Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 179
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 735
На всякакъв модел се сменят тъмните стъкла в оптика. Моите са за смяна, понеже нищо не пазя и са надраскани. Сменяла съм два пъти на много стари модели.

# 736
  • София
Ризка без ръкав или с дълъг набран ръкав ще е по-добре тоалета.

Доста снимки харесах от визии и пътешествия. Няма да изброявам.
Наде, широко ме усмихна и мен.
Много се радвам и за Божидара.
Честити покупки и нови придобивки момичета със здраве да си ги носите

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 22:01 от asa

# 737
  • Бургас
Най-свежо ми стои на мен със зеленото коланче.

# 738
Най-свежо ми стои на мен със зеленото коланче.
И на мен... Simple Smile

# 739
Това за сменянето на стъкла не го знаех, ще проверя за един чифт.

Карън, на теб мисля този десен ще ти стои велико  Само с деколтето не знам как ще ти е....

Мерси много момичета 😘
Ризата я изпрах, та повече ревюта не са възможни днес 😃

Утре ще пробвам дали ще ми стане една черна ризка без ръкав, ще се показвам пак 😃

# 740
  • Somewhere beyond the moon and stars
И аз съм ЗА всичките колани Blush
Първите два са най-добре като широчина, макар че последният най-много ми харесва като цвят.

Любим аксесоар са ми коланите (след дълги години работа с мъже) и могат да направят по-елегантна почти всяка визия.

Поздрави, момичета, следя ви с интерес!

# 741
Със сълзи се смея, и аз купувах очила последните 2-3 седмици, ще ви разкажа като изляза довечера от болницата. Сори, затова ви тормозих днес, трябваше да убия малко време. Нищо страшно, само малко изследвания.

Ал, белият ми хареса най-много като цвят. Коняченият като ширина (май, не съм убедена)

# 742
Аз бях за последния колан.

# 743
Ал, с коланче много ми харесваш, най-много ми допаднаха първите два.
Сиска, честито на детето!
Адаш, честити ти чехли, красиви са. Моите бирки дойдоха, щв ги задържа, макар да съм в дилема дали случайно не съм един номер нагоре.., ще взема да опитам и 39 за всеки случай.
Очила се поправят, малкият ми беше счупил една рамка и ми поръчаха нова в оптиката и я замениха, предполагам правят същото и със стъклата.
Мернах няколко красиви рокли, мернах и Сиска, чудни сте всички. МД напоследък и на мен не ми харесва..

# 744
  • София
Какво е МД, Масимо Дути ли?

# 745
# 746
Аз за моята рамка на очилата в няколко оптики питах може ли да се оправи. Тънка, метална. Отговорът навсякъде беше "Не". В главата си имах план, как ще я връча на приятел със златни ръце, както се казва, за да ми я... запои; нищо, че нямаше да мога да я сгъвам, на всичко бях готова конкретно за тези очила. Няма да казвам, че буквално като малко дете се радвах с дни, след като направих поръчката за същите.

# 747
Радвам се че си добре Агент 🍀

Колани много обичам, особено сега лятото на памучните ежедневни рокли гледам да сложа кожен, че да стане малко по-елегантна визия от "до казана с компот" 😃
Последното е в моята глава, да не се засегне някой

Mtz, чакам с нетърпение да видя какво избра за сватбата 🙂

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 07:51 от Al Georgieva

# 748
Аз знам какво е избрала, но няма да издавам, ако реши ще се покаже...елегантно морска ще е... Kissing Heart

# 749
Тили, рамката вероятно е била алуминиева, тях  отказват да ги поправят.
Очила нося всякакви скъпи, евтини, да са ми удобни и да ми харесват, не се привързвам, че много ги чупя, губя, омръзват ми.

Гледах, гледах тези сандали и накрая се отказах, защото реших, че вероятно ще ги обуя 2-3 пъти в сезона. Но ако изпаднат на сгодна цена ще си ги взема

Общи условия

Активация на акаунт