Дипломите са си за мен.Иначе мъжете, които имат някакъв акъл и класа, попринцип предпочитат жени, които също имат акъл и класа, но тук връзката с дипломите, не е толкова пряка, колкото следствена.
Колкото до Карла и Мелания, не намирам нито Саркози, нито Тръмп за "джакпот". Но те вероятно това са търсили, намерили са как да го постигнат, така че евала. И двете изглеждат добре и излъчват класа и елегантност.
Дипломата е самочувствие. Може да е в шкафа, но е самочувствие. Аз имам близки, без дипломи. Завършили са средно. Имат хубава работа или са предприемачи, но нямат диплома. В тези случаи парите покриват дефицита от дипломата.
При жените е по-сложно, когато попадат, и искат да попадат, в IT среди, на лекари, на зъболекари, на актьори... Те неминуемо се перчат с дипломите си. Разговорите се въртят около изпити, спомени от злобни професори... Спорят за плюсовете и минусите на различните школи. Всичко това може да е заради самата идея да се рекламираш сред себеподобни, но на тези без дипломи не им е добре да ги питат: А ти? Къде завърши?
Пък има и мъже, които могат да избират и други качества към външния вид и младостта, а не вместо тях. Разбира се, има и такива, които осъзнават, че младостта си отива, а кофти характерът остава, ама тук вече освен за мъже с избор, говорим и за такива със зрялост. Та ядрена физика за някои.