Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 512
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 080
Да избереш да не работиш, а да си гледаш децата и къщата е много далече от мързелуване, според мен. И аз като Невена сега виждам какъв рай е да си ходиш на работа, децата ти големи, къщата не се цапа, мъжът го кефи да приготви вечеря вместо мен - връщам се и си вдигам краката на дивана. Ей това е мързел за мен и на 50 години съм си го изработила Blush.
С малки деца и къща си е къртовски труд денонощно.
И тия дето ми обясняват, че чакали да се наработят и напътуват преди да имат деца, да не приказват, че домакините са мързеливи Hug.

# 1 081
  • София
С деца над 18 настъпва истинският мързел! 😜

# 1 082
Абеее и така не е.
Най-лежерно ми е било с бебета на мен, че и работеща. Аз винаги съм работила де, за мой ужас нямам ден без трудов стаж.
С дърти деца в момента, едното дори не живее с нас, разбираемо-ми сбръчкала съм се от ангажименти, неволи, работа, стрес и домакинстване.
Та и подредбата на звездните карти понякога е от значение.
Вчера например, поработих също след дежурното седмично работене, и не е за хвалба.

# 1 083
  • SF
Имам една приятелка, която от години е сама поне 5, и преди това не е било нещо сериозно, но постоянно смята, че мъжете трябва да я харесат, защото е много умна, кариерно преуспяла и има докторантура. А то образованието и всякакви квалификации са за теб самия. Да, умният мъж ще иска жена, с която може да общува, но това няма общо с образованието.

Има, има... Има.
Образованието ти дава самочувствие. Да бъдеш равен сред равни, а не да избягваш темата и точно като се завъртят разговорите около Университети, преподаватели, спомени, на тебе да ти се прииска да посетиш тоалетната. И като се върнеш, разговорите продължават, именно защото са интересни и поддържат едно добро ниво на общуване, ти пак тичаш до тоалетната. Simple Smile
Шегувам се, но съм била свидетел как се избягват тези разговори. Или на обвиненията в досадност и размахване на хартийки. Как да обясниш на индианец що е то пишеща машина.

# 1 084
Може би там се чувства най- сигурна в себе си. Като се замисли човек - какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години. Аз нямам отговор на този въпрос или по-скоро клони към “нищо”.
Тъкмо гледах една бивша колега каква промяна в социалния си имидж демонстрира. То не бяха споделени любовни моменти, семейни мигове, пръстени, деца има. Изведнъж - няма мъж, като отрязан с ножицата 😀
Невена, като вземеш да ми даваш за пример себе си, майка си, баба си и мъжа си по всякакви теми и проблеми - още малко ще повярвам, че представлявате целия свят….

# 1 085
Ако на мъжа и жената им е интересно да разговарят всеки ден,може да откарат и до платинена сватба...

# 1 086
Аз мога да ти кажа какво задържа интереса на един мъж към жена мнооого години. Но няма да е в този форум. Не е нищо, има много смислено обяснение, но не е за аудиторията тук. Че навлиза много в личното.
Нали говорим за раздели.
Това е хубава друга тема. Ще я пуснеш ли, Дренче? Или аз да се пусна?

# 1 087
# 1 088
  • Пловдив
Аз мога да ти кажа какво задържа интереса на един мъж към жена мнооого години. Но няма да е в този форум. Не е нищо, има много смислено обяснение, но не е за аудиторията тук. Че навлиза много в личното.
Нали говорим за раздели.
Кажи де, с 1-2 изречения.

# 1 089
  • SF
Може би там се чувства най- сигурна в себе си. Като се замисли човек - какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години. Аз нямам отговор на този въпрос или по-скоро клони към “нищо”.
Различните хора задържат или не задържат различни интереси у различните хора. Simple Smile
Голямо изречение се получи.7 Simple Smile
но ако Х държи интереса на У с нещо, няма гаранция, че и Z ще бъде впечатлен от същото това нещо. Нито ако Z опитва да се свърже с Х или У, правейки нещото, Х и У ще са на върха на щастието си.
Абе казано простичко, няма универсална препоръка, която да въздейства с равен успех на всички.

# 1 090
  • По света и у нас
Живеете ли заедно - интереса приключва.
Ставате съквартиранти.

# 1 091
  • Обран бостан ;)
Колкото повече остарявам, толкова повече външният вид няма значение, за сметка на дар словото плюс интелект. Умение за комуникация - с мен, естествено.

Абе, идва ви акъла, ама късно. Trollface

# 1 092
  • Далечният изток
Абе колкото и да няма значение, няма да ме впечатли някой с нулева лична хигиена, без зъби, мърляв и вмирисан, недей ми разправя ти...
Ако ще и най-уникалното чувство за хумор да има и айкю до небесата, и дар слово.
А, а дар словото пък, може много да му се отдава да говори, ама е важно и какво казва. Ако като Бънди ще ме засяга и обижда с тънки намеци, също твърдо не.

# 1 093
  • Обран бостан ;)
Ако това ще те успокои - жени като теб не са ми в таргета. Wink

Скрит текст:
Сега ще ми кажеш, че и аз не съм в твоя. Толкова сте предвидими.

# 1 094
  • София
А, това с хигиената и миризмите е друго ниво. Аз с моя чувствителен нос....
Абе пак има значение външен вид. Аз си имам определени типажи...

Общи условия

Активация на акаунт