Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 149
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 855
Ооооох, Копче, неблагорадно ти завидях!!!! 😍😍😍
Папурче, пърхаш, пърхаш...! Heart Eyes
Дез, страхотно! Heart Eyes
ПП Но Гърция ми е слабост!!!! 🥰

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 15:35 от mimi.7299

# 856
Папурче, много ти отива пеперудено!
Копче отново уау! Роклята е 🥰! Страхотно да си изкарате! Много обичам Гърция и аз!
Мими ме подсети, че май на Принцовите острови може да се карат колелета. Дойде ми и на мен настроение от нейните снимки.

Кюнефе в Хафъз Мустафа на площад Таксим. Целият район е ограден, и имаше места.

Фенер/Балат
[..........]

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 00:46 от Dez

# 857
Папурче, продължавай с това, което правиш, отразява ти се отлично - грееш на снимката.

# 858
  • София
Момичета страхотни снимки и тоалети показвате.Да се размечтае човек…
Папурче струваш ми се освежена и отслабнала.
За шляпането на сандалите при мен шляпат вътре при допир между ходилото и стелката.Но по подобен начин ми шляпат джапанки/чехли на Шол,с които от години ходя вкъщи.Чак днес ми направи впечатление.

# 859
  • Берлин
Зари и Али, благодаря. -10, но имам още дълъг път, за момента ми е важна посоката, а не кога ще стигна.

Дъщерята на Мм /20г./ е започнала да се обезкосмява с бръсначка. Попита ме за ОБЕЗсърбяващ крем/гел/нещо след това, но нямам опит. Имате ли някакви препоръки?

Копче, казах ли, че си радост за окото ❤️

# 860
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали шампоан оцветител, от който сте доволни. От няколко години се спасявам с този на Виктория бюти, който напоследък явно "развалиха" понеже вече не прави пяна и освен това спряха зареждането на местата, от които го вземах. Ще се радвам да споделите мнения.
Благодаря предварително! 🌸

# 861
Папурче, браво слънце, личи си...ти -10, аз -1, живот ли е това! 🙃
Дез, на Принцовите острови не пускат коли, само електрички и колела. Билета за Ферибота беше 3 лв. 🤣🤣🤣 Но вече цените не са същите. При нас тръгваше ферибот Бс/Истанбул от 24.06., но проектът за пореден път се провали. Истанбул е прекрасен град, ходила съм бедброй пъти, наслаждавай му се на макс! Heart

# 862
ДХЗ, ще се върна да чета за костелациите, ча май нещо съм изпуснала.
Папурче, браво, продължавай в същия дух.
Копче, Дез, благодаря, благодаря, страхотни снимки с настроение и атмосфера.
....

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:45 от mariat

# 863
  • София
Дъщерята на Мм /20г./ е започнала да се обезкосмява с бръсначка. Попита ме за ОБЕЗсърбяващ крем/гел/нещо след това, но нямам опит. Имате ли някакви препоръки?
Явно никоя тук не е ползвала самобръсначка.
Нищо не спира сърбежа. Но това поне при мен става някъде на втория или третия ден и гледам да не стигам дотам.
Иначе: ежедневно бръснене, безупречна самобръсначка, гел за бръснене и задължителна хидратация накрая.
Бързо, лесно и ефикасно.

# 864
  • Бургас
И аз не се бръсна, не знам какво причинява сърбеж, но преди съм ползвала спрей термална вода след епилация и кожата се успокояваше доста бързо. Също гел алое вера на Holika Holika.

# 865
Ами мен не ме сърби, какво да посъветвам? Бих правила дезинфекция и после хидратиране ако говорим за бикини зоната.

# 866
И нали ви писах по- рано, че само воайорствам- ето защо това се случва. Толкова си мога, но и не се старая. Дори ме домързя да си обуя отново обувките за снимка.
Страхотна! А ако те срещна на улицата ти свалям очилата без капка срам! Много мои!

Дез, много ми хареса комбинацията ти рокля с панталон. Имаше едни години, когато много често я ползвах!

Щях да ви разказвам за моите изпълнения от последните седмици с тъмни очила!

Първо точно като Тили се бях сетила за едни много любими, които имах в 3 различни цвята, от които най-красивия носих има-няма месец и ги загубих в един магазин (ненавиждам да пробвам насред магазин!). Та поразрових се аз и успях да си ги намеря на Ибей, втора ръка, но с етикетите, никога неносени. Купих ги.  И в този момент по случайност попадам и на рядка бройка в необичаен цвят на любимият ми модел от последните години - цената далеч по-неприятна, но аз съм влязла в серия - предложих -20% и си ги купих и тях. И буквално седмица по-късно в магазин на живо ме гледат втренчено 2 чифта от любим бранд. 3 пъти се връщах да ги гледам и пробвам, в крайна сметка отнесох и тях! Та сега съм си наложила но бай запор за очила за следващите 4-5 год, защото е излишно да казвам, че освен новите 4 чифта имам из къщи и остатъци от други фази на изкукуригване. И понеже никога не купувам "модни/тренди", а само класики, които отиват на кривата ми физиономия вадя от тях доста живот Grinning

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 20:37 от Agent Provocateur

# 867
Ооооо, Мари прекрасна си! Heart Eyes
За бръсненето не знам, аз ходя на епилация!
От мен наздраве! Новото ни заведение до Док 5. Може там да заведем G&B като дойде??? 😀

# 868
Миналата зима някъде загубих и аз слънчеви очила, специфичен цвят, харесвах си ги, единична бройка. Тези, които не са губили очила са единици.

Харесах всички снимки, харесах сандалите на Али.

mariat, теб виждам за първи път, няма защо да си воайор, много добре изглеждаш и снимката е добра.

# 869
Аз също търся стар модел очила на Jil Sander.
Мими, страхотна атмосфера.

Общи условия

Активация на акаунт