Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 583
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 60
Кло, страхотна е, попътен вятър и много късмет ѝ желая!
Фил, все пак добре звучи да сте изкарали, хайде и следващия уикенд пак така 😜
Тили 😍😍

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 07:23 от Азалия

# 61
Ехаа, Азалия, много яко Simple Smile

Някой има ли опит с резервации през airbnb? Не съм резервирала там, непознато ми е, а имам питанки.

# 62
  • София
Аз резервирам Бърди.

# 63
  • Наблизо
И аз,насреща съм.

# 64
И аз съм насреща,  за самолета 😀

# 65
Начи, добре, че в концертната тема дадоха акъл за резервация на хотел за концерта догодина още отсега, та в спешен порядък се зарових в Букинг и леко се стъписах. Ограничени места с космически цени. Още няма дати за полетите, аз трябва да резервирам хотел за след година с опция за безплатно анулиране, което изглежда мисия невъзможна. Преориентирахме се към апартаменти в airbnb, МУ дудне тука до мен да ме нервира още повече - идилия. За резервации и самолети не знам, ама гледайте за чували и багажници да сте насреща Joy

# 66
Ех, че готино, Азалче!!! ❤❤❤

# 67
Добро утро! 
   Пия кафе, спахме на село, разсънвам се и бегом на бач.
   Кло, честито дипломиране на щерката! Успешна да е!

# 68
  • Пловдив
Добро!

# 69
  • София
Мисте, мерси!

Пропуснах девойката на Кло, ще замоля за бис! Иначе да й върви като по вода и много здраве, любов и успехи й желая!

И Азалчето какво е показала изпуснах, и се връщах да търсяи цъ.

Иначе добро утро и добър пон'делник!

Ренко, измъчихте се.  Дано минава вече, че аман от бациляк!

Ще ми идва, боли ме всеки чарколяк, свързан с това и съм готова човек да разкъсам, ако ми пресече пътя. Kissing Heart

# 70
  • Стара Загора
Добро утро!
Кло, попътен вятър и късмет на госпожицата!
Имайте прекрасен месец!

# 71
  • София
Ау, с къф убавец се возих в ГТ. Влиза в препълнен автобус, гелосан, на път, ризката, чепичките, скъпата раница и естествено, с чаша кафе (нали е много зает сутршн да сихго изпие дОма или в офиса). Със замах с раницата избутва млада слаба жена и я изблъска в тръбата, на която са закачени валидаторите. На нейните протести  младият меринджей едно извинявай не каза, но каза "какво да направя, имам раница, пълно е, що вие не слезете, като не ви харесва...". После го домързя да слезе на спирката, да пропусне хората, та го заобикаляха в целия му чар, блясък и гел. И съм сигурна, че много се харесва, че и даже другите в автобуса сме му нарушили дзена. Позьорче. Някои хора не трябва да ги пускат дори от детската градина да излизат, докато не усвоят основни усещания за поведение в обществото.

Ако автокаректорът ми поправи още веднъж някоИ на някоЙ, ще го деинсталирам.

# 72
Аз още с пускането на телефона изключвам автокоректа. Ако ще правя тъпи грешки, поне аз да съм си виновна.
Интересното е, че тоолкова често вече хората пишат някой вместо някоИ, че като чета нещо и автоматично си го чета някой и се учудвам ако е написано като хората. Brain rot..
А по повод гелосания хубостник няма да се изказвам, че ще е грозно. Само още едно потвърждение колко е важно да възпитаваме децата си..

# 73
С такива само с техните камъни по тяхната глава. Като застане на стълбите, направо слизащите да минават през него. Като го блъснат 2-3ма човека, ще се усети. Те на това разчитат, на възпитани хора около тях.

Така веднъж в самолета, някакъв зад мен 2 пъти ме изблъска, докато бяхме в коридора и чакахме хората да се настанят, за да продължим напред. Същият едва смогна да направи уклон, след като рязко се извъртях, за да избегне удар от раницата ми. И изведнъж се оказа, че може да седи на нормална дистанция от мен.

# 74
Ден!
Закарах синкото в страшен порой на училище, след малко ще си го взимам, пък после- пак.
Днес има първи и последен час само.
Чакат ме незнамсиколко перални да извъртя, пък и ОИ трябва да се подхваща.
Идният уикенд отново ще е дълъг, скъпи на семейството приятели ще ни дойдат на гости. Трябва да помисля за меню и да понапазарувам тези дни.

Хубава и усмихната да ви е седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт