Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 194
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 675
Широк и невисок ток.Или тънък, но нисък.Има опции, щом аз намирам, дето съм с ужасно капризни крака.
Ти си издръжлива и стискаш зъби Simple Smile 🥰
И аз стискам зъби...чехлите нещо малки се оказаха и ги върнах...сега ще пробвам със същите змийски...имам път през мола. Wink

# 676
  • София
Днес с рокля риза

Скрит текст:

# 677
  • Пловдив
Диа, нещо подобно си представям, но с уговорка, че искам широка, поне 4-5 см кожена лента на мястото на тези тънките, подметката може да е коркова, то щото намерих друга…, и около глезена също широка каишка. Това е за ежедневни преходи. Хем фръц, хем без да се налага да ги изхвърлям, че няма да ми е за пръв път да се прибирам с резервните кецове, които държа в багажника и аз не знам защо:

# 678
  • Бургас/Пз
Широк и невисок ток.Или тънък, но нисък.Има опции, щом аз намирам, дето съм с ужасно капризни крака.
Ти си издръжлива и стискаш зъби Simple Smile 🥰
И аз стискам зъби...чехлите нещо малки се оказаха и ги върнах...сега ще пробвам със същите змийски...имам път през мола. Wink

Ох, Деси, не знам къде съм бляла, мислех, че отговарям на Мими 😂😂 За нея имах предвид, че стиска зъби 😂 Извинявай за объркването

# 679
Извинявам се, но не разбрах добре. 😊 Да е платформа, но с тънка при пръстите подметка? Да е с широка каишка там, където на показаните всичко е тънко? Нещо такова ли?
https://m.aboutyou.bg/p/gabor/sandali-23890835
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/sandali-13903762

# 680
  • София
Аз да се изфукам. Една година по-късно от идеята за часовник, си купих часовник. Може би първият хубав часовник, който си купувам сама. От мен за мен, без повод, просто за душата.

# 681
Милите душици в мола имаха по големия номер... 🤣

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 10:42 от mimi.7299

# 682
Аз търся, да са широки отпред и с не много висок ток, може и дебел, за повече стабилност. Позагледала съм сандали някакви, ноо като не мога да премеря и ми е сложно да преценя... Постоянно се налага да връщам, обикновено имам проблем и с номера (37.5) но поне със сандалите би трябвало да е по-лесно.

# 683
Аз търся, да са широки отпред и с не много висок ток, може и дебел, за повече стабилност. Позагледала съм сандали някакви, ноо като не мога да премеря и ми е сложно да преценя... Постоянно се налага да връщам, обикновено имам проблем и с номера (37.5) но поне със сандалите би трябвало да е по-лесно.
Оф и на мен ми е писнало от това вечно връщане, ей на, на Фабиано знам, че нося 37, и поръчах смело, те пък малки. Всичките ми обувки от там са 37 /поне пет чифта/...но явно не се ли премери загубена работа.

# 684
Rockstar, със здраве и радост да си го носиш!
Готин е.

# 685
  • София
И аз връщах днес към Obuvki.bg. Процедурата е различна сега, не се попълва нищо на хартия, трябва в приложението да се поиска номер на товарителница и да се напише банкова сметка. Добре, че бях близо до офис на Еконт.

# 686
Все забравям да покажа каква чанта ми изработи една мила дама, след като се изнервих от издирване на бяла, лятна, ежедневна чанта

# 687
Рокстар, честит часовник!
Със здраве и удоволствие да си го носиш, още по-хубав да си купиш!

Златните красоти са само за Гърция Мими.
Не че нещо, но да кажа 😉

Чантата на Марджи е по последна, ама ултра последна мода.

Галчудо, мислила ли си да плетеш и продаваш чанти?
Твоите са много про.

Днес ей така, комфортно ми е в жегите, но малко се стреснах като се самоснимах, някак торбесто-размъкната изглеждам, а аз харесвам по-спретнат вид.
Дайте идея как да се подобря....

Лизи, каква материя е роклята?
Изглежда прохладна.

Мммм, нещо още исках да пиша....

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 07:19 от Al Georgieva

# 688
^^^ колан на бермудите и ризата вътре?

Ще потърся картинки на последните 2 чифта сандали, които си купих миналата година. Май пасват на търсените критерии.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 17:14 от Agent Provocateur

# 689
  • Somewhere beyond the moon and stars
Al Georgieva
Според мен ризата в панталона и един хубав колан (бял или в цвета на обувките) ще направят готина офис визия!

Общи условия

Активация на акаунт