Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 61 316
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 90
Да, и изобщо за издаването на качествена литература на български език!

# 91
  • София
Злате, супер! Браво на него!

Сири, светъл да е пътят ѝ!

# 92
# 93
Злате, страхотно, много му се радвам Heart Специални най-сърдечни поздрави да му изпратиш! И благодарности, че ни показа.

Мисте, ще те мисля сега цяла вечер с това неотворено просеко Simple Smile

Божана беше много ярка, много харизматична. Слушах я веднъж на живо тук при нас, заедно с Манол бяха на представянето на една книга, в неформална обстановка. Никакъв спомен нямам коя беше книгата, но тя и до днес ми е запечатана в съзнанието. Безброй пъти съм я слушала по телевизията. Много направи за книгите и за литературата, на нея дължим и "Пловдив чете". А издателството е сред любимите ми, много самоотвержени и хубави хора работят там.
Сироче, благородно завиждам за познанството.
Имаше период, в който едно момиче от нашия град организираше представяния на книги в местния бар, основно на Жанет. Много приятно беше, интересно, готино. Жалко, че постепенно отмря.
Сещам се сега как заведохме и Георги Господинов във въпросния бар след негово гостуване в библиотеката, за ужас на шефката на библиотеката. Тогава дъщеря му ми нарисува птиче на едната книга Simple Smile

# 94
То познанството ми е срамно. Трябваше да я убеждавам всеки ден, че ще й платим утре. Бързо ме сгащи. Бях на 19.

# 95
Артемисе 💚 и от мен за наместване на чакрите 😘

# 96
Злате, много се радвам за баща ти! Как можем да се сдобием с екземпляр? Не успях да я намеря в интернет. Сина ми обожава приказки и книги като цяло и много бих се радвала да я притежаваме. Баща ти изглежда като човек, от когото може да се научи много, да ти е здрав още много дълги години и да продължава да сбъдва мечти!

Лека вечер от мен 😌

# 97
Азалия, беше ме срам да питам. Благодаря  ☺️

# 98
Азалия, пиши на лс. Все още се чудя дали да му правя онлайн промо заради малкия тираж...

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 05:15 от zlatenceto

# 99
Злате, нареждам се на опашката.И аз искам.И Кати вече проявява интерес към книжките,обича да й чета.За мое щастие. Трябва да се чете!!!!!!!!
     Поздравления за татко ти!
Цял ден ме цепи глава.

# 100
И е така, замириса на липа. Бройте ме три дни богопомазана. 😍

# 101
  • France
Блазя ти Kissing Heart

# 102
Под прозорците на апартамента на майка ми има огромна липа, която стига над петия етаж. Така и не разбрахме кога цефтя тази година, поне от две седмици е окончателно приключла. Благородно завиждам на Сири.
Лека нощ от мен, пропуснах да заспя с кокошките, сега няма заспиване.

# 103
По предишно местожителство за лятото се прибирахме до Бг основно с кола, в края на юни. Спирайки пред нас и отваряйки вратата за да слезна, първото нещо, което усещах, беше ароматът на липа. 🥰🥰🥰
Мисля, че в нашия квартал започва да се усеща някъде от средата на юни и “държи” до към края на месеца. Бабите от блоковете навремето си беряха материал от дърветата директно и цяла зима си караха на чайчета от собственоръчно събрания цвят.
Надявам се след няма и две седмици като съм си в Сф да успея да се наситя на този прекрасен аромат. Особено рано сутрин и вечер след 22 часа е толкова осезаем!

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 23:59 от TuЛи

# 104
  • Пловдив
Добро!

Общи условия

Активация на акаунт