Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 93 286
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 90
На ДМ за теста не пише как ще се осъществи, т. е., след теста дали въпросник ще се попълва или друго. Само пише, че може да те фотографират, споделят в медии, реклами и т. н.,ако си сред избраните.

# 91
  • оттам, откъдето започва България
От правилата на играта:
Точка 8. След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към оценяване на продукта в онлайн магазина на dm.
Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да прави това.

# 92
Някой получи ли си Персил-а от P&G?

# 93
След около 30 кода,в 20 ч и 10 мин ваучер на Озон спечелен:grinning:

# 94
Може ли някой да ми поясни за играта на Киндер. 1 касова бележка за минимум 3 лв или може и няколко,но за участие общо минимум 3 лв.
Извадка от правилата:

"Участникът трябва да закупи Промоционален продукт(и) на стойност не по-малка от 3 лв. (три лева) с ДДС, може и на различни касови бележки, да.."

# 95
То го пише, може на различни касови бележки. Например днес си регистрираме 1 бележка за 1 лев, утре за 2 лева и правим участие за малка награда, защото сме дали общо 3 лв.

# 96
  • София
Куинс ще са на промоция от четвъртък във ФФ.

Също и игра на Фрудада ама много пари искат..

# 97
Здравейте!
Имам питане. От играта на Nivea искат да напиша номер на касовия бон. Кое от тези двете оградени трябва да е? Горния номер или долния?

P.S. Честит рожден ден  _Reni_renl_
 Бъди здрава и само хубави неща да ти се случват!💐

AniMM, разсмя ме с глас с това zewa  зареждане😂

# 98
  • Ямбол
Здравейте 4-то теглене на рошен е излязло,мен ме няма Sad       https://roshen-bg.com/sladosti/ дано някой от тук се похвали.

# 99
  • у нас
Здравейте 4-то теглене на рошен е излязло,мен ме няма Sad       https://roshen-bg.com/sladosti/ дано някой от тук се похвали.
Благодаря, че сподели. Мен също ме няма.
Благодаря и на съфорумката, която писа за безплатната книжка. Чака ме вече в кутията.

# 100
И мен ме няма в Росен, а така исках куфар... Здраве да е!
Попадна ми тази игра

# 101
  • София
И в последното теглене на Рошен ме няма, за съжаление. Frowning1

# 102
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Имам питане.
Скрит текст:
От играта на Nivea искат да напиша номер на касовия бон. Кое от тези двете оградени трябва да е? Горния номер или долния?

P.S. Честит рожден ден  _Reni_renl_
 Бъди здрава и само хубави неща да ти се случват!💐

AniMM, разсмя ме с глас с това zewa  зареждане😂

Аз обикновено пиша номера, който е ограден долу вляво.

# 103
Силфида, долу вляво е номерът, това горе е друго нещо. Винаги пиша номера вляво.

# 104

Днес получих наградата си от радио Веселина - игра.
+ Чанта, която си избрах от ваучера от КК и District. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт