Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 584
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 75
Тъй, добре ми звучите. Ще замоля Пандето, Мързелота и  който друг липсва, да се вяснат да знаем, че са добре.
   Ре, стискам силно палци за снахата!

# 76
  • София
Здравейте!

Явявам се! 😁 Благодаря, че ме помните 😄🤗 И извинете, че не смогвам да пиша. Чета ви и не мога да преброя колко пъти започвам да пиша, но ме прекъсват и после всичко се е затрило.

Добре сме доколкото е възможно в нашата ситуация. Предстои ни много път, но вече се оттласнахме от дъното.

Снимките пропуснах. Сигурна съм, че Кло си има прелестна абитуриентка. Нека сбъдва мечтите си младата дама и да отвява препятствията със замах!

Рен, радвам се, че е добре баткото и на теб АБ ти действа!

Аз също боря синузит. Пих АБ. Имаше ефект, но още не съм съвсем ОК. Замислям се да сменя лекаря, който ме лекува. Много добри отзиви в Супердок имаше за него, но при мен не се представи в пълния си блясък.

Ре, мисля я снахата откакто ти писа миналата седмица. Палците ми са на фльонга!

# 77
Панди, радвам се, че писа 🤗. Липсата ти се усеща! Мога ли да те питам нещо на лични?

Черен дроб с карамелизиран лук и печени сладки картофи с мащерка е менюто за днес. Ще накъсам и една зелена салата и предусещам нацупените физиономии на домашните 😂

# 78
Адски ме боли глава.
  Внучката е в нас, спят с дядо си.Или поне се опитват. На ММ му е голям мерак да се гушкат двамата. Не смея да вляза, да не я събудя, ако е заспала. Научена е да заспива сама в стая, на тъмно.

Майка й спешно трябваше да върши нещо.
   РЕД: На моя приятелка спешно к е нужен неврохирург.Някой от вас да може да препоръча?Без значение в кой град.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:34 от марулета

# 79
Марули, не знам за какво точно й трябва, но знам, че Минкин в Иван Рилски в София е добър, все хубави неща съм чувала и чела за него.

# 80
  • София
Самопоканвам се у Сис да ям. После даже и ще си раздигам и измия чиниите.

У нас има някакви дебърцини, ще пекна два сладки картофа във фолио и зелена салата. Стига толкова за двама , я.

# 81
Кло, честито дипломиране на абсолвентката! Да е здрава и успешна! Да сбъдва мечтите си!
Гледам Стани богат и цъкам с език, то не трябва де, щото и моето може и да не е чувало за момици, Карло Колоди, Карел Чапек, Йоко Она и тъй нататък.
Няма да готвя, само салата и таратор ще направя, ядене имам.
Стана жега от раз. Утре вадя сандалите и летните роФли.

# 82
  • София
Сис, разбира се, че може да ме питаш каквото искаш на ЛС!

Днес не съм готвила. Дояждаме риба на фурна, която баща ми вчера пече.

Утре ще правя руло Стефани и сос Бешамел. Баща ми искаше да е карфиол със сос Бешамел, но не намерихме карфиол. То нормално да не намерим вече. На есен пак.

# 83
Панде, радвам се, че се разписа Hug

У нас леща-гореща - най-лесно ми беше да я бутна в пота. МУ изпече по някое кебапче, да не вземем да отслабнем случайно. Натоварен понеделник с много работа, още не съм приключила и тераса офисът все още е отворен. Рязко се стопли, лятото ме изненада - не съм готова за сандали и рокли Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 20:27 от Birdflower

# 84
  • София
Натренирах се хубаво . После излезнах да се разходя и ... си купих палачинка с шоколад. 😄🐷 Язък ми за тренировката.
След това обаче измих банята преди да си взема душ, така че палачинката я изгорих... надявам се. Утехата ми е, че нямам нужда от отслабване, а от стягане.

# 85
  • Пловдив
Аз ся посядвам🤪
Направоооо...Head Band
Имам Аперол, сода и просеко, ама последното не мога да си го отворя 🥴 та съм на сухо доде си доди Мъхов.

# 86
Мистева, как не мож да си отвориш просеко?! Веднага курс с дегустация Stuck Out Tongue Winking Eye
Изчистих си прозорците на балкон-барчето и него самия. Отпочвам изнасянето на ненужни вещи от кутийката полека-лека...

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 07:04 от zlatenceto

# 87
Злате, благодаря, че сподели Heart

Днес си е отиде още една светла душа. Божана Апостолова, светъл път! Имах честта да я срещна в началото на трудовия ми път. Взех си от нея, а тя даваше много.
Извинете за отклонението, но такива хора имаме малко.

# 88
О, Сири, светла й памет! Заради Жанет днес имаме световен Георги Господинов и не само. Невероятна жена!

# 89
Много направи за българските автори.

Общи условия

Активация на акаунт