Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 33 817
  • 883
  •   1
Отговори
# 765
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Чака ме дълъг работен ден....
Вчера в Етрополе беше 41°.
И сме планински град....
Не ми се мисли в полето...
Хубав ден!

# 766
  • някъде другаде
Добро утро!
Вчера бях на зъболекар. Ще правя мост и умъртвявахме зъбите под него. Естествено с упойка. Сега усещам тъпа болка.
Аз обичам топлото време и жегите не ме плашат.
Днес Боби ще ме вземе. Събота и неделя сме на екскурзия.
Желая ви спокоен ден!

# 767
  • Бургас
Добро утро!

Съни, Боби, Тони, приятно пътуване! Да се забавлявате и всичко да мине по план!

Тит, на Сави са от езикова школа.

Марѝ, как беше концертът?

Ние снощи бяхме на театър с Лин, започваме да се оглеждаме за следващи събития, че като никога не ни предстои нищо.

За днес малко работа, педикюр и следобед с Марто ще си отидем до село да видим нашите.

Хубав да е денят ви!

# 768
Добро утро!

На педал ми почна сутринта, не обичам така. Ама сколасах и сега чакам за лазер. След работа палим джапанките за Бургас 😍 На мен ми дойде, а там го дават два дни дъжд 😆

Съни, лек път и веселооо!

# 769
Добро утро!
Концертът беше невероятен. Раздадоха се. Мацката каква преса извади на корема, не е за разправяне. Чак мен ме хвана срам от себе си. Барабанистът им имаше рожден ден, та и това чествахме. А от микрофона постоянно ни благодариха, като ни наричаха фамилия. От днес се водя тяхна далечна братовчедка. Wink
Съни, с нетърпение чакам твоите снимки.
Новинка, Тони, бързо да минат неволите със зъбите!
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 08:58 от mariat

# 770
  • София
Добро утро!

Хубав и успешен ден на всички!

# 771
  • Бургас
Добро утро!
Мари,хубави емоции сте имали!
Изчетох ви - на болните и пострадалите, пожелавам бързо да се възстановят!
На почиващите - пълен релакс и пясък по крачетата!
На работещите - лека и спорна да е!

Благодаря ви за пожеланията! Днес ще гледаме специалностите и ще правим списъка за кандидатстване

# 772
Тони, потърси и второ мнение за умъртвяването на зъбите. Със сигурност има и по-добър за теб вариант.
Съни, ще чакаме снимки с нетърпение.
Моната днес си връща учебниците, ваканция здравей. Записала се е на море от училището, това са вълненията на дневен ред сега.
Фонс, вчера бях на поредния преглед, от 7-8 месеца за възстановяване казаха. Не ми харесва тази прогноза, депресито съм.
Отделно от това пръстът на ръката ми забира, ще обмислям да приключвам с маникюра. Ако знаете домашни лекове, различни от ихтиол и риванол, споделете.

# 773
О, Съни, Париж ли е дестинацията. В такъв случай ти пожелавам да отпуснеш душата и да се насладиш на всички възможни гурме изкушения. И освен тялото да нахраниш душата с изкуство.
Мари, звучиш много добре. Личи си, че хубаво сте си изкарали.
Тути, уф много време бе. Дано да им се окажат грешни прогнозите и по-бързо да се възстановиш.

Поръчах подарък на любимият по случай годишнината, обикновено пътуваме някъде, ама тази година по разбираеми причина ще сме си у дома. Grinning

# 774
  • Бургас
Тути, чувала съм за налагане с листо живовляк, мушкато или смокинов лист. Последните две поне са лесни за намиране. Върти ми се нещо и за сока, който сълзи от листата на алое.

# 775
И парче домат май се слагаше. Всъщност може да го накиснеш в топла вода и да го боцнеш с дезинфекцирана игла, за да потече.
Потегляме ние. Стиснете палци да няма задръствания по пътя. Утре съм на работа. У дома ме чака слугинаж, но не се оплаквам.

# 776
  • София
Привет!
И аз работя малко с нежелание днес в тази жега.
Преди малко си купихме ледогенератор. Нямам търпение да го тестваме. Лятото с толкова много гости е доста трудна работа.
Лек път на пътуващите и приятно изкарване!
Ем, какъв подарък избра?
Аз поръчах да направят песен. Ще видим как ще се справят.  Relaxed
Мари, чудесно изживяване сте имали. От комарите опази ли се? Smiley

# 777
  • Бургас
Успешно завършихме 10 клас! Заветната тройка вече е написана!
Наздраве!
Отиваме на фитнес!
Адреналина е в повече!

# 778
Роди, без поражения съм. Честит ледогенератор. Хайде, скоро да честитим и басейн. Накрая ще пълниш басейна с вода и лед- новата мода сред бг. елита.

# 779
  • някъде ... тук ...
Много съм доволна от моят ледогенератор. Хем е от Кауфланд, но се справя с купоните на село Simple Smile
Мари, дано няма задръствания!

Общи условия

Активация на акаунт