Мърдок, една от бившите съпруги на Рупърт Мърдок, посредничи да се срещнат пак, след това Иванка сменя религията и става приемлива за семейството му.

Самата Уенди Мърдок също е много интересна и съвсем по нашата тема, ако на някого му се занимава, може да прочете - бая скандален материал е животът ѝ, по едно време дори я обвиняваха за шпионаж в полза на Китай, откъдето е тя.
Освен Иванка и мъж, е запознала бившия си мъж Рупърт със сегашната му партньорка Елена Жукова, майката на Дария Жукова...
Как така е сменила религията, той е евреин?

# 2 255
Глория с първата рокличка - все едно латиноамерикански танци ще играе.

# 2 256
Мъжа на Иванка е голям късметлия с жена като нея! Като статуетка е.

Преди време бях чела колко много се е дърпал и как той е прекратил връзката им, тъй като баща му е смятал Иванка за неподходяща за брак (били са от различни религии). Обаче Уенди Мърдок, една от бившите съпруги на Рупърт Мърдок, посредничи да се срещнат пак, след това Иванка сменя религията и става приемлива за семейството му.

Самата Уенди Мърдок също е много интересна и съвсем по нашата тема, ако на някого му се занимава, може да прочете - бая скандален материал е животът ѝ, по едно време дори я обвиняваха за шпионаж в полза на Китай, откъдето е тя.
Освен Иванка и мъж, е запознала бившия си мъж Рупърт със сегашната му партньорка Елена Жукова, майката на Дария Жукова...
Как така е сменила религията, той е евреин?

Иванка също прие юдейството Simple Smile.

# 2 257
Сиромахов за сватбата на Безос, майкини му и те били😂😂🤪

Скрит текст:
Майкини са на сватбата на Джефини Безосини, моля ти се. И преди малко ми чукнаха на вайбъра да ми се похвалят.
Не можеш да си представиш какъв шик е тука, викат, то е елит, то е лайфстайл, то е разкош.
Роклята на булката цялата била обшита с камъни Сваровски. Безос се похвалил, че я бил купил за три хиляди и осемстотин лева от Турция. За мен, казал, това са нищо пари. В мойта фирма ще ги изкарам за има-няма два работни дни. Имам пари, угаждам си.
Сватбата била в ресторанта на най-известния готвач - шеф незнамсикой, а отпред младоженците били посрещнати от  свекървата – баба Безос. Тя разчупила над главите им питка и по стар калифорнийски обичай захранила младоженците с погача и мед.
После гостите насядали на дълги маси с бели покривки. Отляво била родата на булката, а отдясно – хората на Джефини Безосини – майкини му, бабини му, Оприни Уинфрини, Леонардини ди Каприни, Меланини Тръмпини, Джорджини Клунини и Лейдини Гагини. И, разбира се, кумовете Илонини Мъскини. Всички те много се радвали и викали: айде, таз година булка, догодина-люлка. И дали подаръците в пликове – кой двеста долара, кой триста, колкото им се е откъснало от сърцето.
Диджеят обявил по микрофона, че днес е много важен ден и призовал кума Илон Мъск да държи сватбената си реч. Речта била много хубава и всички ръкопляскали, а свекървата баба Безос даже се просълзила и казала: „тя нашта се видя, важното е младите да се обичат, пък ний ще помагаме с квото можем“.
После, както си е обичаят, Илон Мъск играл за пилето, нали е кум. След танца с пилето дошъл ред на свалянето на жартиера на булката. Та влязъл Джеф Безос отдолу под роклята, а ония дърти пергиши Робърт де Ниро, Стивън Спилбърг и Джордж Клуни се скъсали да се хилят и да подхвърлят просташки коментари. И по едно време диджеят извадил от джоба си един жартиер и рекъл: „току-що ми се обадиха от рецепцията на хотела и казаха, че са намерили жартиера на сутринта, младоженецът е бил много нетърпелив“.
Всички изръкопляскали, Безос изпълзял изпод роклята и взел жартиера, а булката много се обидила и рекла на диджея: чакай бе, къв хотел, не сме били в никакъв хотел и това изобщо не е моя жартиер. И почнала да вдига скандали, но диджеят ѝ обяснил, че това било заучена шега, той бил диджей на много сватби, всеки път я казвал и винаги много вървяла.
А дядото на Джеф Безос извадил неква 62-годишна домашна ракия. Бил я заложил, когато Джеф се родил и я пазил специално за сватбата му.
Лейдини Гагини взели микрофона и поздравили младоженците с „Бяла роза“ и „Мома Яница“. Робърт де Ниро много се раздал на правото хоро – оказало се, че навремето е играл в калифорнийския „Филип Кутев“ и владее стъпките. После, разбира се, диджеят пуснал танца на пингвина.
Майкини се запознали с Лейдини Гагини и казаха, че била много земна. Казала им в кой мол сега имало голямо сале, да идат да си напазарят.
Освен това се оказало, че свако и Спилбърг навремето били служили заедно в поделението в Ботевград. Та се запрегръщали и си заразправяли спомени от казармата.
След сватбата младоженците се оттеглили в спалнята си за първата брачна нощ. Първо преброили парите от подаръците – били 19 578 долара и 200 лева (от майкини). Добре е, казал Джеф Безос. Като спаднем разноските за сватбата, излиза, че сме напред към три бона.
Скрит текст:

# 2 258
Иванка и Карли Клос, и двете приеха еврейската вяра, за да се оженят за братята Кушнер.

# 2 259
В Америка е прието жените да си сменят религията, за да се оженят за богати евреи. Иначе не са кашер  🤣🤣

# 2 260
Е, и най-вече децата (наследниците) да са евреи, защото при тях се предава от майката.

# 2 261
Иванка е прелестна във всички тоалети.
Люто и завиждам за краката.

# 2 262
Марето сериозно се изживява като майка
Скрит текст:

# 2 263
Robert De Niro с дъщеря си
Скрит текст:

# 2 264
  • София
На тази снимка много си личи колко е миниатюрна Мария, добре че е силикона, иначе нищо женско няма в това тяло.

Общи условия

Активация на акаунт