Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 180
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 720
Много ме е яд така като стане.
Миналата година забравих диоптрични очила Версаче в Джъмбо. Върнах се, на рецепция имаше върнати към 20 чифта очила, но не и моите. Него ден и два джиесема...
Тръгнах да поръчвам нови, същите, никъде ги нямаше в интензивно златно. Купих същия модел в светло злато...още не съм му сложила стъкла. Толкова да ме е яд за ония...
Но да се успокоя, че не съм само аз...имам чувството, че в тая възраст ептен завята станах!

# 721
Аз обикновено съм внимателна с нещата, които обичам, Мими, не ги чупя, не ги губя, изглеждат като нови дълго време и такова нещо с очила не ми се е случвало никога, а сигурно имам... над 20 вече, ама имало да става. Здраве да е! Ще ги нося на плажа, там и без това има пясък навсякъде. 😀
Но като стане нещо такова, сърцето ми пропуска един такт! Мм с нови Kwiat, сложени на челото, стои под терасата да му пусна ключ. Пускам го, пада в градинката пред входа, наведе се да вземе ключовете и очилата паднаха точно върху колче от оградката и до там. На няколко дни бяха...

# 722
Наскоро най- най- най- любимите ми (слънчеви) очила сдадоха багажа. Рамката им не издържа след близо 10 години бясна експлоатация. Много ми беше гадно и тегаво, защото от една страна съм луд фен на този аксесоар, от друга- супер трудно си намирам такива, които да отговарят на всичките ми изисквания, пък и да се харесам в тях. Едно на ръка, че по щастлива случайност още на другия ден компенсирах освободилото се място с нови, но нещо все ме човъркаше, че не може все някъде по света същият модел (и цвят) да не ме чака нов- новеничък. И ги намерих, в ибей. Наистина, доставката ми струваше близо една трета от цената на самите очила, после и такси/ мита плащах, но радостта ми бе безкрайна. Голям майтап беше, докато ги поднося отново, пипах ги със страх да не ги счупя. Grinning Рядко се привързвам към неща или вещи (предния път беше возило ми, което се наложи да продадем и по което силно страдах близо 3 години, че и все още като се сетя, ми домъчнява), въпросният модел очила явно е едно от тях.

# 723
Диа, аз също си пазя нещата...но все едно не съм аз! Оцеляли са ми всичките очила, които съм имала до сега през годините. Дори едни Макс Мара от 2010 г. Подарих ги скоро на колежката, доста доста запазени. Всички прибирам в калъфчето, почиствам със спрей...не ги драскам. Аз съм дева! Wink

# 724
Аз не съм Дева, но се държа като такава за някои неща, та те разбирам чудесно. 😆 Аз съм Монк... 😁

# 725
Аз не съм Дева, не съм и Монк, но очилата са нещо свещено и тях си ги обгрижвам и пазя до фанатизъм.
Макс- мара очила, "реколта" 2008- ма все още нося активно, изглеждат нови- новенички. Тъй като купувам изчистени и класически модели, все още са актуални.

# 726
Аз не съм Дева, но се държа като такава за някои неща, та те разбирам чудесно. 😆 Аз съм Монк... 😁
😃😃😃
Аз харесвам вещите ми да изглеждат като нови, те естествено не са вечни обаче...не мога да понасям измачкана чанта, обувки, нещо обелено и пр. За това не ги давам на никой...такова общо ползване не е за мен!

# 727
Siska, много се радвам на добрата новина ❤️
Сантиментално си поплаках като я видях на клипа от завършването ѝ.
Диор спиралите много бързо съхнат, че и нещо в затварянето им става и не ги искам.
YSL прави страхотни мигли.

Карън, да не забрави обувките?
Много е красиво обувки на ток и елегантно палто.
В мента си 💚

За онагледяването много съгласна 🙂

Прибрах се, пробвах с колан, по-добре ми изглежда, но талията идва по-ниско на панталонките и закопчавам коланите на втора дупка.
Какво ще кажете?
...

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 14:38 от Al Georgieva

# 728
Ми и така с коланите е готино, на мен ми харесва! Grinning

# 729
Ал, не зная защо, но още като ти прочетох поста, си представих колана в цвят коняк. Heart Eyes

# 730
ТиЛи, конячения сякаш идва много широк, а другия май е добре а?

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 14:38 от Al Georgieva

# 731
С последния показан колан най- ми харесва на мен. Heart Eyes

# 732
На мен със зеления и белия - отваря! 🙃

# 733
  • Sofia
Ал , на твоята талия всякакви коланчета стоят чудесно. Ризката е много красива. Heart Eyes
Не ги забравих обувките,  ами нямах място за повече багаж на борда. Ще ми ги докарат скоро.
Забравих да кажа на Мариета, че аз бях на друг концерт, в зала.

# 734
Да знаете, че
надраскани стъкла се сменят(на слънчеви очила), ако още се прави моделът.

Общи условия

Активация на акаунт