Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 93 307
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 105
Някой, който е избрал и получил тениска на КК размер S, нека сподели реално на кой размер отговаря. Flowers Four Leaf Clover

# 106
  • При децата ми
Някой получи ли си мокрите кърпи от ДМ за тестване? Аз не съм, а май срока беше 30.05.

Да, аз ги получих в петък.

Благодаря за новата тема и споделените игри!
Късметлийски месец и много желани награди на всички! Flowers Four Leaf CloverHeart Eyes Flowers Four Leaf Clover

Май месец приключих с картата за 1000 лв. от "Кока-Кола", тениска и кърпичките от ДМ. Детето си спечели награда от  NLbeauty - Инстаграм. Чакам тениската от "Кока-Кола". Заявих S размер за детето. Дано да не и голяма, предвид това, което казахте за размерите.

Reni_renl, жива и здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover
Много късмет в игрите и живота! Smiley

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 11:41 от Hrispa76

# 107

Днес получих наградата си от радио Веселина - игра.
+ Чанта, която си избрах от ваучера от КК и District. 🙃
Оооо,тази игра е страхотна , имаме я вкъщи:-) Честито!

# 108
  • Телиш/Плевен
Някой, който е избрал и получил тениска на КК размер S, нека сподели реално на кой размер отговаря. Flowers Four Leaf Clover
На 53 страница в миналата тема обсъждаха размерите, имаше няколко поста, че S било като XL...

# 109
  • Пловдив
Да си знаете-едната маша от КК е за мен😃 Хиляда пъти играх за нея на всякъде,но не и не! Трябва да е моя,мрън!

# 110

Днес получих наградата си от радио Веселина - игра.
+ Чанта, която си избрах от ваучера от КК и District. 🙃
Оооо,тази игра е страхотна , имаме я вкъщи:-) Честито!

Силно се надявам,че най-накрая ще успеем да задържим вниманието на малкия за повече от 10 минути.
Ще я изпробваме довечера.

Иначе получих кашон чипс от Livity,чакам топка от СамиМ и два комплекта от Jägermeister - един за мен и един за мъжа ми. А и билетите за Aquapark Sofia.
Доволна съм. Месеца започна повече от добре

# 111
Изтеглени са потребителите, които печелят уникална гривна от Nomination. Това са:

Dragoness
MTV
Искрица

Честито!

# 112
Аз получих моята преди няколко дни. Размер С, но според мен отговаря по скоро на Л и е доста дълга. Иначе материята изглежда хубава.

# 113
  • София
Скрит текст:
Куинс ще са на промоция от четвъртък във ФФ.

Също и игра на Фрудада ама много пари искат..

https://zelen.bg/info/frudadagame

# 114
Скрит текст:
Аз получих моята преди няколко дни. Размер С, но според мен отговаря по скоро на Л и е доста дълга. Иначе материята изглежда хубава.
[/quote]
Благодаря ти! На мен ми трябват реални размери M и L, но ще поръчам две S-ки щом отговаря на L.

# 115
Скрит текст:
Куинс ще са на промоция от четвъртък във ФФ.

Също и игра на Фрудада ама много пари искат..

https://zelen.bg/info/frudadagame
Frudada са уникални ! Но сок портокал - 1л е почти 6 лв в кварталния магазин. Награда 50 лв при покупка за 10 - нещо ми е несериозно.

# 116
  • При децата ми
Да си знаете-едната маша от КК е за мен😃 Хиляда пъти играх за нея на всякъде,но не и не! Трябва да е моя,мрън!

Ти ако знаеш аз колко пъти играх за нея, къде ли не! Smile

# 117
Вчера съфорумка се похвали с раница от играта на София мел. Ето печелившите https://sofiamel.bg/bg/spring-2025-newsletter-kids-winners

# 118
  • Телиш/Плевен
Игра на Duracell и Lilly, която се провежда само в онлайн магазина:

# 119
  • Варна, Пловдив
Печеля раница от Йегермайстер! Много трудно намерих с промоционален етикет. Друго не чакам, не играя много напоследък, наградите малко и еднотипни. Евентуално Старопрамен ще пробвам и Киндер.

Общи условия

Активация на акаунт