Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 148
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 870
А, Света, къде се губиш и ти?

# 871
  • Бургас/Пз
МариаТ, супер си, показвай се по-често.

Агент, засмя ме с "кривата физиономия" 🥰 сигурна съм, че са много моделите, които ти отиват Simple Smile

Мими, и аз го харесах новото заведение. Ще ги водим и Веси, и GB , само да дойдат:)

Безглутеновото брауни и тирамисуто с шам фъстък са страхотни

И едни памучни бермуди от мен Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 07:57 от ani_d

# 872
  • София
Момичета мили, тук 15-годишни няма, извинявайте, но ВСИЧКИ сме се бръснали!
Сори, ама не се сдържах! 45+ жени, живяли в  соца, то освен ужасна кола маска и самобръсначки bic, друго нямаше.
Сърби при порастването, доколкото мога да преценя. Може и някой да го сърби при престъргване на кожата. Хидратация помага.

Копче, страхотна си!

# 873
Агентче, прочетох те на един дъх. Хучаво е човек да знае, че не е сам в лудостите си. Grinning

Тези, които не са губили очила са единици.

Близо 30 години си отглеждам леко психопатична любов към слънчеви очила и може би именно затова, а много вероятно и по някаква друга причина, наистина фанатично пазя всеки чифт. Досега загубен такъв нямам. Както и ключове не съм губила никога. Пу- пу. Да не ми дойде тази констатация уроки. Hands Pray
Губила съм единствено фотоапарат и кожено сако (наведнъж), преди близо 25 години, но ситуацията е спорна дали не ми ги бяха откраднали.

Днес разчиствах разни шкафове в софийското жилище и бая време прекарах пред огледалото пробвайки всички от колекцията очила за периода 1997- 2015, които бях леко пенсионирала. Съответно преоткрих едни много любими, които бях забравила, купувани 2012- 2013 някъде- черни, огромни, изчистени. Утре съм с тях. Sunglasses

Аз също търся стар модел очила на Jil Sander.

В ибей провери ли? Колко стари?

# 874
  • Бургас/Пз
Забравих да кажа за бръснене. Откакто открих една пяна за бръснене на Балеа, нямам никакъв проблем. Обикновено събрежа идва от престъргване на кожата и нарушаване на кожната бариера.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-gel-za-brasnene-s-aloe-ver … 058172674518.html

# 875
Само ме подкукупросвате с тия очила, рекох пак да проверя и за моите изгубени Версаче, и на пуснали модела в златно пак, има и моя номер. И имам талон за сериозна отстъпкааааа, в петък аха, аха да ги поръчам. Омммм.
Аз краката никога, ама никога не съм си бръснала наистина. Ходех на черната кола маска от 7ми клас, после епилатор..

# 876
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Всичко изчетох и всички снимки видях!Прелестни сте, момичета!
Гадамер, успех и на малката девойка!
Мари, фантастична си!
Папурче, много свежа!Продължавай да се бориш!
Ани, ти винаги ми харесваш.
По темата за бермудите- ако си показвах краката, бермудите щяха да делят първото място с дългите ми рокли.Толкова много да ми харесват!
mtz, класа си както винаги.
Ал, каквото и да облечеш, колкото и да не е мое, на теб просто ти застава.Осанката няма кой да ти я вземе.
Мими, на чудни места ходиш и кажи, че като бивша председателша с дълъг опит мога да основа фен клуб на РичАрд.Ама то лош телец няма.
Копче и Дез, страхотни сте и сте на хубави места.
По темата за бръсненето-моето тяло друг вид депилация не е виждало.Термална вода да пръска.

Малко снимки от вчера.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
В сряда отива на интервю и дано има късмет!
Връщам се да дочитам.

# 877
  • София
Сис, успех на Божидара!

Мими, крака или друго, всички тук са се бръснали и тия масови отговори - ама аз не знам, щото...едисикакво, са просто смешни. И сме се бръснали, и някои са слагали вода със захар на бретона, и по 1 чифт дънки сме имали и да не продължавам, че ще излезе грозно.

# 878
А, Света, къде се губиш и ти?
Мими, в матрицата съм .... лични неща. Много си мила Two Hearts

Ани, супер си с бермудите.
Щях да пиша по темата за бермудите и платформите, много добре се "връзват".

Сиска, успех на Божидара!

Клеми и аз като Деси не съм имала сърбежи, никога, факт? Може би зависи от самобръсначката - ползвам само Жилет от както се помня.
На косата захар не съм слагала, но съм слагала пяна за бръснене, за да стои щръкнала. Tова преди сто години когато за кратко имах пънк прическа. Нещо такова, но горе беше по късо:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 23:00 от Sweta

# 879
Аааа, вода със захар и аз съм слагала...и без един чифт дънки съм от 15 години! 🤣🤣🤣

# 880
Klemy, аз до 40 не бях бръснала, но колко захар и лимонтозу съм направила на карамел за топла кола е срамно да си призная Wink После минах на епилатори.

След 40 почна да ме мързи и да бръсна, но пък не ме е сърбяло, че да имам експертиза по въпроса!

Сис, наслука на детето! Това Хепито в Младост ли е?

# 881
Захар и лимонтозу майка ми вареше на котлона, и на едни парцали ми скубеше краката. После ме заведе на черна кола. Космите ми бяха много дебели и гъсти и не смеех да бръсна...да не станат по рунтави!

# 882
  • София
А, дали някой го сърби не знам. Не твърдя, че всички ги сърби. Твърдя само, че жени на по 40, 45, че и даже 50+, никога в живота си да не си избръснали я мишници, я триъгълник, я крака, си е чиста проба лицемерие. Пък дали си имал дискомфорт, зависи от много неизвестни. То и отпреди 30г може и да не се помни, разбираемо.

# 883
А какво е черна кола маска? За първи път чувам.

# 884
А какво е черна кола маска? За първи път чувам.
Ми тази в козметичните салони едно време...само такава имаше...по скоро тъмно кафява!

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 09:11 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт