Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 254
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 035
В играта на teo днес няма спечелена награда. Да не пак някъкъв бъг. Регистрирах бележка не спечели.

# 1 036
И аз с  още една тениска от КК. Оформих, изпратих и нямаше имейл за данни за доставка. Писах им, другата седмица щял да дойде
Мъжа ми е взел цяла каса туборг, стъкло. Чак като я преполови се загледах в бутилката и видях, че има игра. Изхвърлих поне половината кодове.
От различни профили ли печелиш тениските или от един и същ?

# 1 037
  • при късмета
Различни

# 1 038

Наградата от Perwoll пристигна.

# 1 039
Имам известие в приложението на Еконт за пратка от Perwoll. Подателя е същия като на тениската на Кола -Биспоук България ЕООД. Явно днес няма да успеят да донесат праха, много са натоварени куриерите в малкия град. Предвид количеството (6 бр х 3л) съм го писала до адрес. Като пристигне и ако никои не е добавил ще снимам.
Също така имам една подготвена пратка отново с Еконт от Белла студио ЕООД, но е връщане на обратни документи по друга пратка. Предполагам, че е ваучера от Кауфланд, Кола и Хайнц. Те предупредиха, че ще има протокол за подписване и искаха офис, а първо писаха за личен. Още не е приета пратката в Еконт, може би другата седмица.

# 1 040
Писах имейл, че печеля на office@selectedbrands-co.com  те ще Ви върнат отговор, че искат снимка на печелившия касовия бон  
Мъжът ми спечели плажен стол, от играта на узо Полмари. Моля който спечели, да ми каже на кой емейл или телефон се дават данните  за получаване на наградата.
Благодаря Ви!

# 1 041
Здравейте ! Едно въпросче. В приложението на кока кола когато видиш, че ти ги няма билетите за участие , тогава ли означава ,че ще теглят / или вече теглят?

# 1 042
  • София

Наградите този петък.

Здравейте ! Едно въпросче. В приложението на кока кола когато видиш, че ти ги няма билетите за участие , тогава ли означава ,че ще теглят / или вече теглят?
Има период, за който се пускат седмичните награди и е описано кога са тегленията. Означава, че е имало определен брой билети, които са изкупени и следва да раздадат наградите в определения срок.
Предполагам, че от 30-ти ще пуснат нови седмични награди. Ако греша, някой да ме поправи.

Мрън.. измина още една седмица и от никъде нищо.

# 1 043

Една награда от Инстаграм и Фантастико. ❤️

# 1 044

И аз и мъжът ми сме спечелили такъв комплект. Все още чакам да го прехвърлят в удобен за мен магазин и да си  ги взема. Тениската NIKE ли е или недовиждам хубаво😃😃

# 1 045

И аз и мъжът ми сме спечелили такъв комплект. Все още чакам да го прехвърлят в удобен за мен магазин и да си  ги взема. Тениската NIKE ли е или недовиждам хубаво😃😃

Nike е!
Пише, че е мъжка мода, но е М размер. Т.е си е тамън за мен.
Много са качествени - и тениската и мешката.
Аз не ги харесвам попринцип,но тази Нешка ще си я нося с кеф!

# 1 046
Heineken активна ли е играта с кодове?

# 1 047
Всички ли получихте наградите  от Орбит? Аз още не съм за София става въпрос.

# 1 048
  • Пловдив
Пловдив, не съм получила също Орбит. Днес
 Еконт ми донесе служебна пратка и го попитах дали разнасят в града Орбит, той ми отговори, че не.

# 1 049
Някой успява ли да регистрира капачка в Coca Cola за тениските. Два дни ми дава лимитът за участие е надвишен.

Общи условия

Активация на акаунт