Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 168
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 750
Агент, радвам се и аз, че си добре.
Стиснати палчета и за момичето на Сиска, както и за седмокласниците в темата.
За бермудите се чудих какво ме смущава леко и реших, че не е колана или липсата му, а цветът на ризата. За мен много по-стилно ще бъде с едноцветна, още по-добре в тона на панталоните. Струва ми се, че ще е красиво с лежерен колан връзка, също и с някакъв елек, нещо от този сорт:

# 751
Зари, страшно красиви сандали! Hug

# 752
Зари, страшно красиви сандали! Hug

Абсолютно, но за съжаление са и страшно високи за мен.
Толкова много да харесвам по-високи платформи, а така да не мога да ходя с тях, язък.

# 753
И аз не мога на високи, падам..., но по ниски нося и харесвам!

# 754
Мими, не знам ти на кое викаш ниско, но моите са наистина смешно ниски - 5 см.Grinning

# 755
Нагледах се на красиви сандали последните страници, а тези на Мtz ме улучиха право в сърцето! 😍 И маникюрът и е  перфектен за мен- цвят, дължина, форма- идеални!
Каква сватба? Изпуснала съм нещо!

Сиска изключително стилна, а в бяло е 🥰. Успех на девойката!
На Ал тоалета с последния колан-супер!

Вчера си забравих любимите слънчеви очила в ресторанта на Истиклал авеню, сервитьорката ме догони, да е жива и здрава. ❤️

Прекрасно преживяване имах вчера в Музея на Невинноста, посветен на книгата на Орхан Памук. Започнах я преди месец, но още не съм я довършила, много заета бях. А може би се получи идеално. Един от изключителните моменти когато попаднеш на правилното място в правилния момент (и с правилния човек), и се синхронизираш емоционално със себе си, съвсем спонтанно, сякаш колелцата на механизма управляващи живота щракват, и всичко си идва на мястото.

Всяка глава от книгата има посветена витрина, с аудиогайда потъваш в Истанбул от 70те, един отминал свят замръзнал във времето, и отнесен от вихъра. Прекрасно място, препоръчвам!
Скрит текст:

"Щастието е да си до този когото обичаш. Това е всичко. "
Ще я дочета като се прибера. Донесох си тази, да чета по пътя.

# 756
Mtz са гости на италианска сватба и аз съм нетърпелива да я видя 🙂

Дез, с този музей ме уцели в сърцето.
И да, така е с щастието ❤️

На Castaner сандалите на платформа още ги сънувам 😃

Днес така, непривични са ми тия панталонки и това си е

# 757
Според мен на бермудите им трябва по-свободна риза, която да е леко извадена над колана. С показаната и овърсайз блейзър също би се получило добре като цветен акцент. Всъщност през цялото време си представях образа с шарената риза и с лятна шапка, защото седи малко незавършено. За смело решение може би шал сгънат на триъгълник и завързан на кръста, но си признавам, че аз още не мога да свикна с такава решение, въпреки че ги виждам масово. За горещите дни за мен най-доброто решение е мъжка жилетка.
Сега видях и варианта с черната риза, може би ментовият колан, но сложен върху ризата, а не на панталона? Цветът на панталона е страхотен и много ми харесва със сандалите

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 10:27 от sunrise_sunset

# 758
Такива бермуди рядко стоят добре.Само със загащена риза си ги представям и обувка с ток.Иначе отиват към мъжка визия.

# 759
С равни обувки стават със загащена или къса тениска, а с ток - с риза, пак загащена, но с подобна материя.
Вчерашната риза е гладка, а лена по-релефен...
Ризата е чудна, но си я представям с пола молив, а защо не и трапец... А и е толкова нежна и този цвят на панталонките малко я убива. То затова и с колан ми хареса повече Thinking

Този цвят панталонки и сандали ми харесват с черното, но не отгоре, излишно удължава торса.

# 760
Малкият сутринта "Хм, не са ли много широки тези панталони? Зелената рокля в банята е много хубава"
Толкоз 😃

Сега си разминах с дама с черен ленен панталон, черни сандали на ток, черна чанта и жълта копринена блуза с къс ръкав
Страхотна просто.

За ризата чакам една светла памучна пола, неокрайчена на колана и подгъва. А силует.

Като се прибера ще пробвам с колан върху ризата. Мерси за идеята 🌷

# 761
За мен бермудите, дори и такива на вид, са дреха за свободното време. Твърде небрежно изглеждат дори и да са с обувка на ток. Или просто аз не харесвам бермуди на жена 🤔

# 762
Бях в Истанбул последно преди 10 години и сега с интерес чета постовете на Дез.
Като говоря за смешно ниски обувки се сетих, че с такива бях и на бала на младежа

# 763
Бермудите освен, че са актуални са и много комфортни за летния сезон за мен са основна дреха през жегите..На Ал много ми допадна аутфита с лилавите бермуди и тъмния топ.
Ето още идеи за стилизиране на бермуди:
Скрит текст:

# 764
На мен ми допадна този силует на кралица Мери, не е за жегите, не бих избрала и точно тези цветове, но стои женствено

Общи условия

Активация на акаунт