Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 191
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 690
И аз си помислих за ризата в панталона и колан.Но,в тези жеги няма нужда от пристягане,а и ризата е външна.Доколкото виждам и вtалена.Та,на мен  ми харесва.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 18:09 от sasi6

# 691
  • София
^^^ колан на бермудите и ризата вътре?
И други обувки - не на токчета.
И разкопчани горните копчета на ризата.

# 692
  • София
Mardji много ми харесва чантата,лятна,непретенциозна,побираща.Със здраве да си я носиш!
Рокстар честит да ти е часовникът!
Поръчах си сандали вчера,уж днес трябваше да ги доставят,но все още нямам съобщение.Чудя се дали да не поръчам още един модел.Не са точно моя номер,но има вероятност да ми станат.
Ал заради преобладаващата мода в момента ти изглежда торбесто.Всъщност не е.Но решението са ти го казали вече.Ризата вътре,с колан или без.

# 693
  • София
Al, роклята е памучна, но днес ми е много топло с нея.

# 694
Ал, и така си е спретната визията, ризата е вталена, лилави гащи със зелените токчета супер...лилаво и зелено ми е любима комбинация.Heart Eyes
Лизи, много е сладка роклята и със златните чепички... Heart Eyes

# 695
Maрджи, чудесна е чантата, за мен трябва да е поне тройна и четворна като размер! Със здраве!

Честит ти часовник, Роки! Смарт?

... последните 2 чифта сандали, които си купих миналата година. Май пасват на търсените критерии.

A ako ми попаднат тези също ще си ги взема, че са много по-комфортни за ежедневно носене от сините, които показах наскоро:

Скорошните:

# 696
Такива мадамски искам, но да не са с такава голяма извивка.
Нов лак на ръце и крака:

# 697
Кои са мадамските, мило?

Хммм, гледайте какво гледам в момента - тези МК не са ли много подобни на тези Биркенщоци, които показахте 2-3 страници назад?!?!?

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 21:14 от Agent Provocateur

# 698
Твоите на Томи-мн.са ми високи отзад.

# 699
Томитата съвсем не са високи, извивката е минимална, тези синичките на Корс са брутални за дълго ходене!

# 700
Агент, сандалите на по-предния ти пост са за напреднали 🙃
Красиви, стоят фантастично, но за напреднали.

Мерси момичета 🌷🌷🌷
като се прибера ще пробвам с някой от наличните колани и ще се покажа пак.

Имам драми с обличането за работни ангажименти -  разни  любими рокли и ризи с 3/4 ръкав ми стискат на ръцете в горната част (да не си помислите че мускули съм направила или че ще участвам в квалификациите за канадска 😂 та като попробвам това и онова и накрая тръгвам без колан,  часовник и портмоне 😃

Льоня, с ниски сандали стои чудно, но днес ми трябваха затворени отпред.

# 701
  • Бургас
Мислила съм Ал, много пъти...,
Скрит текст:
но проблемът е, че не съм никак търговец. Не знам защо съм се родила във времена, където всичко е търговия...Simple Smile  и на всичкото отгоре не мога цял ден да стоя на едно място и да плета, не ме свърта, а ако ще продавам няма как да стане по друг начин. Не знам какъв такъв Телец съм финансово немотивиран.

Роклята на Лизи ще стои чудесно с чехлите на Мими Simple Smile

# 702
  • тук-там
Мислих, струвах и за сега заразях модел Cannes. Пробвах го от една приятелка и малко по-широко ми стои. Поръчах виолетовата Аризона, която препоръчах на Карен. Иначе днес направих този маникюр за сватбата:

Много як цвят на ноктетата на ДХЗ! Със здраве!
Ал, харесваш ми! Само сандалите бих сменила аз.

# 703
Агент, сандалите на по-предния ти пост са за напреднали 🙃
Красиви, стоят фантастично, но за напреднали.
Ето, затова показвам всичко Simple Smile защото едни и същи думи за нас водят до различни образи и асоциации! Grinning
Скрит текст:
Най-носените ми сандали последните 5-6 години (редом с Биркитата) - имам ги в 3 цвята:

Teзи са още по-лесни за носене и от тях съм купувала 3 цвята:

^^^ разбирам, че съвсем не са за всеки тип и вкус, но за мен и моя стил работят и са си избили парите многократно! Много мразя да си купя обувки, които да нося 2-3/год!

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 22:16 от Agent Provocateur

# 704
Ето такава извивка е за мен.Днес се чудех на такива чехли.

Общи условия

Активация на акаунт