Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 93 309
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • При децата ми
Вчера съфорумка се похвали с раница от играта на София мел. Ето печелившите https://sofiamel.bg/bg/spring-2025-newsletter-kids-winners

Руска Димитрова ли печели детската тротинетка? Smile Това ми беше първата асоциация, като видях печелившите.

# 122
Един от участниците във форумната игра не е спазил всички правила на играта -  MTV, на стр . 14 му е мнението и няма линк към елемента - https://www.bg-mamma.com/?topic=1777369.195

Отговор на форума : Здравейте,

Благодарим Ви за проявения интерес и за участието в нашата игра.

По молба на клиента условията за участие бяха променени в хода на кампанията, но с цел да дадем равен шанс на всички, не сме дисквалифицирали участници, които не са споделили линк към сайта – независимо че това бе добавено като изискване на по-късен етап.

Моля, имайте предвид, че ние като организатор си запазваме правото да променяме условията за участие при необходимост. Това е описано в т. 14 от Общите условия:

14. С оглед периодични допълнения и/или промени в Играта и с оглед нейното усъвършенстване и разширяване, Общите условия могат да бъдат променяни едностранно от Организатора по всяко време.

Надяваме се, че предоставената информация е допринесла за изясняване на случая.

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 13:41 от Stih4eto

# 123
  • Sofia
И този месец нещо ме отчайва. Високи суми за рекламни материали…Дори и от форумни игри не печеля нещо вече.

# 124
  • Сливен
Нали се похвалих тук с награда за детето. Ето каква е и '' най-хубавото ",че трябваше да платя доставка/за втори път ми се случва, явно" не съм си научила урока "/. И тъй като бяхме сами с детето, с покупки качени на триколката и хората даже ми погнаха да вляза и изляза в офиса, че има стъпала. Като я получих и ми казват 6лв и нещо, като аз самата не очаквах. Отделно имаше и опашка за Еконт, платих, помогнаха ми да изляза и тръгнахме за вкъщи. И ето отговора на организатора.

# 125
И днес се отбелязвам с награда от Инстаграм. Книжка за детето на издателство Ракета , която се разгъва до размер 80х100 см. Инфлуенсърката, която ме е изтеглила пише, че ще има и от нея нещо към книжката. За доставката нищо не пише, ще видим ще платя ли.
Във форума аз пък друго съм забелязала. Има потребител/и, които пишат по 4-5 коментара през различни дни, при условие, че изрично пише в правилата, че си участва само с 1 коментар. Неприятни са такива тарикатлъци, но в крайна сметка всеки си знае. Надявам се от форума да премахват допълнителните коментари преди тегленето. Точно в играта с билетите за Аквапарка има такъв печеливш. Случайно съм го забелязала този потребител и ми се е набил в очите, не следя кой какво прави. Blush

# 126
Тези играчки за пясъка струват супер малко, нелепо е да се плаща доставка. Организаторът е за бой.

# 127
  • Велико Търново
Току-що ми се обадиха от Алвина - с ваучер от 100 лв съм. Simple Smile

# 128
Bobs, и аз ти пратих + този за желираните бонбони.
Лили Дрогерия публикуват ли някъде печелившите от игрите им или директно се свързват с тях? Участвам 2 пъти за LED маската и се чудя да чакам ли въобще някаква информация някъде. Blush

# 129
Bobby®, първо се свързват с печелившите, след това публикуват във фейсбук страницата си.

Относно форумните игри - системно не се спазват правилата и се раздават наградите с широко затворени очи.

# 130
Лили качват в страницата си във Фийсбук печелившите от игрите.

# 131
# 132
  • Сф
Аз спечелих от  лепило момент 30 лв ваучер, кога се свързват? Видас също чакам да се свържат. Пишеше до 5 раб. дни

# 133
  • Телиш/Плевен
Относно форумните игри - системно не се спазват правилата и се раздават наградите с широко затворени очи.
Е, чак системно, не бих казала, но е факт, че се случва от време на време. Сигнализирала съм преди време, писах и днес, винаги уверяват че се спазва всичко и системата не допуска повече от едно участие, но някак се създава друго впечатление, уви...

# 134
Зелен. Бг не трябваше ли да обявят днес ? Поне според правилата, а линка във сайта дава че не е available  формата https://zelen.bg/info/bettrlife

Общи условия

Активация на акаунт