Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 199
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, включвам се с идеи за летни визии от уличната мода в Милано Италия. Хубав летен ден! Blue Heart

Много вдъхновяващи визии имаше във видеото!
Аз да питам, как носите затворени или полузатворени обувки с ток, лятото? С някакви чорапки ли? Ще трябва да планирам една визия и ще е подходящо да съм с по-затворени обувки. Има ли някакви тайни за комфорт в такива ситуации?

# 661
Има такива чорапки.В Тему съм виждала, даже май и тук съм ги пускала.
Иначе аз слагам стелки половинки, за да не ми се пързаля кракът.

# 662
Oruga сандалите ги има в
https://www.camper.com/en_BG/women/shoes/spring_summer
също и по сайтове тук-там
има варианти и без корк, нямам опит с тях
Мисля са 1/2 номер умалени, но аз си взимам моя номер

Изгледах малко от Милано, ето две много мои визии ❤️

и

Изцяло затворени обувки гледам да избягвам в жегата, днес съм със каишка отзад.
Затворени нося боса, едните вече малко ми хлопат с чорапогащник.

Копче, много ми харесваш в змия.
Да покажеш банските

и за Дика намалението, сори мацки - на мейла го видях, не съм търсила нищо да купувам

# 663
  • Бургас
Добро утро!
Тотално ви изтървах последната седмица, днес пак ми е натоварено, първи ден на работа..., но преглеждам форума от време на време.
Открих два линка за MTZ, не са намалени, но в този сайт има 10% за първа поръчка https://sportofino.com/en/women-s-black-sandals-birkenstock-cann … row-1023955-black
а тук са на нормална цена, но в раздела sale има други модели в бежаво на половин цена, та може да се следи за намаления. Освен това цената за Бг е по-ниска от цената за Италия, примерно
https://www.farfetch.com/bg/shopping/women/birkenstock-cannes-le … tem-20666517.aspx
Копче видях и Bombolino, прекрасни.
Аз имах много крив ден на връщане от Норвегия в събота, за първи път ми се случва, не знам дали ще имам време да разкажа. В крайна сметка всичко завърши добре и се прибрах благополучно.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 09:51 от sunny-n

# 664
И аз търся сандали, но това което искам, го има само в моята глава и никъде по белия свят... И да не струват един бъбрек, разбира се.
Искам такива с лека платформа, с плавна извивка, не много високи - до 5-6 см., красива изработка, с широка кожена каишка отпред, но да не се впива в пръстите и горната част на крака.  Може другата каишка, която ще придържа глезена да е по-широка, ще преценя когато ги видя. Всичко това да заспи по възможност на крака ми и да са ми комфортни цял ден..., да да и започвам да се събуждам...
Аз лично си представям това при така описаното
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/sandali-24444878?utm_medium=refe … _campaign=product
За удобството и лекотата на подметката гарантирам, защото носих друг модел със същата подметка.
Иначе и аз си измислям модел и търся да го открия, някой да е мислил като мен и вече да го е сътворил.

# 665
# 666
Привет, аз се сдобих с непретенциозни кожени сандали. Много мекички. Малко са ми широки, но мисля да си ги задържа Simple Smile.
Пускам ги скрити, че са с видими пръсти ... Simple Smile
Скрит текст:

# 667
  • София
И аз търся черни сандали, ама ми се иска да ги видя на живо. Искам с дебела подметка, черни, обаче все пак да имат някаква закачка - тока, лъскаво...

# 668
  • София
Получих обувките като на Змия, но много ми притискаха пръстите и ги върнах. Сега съм в издирване на нови подобни, но ще гледам да са от физически магазин.

Онзи ден разширявах едни балеринки и довечера мисля да отида на рожден ден с тях. Да видя какво съм постигнала.
Скрит текст:

# 669
Много са сладки балеринките, но за жалост аз не мога да нося - на дебели крака и глезени стоят много грозно, кат леличка в детската градина! 🤣🤣🤣
Отивам да си взимам златните чехли! 🤣

# 670
  • Sofia
При мен естетиката в обувките отстъпи пред удобството. С ортопедичните сандали обикалям километри без проблем. Е, да, с широка каишка през глезена са и може би пресичат крака, но поне не боли като вървя.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 23:16 от Karen

# 671
При мен естетиката в обувките отстъпи пред удобството. С ортопедичните сандали обикалям километри без проблем. Е, да, с широка каишка през глезена са и може би пресичат крака, но поне не боли като вървя.
Аз съм точно като вас.. отдавна залагам на ортопедични и широки обувки. И се чувствам перфектно да вървя километри , без драми.
Имам едно заформено кокалче, което не е за операция, но го има и предизвиква дискомфорт.
Но като дойде едно наложително събитие и трябва да търся удобна, висока обувка и да е елегантна.. направо изпадам в ужас.. Била съм по 2 часа на токче и после буквално плача в колата и не мога да стъпя изобщо..
Сега е един такъв момент и търся, търся.. широки отпред, но елегантни с ток сандал, обувка..

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 23:32 от AnMary

# 672
Широк и невисок ток.Или тънък, но нисък.Има опции, щом аз намирам, дето съм с ужасно капризни крака.

# 673
  • Бургас/Пз
Широк и невисок ток.Или тънък, но нисък.Има опции, щом аз намирам, дето съм с ужасно капризни крака.
Ти си издръжлива и стискаш зъби Simple Smile 🥰

# 674
Оо, нее, съвсем не съм- убива ли ме обувка- няма шанс.Страдала съм достатъчно и вече
не правя компромис.

Общи условия

Активация на акаунт