Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 166
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 780
И аз харесвам бермуди, имам дънкови с висока талия, които са една от най- носените ми дрехи в отпускарския сезон и тези. Не ми допада ниската талия, визуално скъсява краката.

# 781
Аз пък ще се съглася със мъжа на Ал, че лен не и е най-силната материя на нея. Ще ме ритате, ако спомена пак любимата си тема за типовете, но на нея по-леки материи и стоят много по-добре от по-фактурни като лена (няма да казвам, че в моята глава това е свързано с класическия и тип!) Grinning

Другото, което ме тормози при бермудите като тип дреха е, че много често удрят средата на коляното.  И като гледах подборката на SHE_IS (благодаря! чудесна е!) установих за пореден път, че предпочитам вариантите под коляно или над коляно, но не и прерязано коляно!

Третият аспект на бермудите, който мен ме тормози е, че стандарните бермуди със стандартен топ са някак равни по дължина по вертикала и често се получва една странна пропорция, която аз избягвам (понеже на мен не ми стои добре)

И четвъртият ми проблем със ленени бермуди и ленени дрехи изобщо е, че ми е трудно да ги съчетавам с нещо различно от лен и памук. Онзи ден на ленена риза бях сложила копринен шал и ме тормозеше на подсъзнателно ниво цял ден.

PS А обърнахте ли внимание на онези кипри италиански от видеото как си носят токовете и платформите и по не-особено-прекрасните милански тротоари Wink Много ми харесаха някои дълги поли и рокли, но на 30+С дънките и подобни просто ме шокираха, аз ще колабирам.

# 782
  • Ямбол
На мен Ал комбинацията днес ми харесва повече от вчерашната =)), но си мисля, че спокойно може да скъси бермудите и да са ѝ над коляното, мен дължината им лека ме смущава.

Днес така, ама без муцунка, че не спя добре последните вечери и съм уморена.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 08:42 от Майола Бени

# 783
  • Бургас
Много хубава рокля, Майола, като пожар, аз имам едни подобни пола и блуза от Орсей на макове, но вече не ги нося, купувала съм ги около 40г.като бях. Повече ми допадат тези, отколкото  момчешките визии  Smirk

Люляковите панталонки много ми харесаха. Не знам как е в София, но при нас като, че ли не е проблем да си с такава дреха, друг е въпроса как стои.

Змийските чехли също, веднага си представих със сините ми рокли, само камъка ще трябва да им извадя Laughing

# 784
Точно дължината на бермудите за мен е проблемната част.
Панталонки над коляното е ок.
Майолче, страхотнааа!

# 785
Майолита, направо си разкош с тая рокля! 😍😍😍
Ето я визията от Кредо, мисля на Ал стои много по добре!

# 786
  • Sofia
Мими, змийките са чудни! Heart Eyes
Показах ги на ММ, потресе се. Joy Явно няма да си купя такива, но много радват сврачешката ми душа.
Чакам твоя какво ще каже.

# 787
Мими, змийките са чудни! Heart Eyes
Показах ги на ММ, потресе се. Joy Явно няма да си купя такива, но много радват сврачешката ми душа.
Чакам твоя какво ще каже.
Много ги хареса! Вече са у нас. Wink Питам го нужни ли са два чифта чалга чехли за лятото!
Отговор - Даже са задължителни! Joy

# 788
На мен много ми харесаха, Мими, честити!

И аз имам едни змийски, с подобна височина, още не съм ги носила. Чакам един къс едноцветен гащеризон за тях.

# 789
И на мен ми харесаха змйските чехли,чак се чудя,че го казвам. Нито нося чехли.нито подобни мотиви.. Обаче ММ,ако ги види.не знам какво ще ми чуят ушите...

# 790
Хи, хи като ме знаете каква съм консерва старомодна, чак се учудих колко много ги харесвам и аз! 🤣🤣🤣

# 791
  • Mediterraneo
Леле, Майолка, прекрасна рокля, пожар наистина!
Визиите на Ал с бермудите ме кефят, хич не намирам кусури. Лято, лен и къси панталони, това е!
Аз днес така на бири с колегите след работа. А даже не харесвам зелено. Покрай Ню баланса се сдобих с куп зеленикави неща това лято. Няма да казвам, че полата и потника са лидълски, че не се класирам сред марките, които носите.

Намачкана съм, ама полата е тясна за каране на мотор, показвах бедър на връщане.

# 792
Харесах си гащеризон, от който няма моя размер и сега ме е яд. Напомни ми за Харпа, която харесва графични принтове.

# 793
  • Бургас/Пз
Мими, удобни изглеждат много! Със здраве да си ги носиш. Сигурна съм, че няма да си в повече и двата чифта 😊
Платформите показни от Агент много ми харесват, ще се поразровя за подобни .
Сиска в бяло е прелестна. Радвам се за добрите новини за Божидара 😘
Майолка, много е красива тази рокля. Почивай повече.
GB, хубав е много гащеризона. И аз често се сещам за Харпа.
На мен лилавите Бермуда на Ал ми харесаха много. Но аз принципно като цяло харесвам този тип дрехи и ми е малко обидно изказването "да ги забранят със закон" . Нека всеки да преценя коя е неговата дреха. Няма нужда от толкова крайни изказвания пък било то и на шега, ако изобщо е имало такава, въпреки че използвания емотикон би трябвало това да означава.

Много ми харесаха показаните от Shi is визии и смятам да ги ползвам като идеи. Все пак цели 4 чифта "официални" бермуди имам, та ми са полезни различни комбинации. Най-много с ленена риза ми харесаха. Аз лично с токчета ги нося в повечето случаи.

# 794
  • София
Майола страхотна рокля,грее!
Мими честити чехли!
Бермудите не разбрах защо трябва да ги забранят със закон.За мен са удобна дреха за свободното време, обикновено ги нося с тениски през лятото.Предпочитам дължина малко над коляното.За работа не са ми много ОК,макар че зависи и каква е работата.

Общи условия

Активация на акаунт