Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 185
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 705
Agent каква марка са сандалите с дървена подметка, изглеждат доста удобни?

# 706
  • Sofia
Едно стъпване накриво с тези и глезенът заминава. Grinning
Купих едни токчета, но останаха във Виена. За виненото палто ги взех, много харесвам палто с обувки.
Днес и аз зелено-лилава.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 23:14 от Karen

# 707
Льоня, с ниски сандали стои чудно, но днес ми трябваха затворени отпред.
С ниски кат тръгнеш за риболов...при естеството ти на работа - с тия!!! 😅
Оооо, Карън! Heart Eyes
Аз чакам резедава рокля ... 🙃

# 708
  • Ямбол
С такива като на Агентчето как съм си навехвала крака 😅, преди 25 почти години. От тогава ми държи влага и не се качвам на подобни обувки. Но при мен проблемът е в глезените, халтави са ми ставите.

Рокси, честит часовник, със здраве да си го носиш.

# 709
Аз имам сериозен опит с чупене на крак тичайки за влак с високи токчета, така че нищо не може да ме изплаши Stuck Out Tongue Winking Eye в интерес на истината с висока обувка внимавам и стъпвам сигурно, а на равни сандали често кракът ми се изплъзва настрани и късам каишки. Така че или ток или Биркенщок за моите крака

# 710
Agent каква марка са сандалите с дървена подметка, изглеждат доста удобни?
Michael Kors. Моделът е Rhett, но са купувани преди години, не съм ги виждала на сайта им отдавна:
https://www.michaelkors.com/women/shoes/sandals/?start=0&sz=72

# 711
Честити придобивки на всички, много свежи снимки!
Чакам едни пудри и червила от немай къде - като стане горещо и нищо не ми се купува.
И аз ще си контузя лесно глезените на Агентчето с обувките. Имам тази подметка на затворени с връзки и тях едва нося. Предполагам обаче, че настилката и колко се ходи пеш оказват влияние. При нас тротоарите знаете в какво състояние са и нямам кураж да нося платформи.

# 712
Аз днес си купих това олио за устни, на първо четене не съм очарована, освен от аромата - череша! Wink

# 713
Имам го и е разкошно, Мими, ще останеш доволна.
Всъщност, имам две олиа и са от тези комплекти, и двете ползвам с удоволствие
Скрит текст:

# 714
Да, Диа, предполагам, че ще се сприятелим...днес набързо се намацах в работата, че нямах време. Отзивите в Дъглас са много добри! Wink

# 715
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Мими, тези олиа не ги ли коментирахме преди време, ама май беше с Лин-за мен не са нищо особено.Имам няколко на Герлен и това имам, трябва да ги намеря и да ги подаря.
Естествено купих и новата спирала на Диор, като чета отзивите на разни инфлуенсърки, чак ми идва да си снимам гримовете и да ги нахейтя.
Аз пак работя много, но всичко съм изчела и почти всички снимки съм видяла.
Първо искам да честитя внучето на Ранелка!Щастие за цялото семейство пожелавам!
Днес и у нас има добри новини, Божидара има дата за интервю, днес отвориха  портала.Ще им гледат социалните мрежи, в нейния инстаграм само снимки от ресторантите и магазините на Тръмп и Ралф Лорън.
Невероятна Карен, страхотна Ал, маникюра на Деси отново е топ.Копче традиционно е перфектна.
Видях Лиз /дано не бъркам ника/ с чудесна рокля от Дика, Мими с нови сандали, а Маойла беше фантастична на снимката от сватбата.
По темата със сандалите няма да взема участие, не си показвам краката и такива обувки не ми представляват интерес. За сметка на това вероятно няма модел кецове на Boss, които да нямам.Сега имам още два-три чифта нови и едни на Марела.Купих си и тези очила, с това слагам край на пазаруването до Коледа за мен.Финансовата диета е крайно наложителна.
Моите са в друг цвят.
Няколко визии от миналата седмица.Вече съм сигурна, че МД не е моята марка и я отписвам.
Скрит текст:
от спининга
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 20:17 от siska79

# 716
Сиска каза "очила", та се сетих да се оплача и тук, че още ми е криво. Купих си тези очила и на втория ден ги изпуснах на влизане в колата. Разбира се, паднаха си на стъклата и едното получи "чудесна" късичка, но затова пък дебела деруга тооочно пред окото. Абсолютно не реагирах като паднаха, макар че ми се дорева, но щом стигнах в работата, си поръчах други. И даже ми харесват повече и са ми по-удобни. Но не можах да им се порадвам изобщо на първите. 🫤

# 717
  • София
Аз затрих един чифт на Блумарин на морето преди години, отнесе ги вълна, която ме заля. Още ме е яд.

# 718
  • Велико Търново
Диа, аз не помня дали съм го разказвала тук.Миналата година купих нов модел на Фенди, на втория ден на слизане от колата съм ги изтървала, след две минути се върнах, но не ги намерих.Купих на същия ден същите и в магазина вече нямаше други.Бях сигурна, че ще ги видя на нечие лице.Мина година и отивам от едната аптека в другата, и виждам колежка от съседната аптека пуши пред аптеката с тях.Казах на колегата ѝ да предаде да си ги пази много и  да си ги носи с удоволствие.Като му казах и къде ги е намерила.Тя си помислила, че някоя ученичка ги е изтървала, но после като ги видяла колко струват и дойде да ги върне.Аз отказах да ги взема, но тя ме е издебнала като ме няма и ги е оставила.След това ги подарих на моята приятелка.
Аз затрих един чифт на Блумарин на морето преди години, отнесе ги вълна, която ме заля. Още ме е яд.
И това ми се случи миналата година в морето.Още ме е яд.Седяха ми уникално.

# 719
Ами така е редно да постъпи, Сиска, но пък ти какво да ги правиш два еднакви чифта. Simple Smile Аз затова умишлено избрах друг модел, щеше да ме дразни да виждам и надраните, и същите нови.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт