Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 33 819
  • 883
  •   1
Отговори
# 750
Браво, Савина! Сигурна съм, че интервюто скоро ще се състои. Сега е важно всичко с ТМ да е без последствие и бързо да се възстанови.

# 751
Добро утро!

Пинка ми се, но снощи до сто часа раздумки в градината на теферич...

Довечера последно сме дежурни по менажерия и утре морските се прибират. Като истинска приятелка сега ще им зарежа моите котки Grinning

Спокоен ден, банда!

# 752
  • Бургас
Добър ви ден!

Сави, цъкнах ти лайк за испанския, после дочетох и за мъжа ти, та за него палци за бързо възстановяване. Ти беше в София, нали? Мога да препоръчам проверени школи по испански (стандартно преподаване или пък сугестопедия).

Айде, завършихме и ние с Викчето, заветната петица по математика дойде преди час. Пфуу, ег@ти нервите.

# 753
  • На брега на реката
Добър ден!

Лято, дълги години в любов и разбирателство!

Сави, стискам палци за ТМ.

Али, а'м тъй де!

Дишайте, момичета,  децата завършиха и е време за купон и питие.

# 754
  • някъде другаде
Руми , късно прочетох. Не съм чувала за този сладолед , но следващия път ще го опитам. Та трябва да уважа шефа. Еко млеко е на кмета на Общината .

# 755
Минах прегледа за остеопороза с отличен. Вече чакаме Чамбао.

# 756
  • София
Само така, Мари! Simple Smile
Днес Гоги не спа на обяд, вероятно от жегата. Вече му се спи и ще го слагам. Аз ще се опитам да почета, но съм уморена... Жегите не ми понасят.

Хубава и прохладна вечер!

# 757
  • някъде ... тук ...
Браво, Мари! Наслади се на Чамбао.

Прохладна вечер беше снощи на село. Тая е жега у Сф...

Чака ме дълъг уикенд. Утре -работа и после до вторник - юбилей и после морски РД с Джулай....

# 758
  • Euskal Herria
На нас ни остават мъничко дни и обратно на работа.
Жега е, ама ми харесва. Wink Заредих се с няколко рокли, доволна съм.

# 759
Привет, и на мен жегите не ми понасят.
Вчера се върнахме от Гърция, имаше много различни дни - от пороен дъжд до 37 градуса  жега. Но морето си беше прекрасно във всичките си превъплъщения.
И разбира се, заболя ме зъб. Днес бях на зъболекар, утре ще го пломбира, но и венеца ми има проблем.
Чака ме още едно пътуване до края на отпуската.

# 760
  • Canada
Бубе, честито да ви е рачето, голям мъж да порасне 🍀

Лято, честито и на вас🥂

Съни ако са вече по парижко да се отчете, че всичко е наред.

Але, Ем, разсмяхте ме 😅 Нашата почивка е ясна, само да дойде 😅

Тути, как е крака?

# 761
Утре вечер пътуваме,  Фонс, благодаря, че ме мислиш.  Голям ужас е било вчера,  надявам се да имаме късмет.  По прогноза ще е много топло.

# 762
  • някъде ... тук ...
Всичко ще е наред, Съни! Ще видиш Simple Smile Топло, колкото и да е, краят на юни, нормално да е топло....

# 763
Успех на матурите! Аз и да се похваля и оплача. Вчера взех теста по Испански(А2. 1),доволна съм.
Излязаха ли резултатите от Института Сервантес?! Предишни сесии им трябваха минимум 2 месеца.

# 764
Добро утро.
Ели, на мен път ми дай, не може да му уплаши времето.  Обаче сме солидна група от 10 човека и все някой ще премрънка.
Пия кафе, ще се боядисам и разкрасявам,  ще поработя малко, че много отпускари се събраха и се надявам пътуването да е, както трябва.
Утре сутринта трябва да почнем с Версай, а краят на деня трябва да е на върха на Айфеловата кула.
Пожелавам ви прекрасен ден.

Общи условия

Активация на акаунт