Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 466
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 215
Той много добре е знаел, че няма да го направиш, въобще в тези случаи мъжът много добре знае, че жената няма да тръгне. Просто е искал да прекрати връзката, излизайки невинен.

# 1 216
  • София
Аз съм го казвала - ако някой очаква да се хвърля, поне един матрак на земята да осигури. Образно казано де. Ама да не ме чака на "гола поляна".

# 1 217
Абе чакаше си. Очакванията са кофти нещо, когато не се изпълнят. Даже се наложи да провеждам два пъти разговор, че приключвам. Аз. Защото след първия не беше разбрал/или не искаше. Все едно. Минало.
Аз с матрак не се "задоволявам". С матрак започнах някъде на 18-19, разбираемо. На аха 50 нямам намерение да се връщам в развитието си.

# 1 218
  • Paris, France
Аз и на 18г, и на 15г не се задоволявах с матрак и не мръдвах и на 200м за мъж. Така изтървах първата си любов. Ясно е, че на 1000 км за мъж няма да ида. А можеше 😇.

# 1 219
  • Out of the Mix
Невена, на 25 щеше да -> Airplane, дори - > Bicyclist
Joy

Признавам 1000 км. е много, но в БГ, където и да е, може и не е проблем.

Комфортът си е комфорт, и аз го обичам и си държа на него.

Но познавам и хора, за които палатката и "теферича", както и квартира, къща за гости с матрак само (ако въобще има такива), им стига, хора на по 35-40+, просто са си "палаткаджии".

Аз "полеви" условия не обичам.

Познавам една женена за французин.
Преди няколко дни бяхме с компания да ги видим на "Градина" през деня.

Дамата е обиколила света, лукса, бивша моделка, сега на 44 (загубила от някогашната си "уау" форма), била къде ли не. Сега е на къмпинга цяло лято по 2 м. на полевите условия на плажа.

Аз не го разбирам, но иска да се "връща към природата".

Мен пък приятели само ме "обвиняват", че съм се "разглезил", но пък не разбират, че сме от различно "тесто", но приятелството си е приятелство, особено старите приятелства от едно време, на които си държа, въпреки всичко.

# 1 220
Верно е тва. И моите наблюдения са в тази посока. Французите, които се женят за българки, до един, без изключение, са някакви тотални прошляци, тип "аз не съм се родил във Франция за да работя". Отделно, че са араби Simple Smile Simple Smile
И българките, за които иначе (спрямо български мъже) финансовия критерий е на първо място, нямат нищо напротив да си изхранват френските хитреци - паразити.
Познавам и българи, женени за французойки (не арапки), та там компромиса е естетически Wink

Абе, срам, не срам, гъзолизки народец сме.

# 1 221
Как си личат самотните кучета.
//
Франсета, араби, японци, никой не бяга от хубавото. Но не всеки може да си го позволи.

# 1 222
На мен вече също са ми излишни, досадни и (даже) натоварващи разни луксозни почивки, ол-инклузиви и прочие, дето хората ходят да се показват и снимат. Надживях го някакси и сега ми е смешно, като почнат да се превземат. В интерес на истината доста хора около мен също се промениха. В главите си се промениха, не че нямат възможност. Е, на палатка още не бих отишла, държа на банята и течащата вода.
Но дъщеря ми е на 25, ходят и обикалят цели острови така - с колелата и палатките. Кефя им се, радвам се, че никога не се е тръшкала по луксозни курорти, въпреки че докато ходеше с нас е видяла какво е. Но за нея е скучно и превзето. Като че ли това е новата вълна.

# 1 223
  • Наблизо
Боверик,само да ти кажа че изобщо ама изобщо не си прав.
Аз пък познавам само българки женени за чужденци (белгийци,французи,германци) и съпрузите им са повечето руси и високи,работещи и то на хубава и добре платена работа.
Ей ме на,аз също съм гледана жена,работя,но работя защото искам тази работа,не за парите.Мъжът ми ги осигурява.

# 1 224
  • По света и у нас
Отчайващо звучи това наблюдение.
Но може и да е истина, не познавам французи с българки, но познавам едно семейство българка и испанец. Човека никак не е прошляк, напротив мъж та дрънка.

От лични наблюдения - Италианец не бих пипнала и с 3 метров кол.

# 1 225
  • Out of the Mix
Боверика си живее в неговите фантазии.
Хората са милионери, човек, ама няма значение.
Кой ти седи и плаща за "почивки" по 2 м., дори на свой риск са реновирали едно от бунгалата с всички удобства, плащат за цялото лято и си правят, каквото си искат. 5-та година ходят, а утре може да им кажат "край, затваряме кепенца". So far, so good.

Жената сега гледа и плантации, има си и бизнеси, от които предоволно изкарва.
В същото време и помага, занимава се и с педагогическа дейност, деца със СОП.
Чудя й се на енергията, но явно има и такива, иска да работи, да допринася за обществото.

Лично, изключвайки типажи "държанки, ала инстаграмки", не познавам жена 30-40+, която да иска да е зависима от мъж. Всички са се развили отдавна, с професии, и парите не ги вълнуват, а други неща.

# 1 226
  • По света и у нас
С удоволствие бих била зависима от парите на мъжа ми. Стига парите да не са му проблем.
Ето познаваш една!

# 1 227
  • Далечният изток
Две.

# 1 228
  • Пловдив
Ако парите стигнат и за децата да живеят без да работят - бройте ме и мен, трета.

# 1 229
  • Наблизо
Има голяма разлика между зависима и без избор и образована и с професия и с или без работа,но със спокойствие.
При нужда втората ще се оправи много по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт