Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 759
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 660
  • Out of the Mix
Уау, мъжете какъв маркетинг му праскат.
Напудрено, в добро настроение, бонбон Joy
Дори ви е бедна фантазията, пък нека е "напудрено".

Успех в любовта желая! Wink

За теб и няколко други рози, за други бодли. Sunglasses

# 661
Хората се раделят лесно, ако не са им сериозни и задълбочени отношенията. Ако не допускаш някой емоционално, колко му е да се разделиш с него?
Иначе от раз - много хора се разделят, които са имали по сериозни отношения, но преди това е имало дълъг период на обмисляне, опити за подобрение и т.н.

viksdesire, ако бях на твое място щях да го изпреваря на терасата с чаша вино и да го питам кога ще вечеряме.

# 662
viksdesire,
Всеки ден ли търкате неща с четка? И защо?
Кой ви кара. Прибирате се,  изкъпвате се и си наливате едно. Щом той е на терасата, цялото жилище е ваше, пускате музика,  филм и си лакирайте ноктите на краката в червено. Който е гладен все 1 сандвич може да си направи.
Но  и на мен, някой смърдящ на бира и цигари не ми е привлекатен.
Бих се пробвала седмица,  две  тактично и после нетактично да му покажа и кажа какво мисля и после, вече не.
Сама сте си виновна, но може да се промените.

# 663
В нашата двойка "мързи ме" е напълно валиден аргумент и за двамата Joy
Прибираме се, мързи ме да готвя, ще си поръчаме, или ще намажем по една филия и ще седим цяла вечер на терасата.
Или пък е събота и ни мързи да чистим, защото времето е чудесно навън, демек чистенето може да остане и за друг ден.
Във всеки един момент някой от нас може да каже, че нещо не му се прави и това не е проблем за другия.
Не ме разбирайте погрешно, нито стоим гладни, нито живеем в кочина, но душевното ни спокойствие е с приоритет пред битовизмите.

# 664
  • По света и у нас
Благодаря, приготвена съм вече за успеха с куфари и всичко. Пусни една снимчица да ни натриеш носа какво сме изпуснали 😉

# 665
В нашата двойка "мързи ме" е напълно валиден аргумент и за двамата Joy
Прибираме се, мързи ме да готвя, ще си поръчаме, или ще намажем по една филия и ще седим цяла вечер на терасата.
Или пък е събота и ни мързи да чистим, защото времето е чудесно навън, демек чистенето може да остане и за друг ден.
Във всеки един момент някой от нас може да каже, че нещо не му се прави и това не е проблем за другия.
Не ме разбирайте погрешно, нито стоим гладни, нито живеем в кочина, но душевното ни спокойствие е с приоритет пред битовизмите.

Така трябва да е, това е добра идея.

# 666
Ми тъй де, как да стане тържествен обичай готвенето по празници, ако готвиш всеки ден.
Само когато е с желание и любов трябва да се готви.
И хляб с квас съм правила, и тиквеник с домашно точени кори, канелени рулца и какви ли не щуротии.
Мога, стига да пожелая. Но от това умение в кухнята да зависят отношенията - моето мнение е, че категорично НЕ.

# 667
  • Out of the Mix
Благодаря, приготвена съм вече за успеха с куфари и всичко. Пусни една снимчица да ни натриеш носа какво сме изпуснали 😉

Ти си готова за много неща, вкл. за трансокеанските пътувания Airplane, но няма да ти го причинявам. Mr. Green

А и се изяснихме - каня веднъж (фейс-ту-фейс), което е истината и сериозното, всичко друго е ляляне, а аз от "валидации" нямам нужда, при това задочни.

Ти отговори с предрасъдък, всичко точно, животът продължи.

А, че сърби (любопитството) знам. Smile

# 668
Олеле.
Някой да ми налее просеко.

# 669
# 670
  • София
И на мен!

Абе, защо само някакви супер изтрещели мъже мрънкат за бързите раздели? Ми те, ако са нормални, да са задържали някоя до сега, нали?

# 671
# 672

Ох, аз залепнах на тавата в дясно 😍😍😍

# 673
  • По света и у нас
Олеле.
Някой да ми налее просеко.
Каква хубава идея, това е лукса да живееш в София и да джиткаш с метрото.... Може да се почнеш с просекото от рано.

Ревокърю Broken Heart Joy

# 674
  • sofia
И всичко залепна на д-то 😂😂
Двете си я изядохме!

Общи условия

Активация на акаунт