Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 059
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 095
Браво на гарджето Папурче 🍀

Finesse, мерси за снимката 🌷
в сайта е заблуждаващо

# 1 096
  • Русе
Ал, едната рокля беше с ластик и срязах над него, като и запазих колана. Другата срязах малко над нейната талия и оформих колан. И на двете запазих подвижните колани. Опитах се да снимам едната, по случайност съм с нея, но пътувам и не се разбира нищо.

# 1 097
Нищо не чувам и виждам. На леля пиленцето е 93,5 по БЕЛ и 92,75 по МАТ. Толкова съм щастлива ❤️
Вътре е, каквато и гимназия да избере! Честито! Много хубав резултат!

# 1 098
  • тук-там
Браво на гарджето, Папурче! А сега накъде? Предполагам ще и стигне за НЕГ.

# 1 099
  • София
Папурче,поздравления за на леля пиленцето!
Днес отвсякъде чувам хубави резултати на седмокласниците.
Финес,откъде е роклята?Хареса ми,а аз напоследък съм на вълна рокли….май разбрах откъде е.

# 1 100
  • Берлин
Той е в МГ с изпит след 4-ти клас. И си иска пак МГ. Досега мъдрувахме с брат ми и снаха ми. Те искат към АЕГ да го насочат, за мен е глупост. Пиленцето ми си е математик /генът си е ген-мама учителка по МАТ, брат ми МГ и нац.състезания/. А ако става дума за език, защо да е английски изобщо - владее го на много високо ниво /правихме пробен С1 вкъщи и го покри/. Та, не знам. Не знам и дали родителите трябва да се налагат/насочват...Аз с моето дете съм била винаги така - говорим, аргументираме се, той решава.
Моля да ме извините за спама, но съм много щастлива.

# 1 101
Папурче,поздравления за на леля пиленцето!
Днес отвсякъде чувам хубави резултати на седмокласниците.
Финес,откъде е роклята?Хареса ми,а аз напоследък съм на вълна рокли….май разбрах откъде е.

H&M

# 1 102
  • Бургас/Пз
Папурче , браво на детето. Моят син също е много доволен - 100т по математика и 86.5 по БЕЛ. В ПМГ е от 5 клас и остава там на 100% . На мнение съм, че не трябва да се месим в избора на децата, особено като са изкарали резултати , с които могат да избират на воля.

Ал, отивам в сайта на Веричи да ги видя тези панталони. Я кажи кой размер е за мен Simple Smile

# 1 103
Аууу, браво на децата! Гордея се, че имаме такива съвестни и ученолюбиви дечица.
Аз преди малко видях жълтата рокля на Веричи, облечена от клиент и ми хареса много, че на модела не ми допадаше..

# 1 104
Поздравления, момичета, знам какво ви е в душите - гордост, вълнение, щастие. И аз съм с вас - снощи излезе класирането след IV клас, синът ми е приет в пловдивската МГ, знаете за каква конкуренция става въпрос.
Днес щях да поздравя Ал със снимка с поредния широк панталон, но изглеждам изключително зле даже и по моите ниски стандарти Joy

# 1 105
Днес щях да поздравя Ал със снимка с поредния широк панталон, но изглеждам изключително зле даже и по моите ниски стандарти Joy
Е са като взема точилката .....

Ани, взех М размер, мисля S ще ти застане добре. XS ми се струва много мини.
Но за рокля и блуза мисля ти трябва XS на Verychi.
ММ отбеляза, че му се струва малко къс панталона, показах му се с равни балеринки и дължината с тях е перфектна.

В София се изваля, спах, сега излизам на хлад

# 1 106
 И аз съм се опънала на един шезлонг на терасата, не се диша, дано тази вечер се спи, че снощи не успях.
Утре събирам багаж за морето, мисля да взема само и единствено рокли.

# 1 107
  • София
Аз походих пеша след дъжда, някъде 10 км сигурно съм навъртяла. От Берберина, който приемам, спя като пън, освен че губя кг. Харесвам да ми мирише на липи след дъжд, но май вече прецъфтяват. Даже и такъв парфюм използвам, на L'erbolario. За облеклото, то е ясно - рокли, рокли и пак рокли.

# 1 108
Папурче, той най добре да си реши. Възпитаниците на МГ от 5 клас обикновено си продължават в нея, въпреки че с резултатите, които изкарват могат да влязат навсякъде. Wink В английската ще научи само езика / а той вече има ниво там/, в МГ ще научи всичко. Знаеш и те имат една година подготве, където се учи само език. Wink
Честито и на Аниния сладкиш, браво, отличен резултат и избор! Kissing Heart
Моме, честито и на твоето юначе, първи покорен връх, не е малко...! ❤️

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:29 от mimi.7299

# 1 109
  • София
Браво на децата, разкошни са!
Математическа гимназия е винаги по-добрият избор, при аналитични умове. Език абсолютно всички ще научат. Даже няма нужда от плащане на курсове. Сега всичко гледат на английски, повярвайте ми, няма нужда.
Математиката развива страшно много логиката и способността за аналитично и критично мислене. Казвам го съвсем отговорно като човек, чийто ум е хуманитарно насочен. Просто виждам фрапантната разлика.

Общи условия

Активация на акаунт