Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 535
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Out of the Mix
Примо, изпусна си шанса. Joy

Един път каня, sorry, baby.

С предрасъдъци не става, дори и тук. Wink

Да, така е, Beautiful.

# 1 231
Айде наредих се. Четири.
Ама какъв лукс? Аз съм пледирала за легло и прилична баня. В мизерии, както казах, нямам намерение да се връщам. Живяла съм го на 20, когато сме започвали да градим от нулата и не сме имали нищо, нормално е. Сега-мерси.
И хилядата километра са си български. Демек да отида и да се върна, защото после съм на работа (както се разбра, аз не съм от "гледаните" и я пълня тази кола сама Simple Smile )

# 1 232
  • По света и у нас
Как точно се изживяваш като финансов покровител сега, като си скръндза дето може и иска да покрие единствено собствените си разходи?
Надъхва се с последна надежда че 40 годишните не им пукало да бъдат издържани от мъжете си. Ще ни пука и след като се пенсионираме, не го забравяй в следващите 27 г. 😄 все още не ставаш.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 10:07 от PriMadonna

# 1 233
Палатката и некъпането, глемпингът с матрак, баня, тоалетна и уай фай и ултра ол инклузивът са различни преживявания. Аз ги редувам. Grinning

Хората се разделят, когато единият си мечтае за ол инклузив, а другият му обяснява, че баба му само на ол инклузив е била и му предлага да спят в спален чувал, щото е много дзен и woke, а не като "парвенютата". Или когато единият иска да пали огън и да лови риба, а другият му казва, че мрази комари, щурци, трева, пръст, лунна светлина, дрехите ще му се омиришат и повтаря само "о, ужаааас". С коне с капаци трудно се живее.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:35 от Mandy Bo

# 1 234
  • По света и у нас
И аз съм така. От лукс хотел вече не ми трепва. Трепва ми от миризма не сняг и гледки, огньове, гори.

Сега няма как в палатка да ме сложиш да спя, да вземе мечката да ме изяде, но сега ми е 100 пъти по ценно, да ида в къщата на майка ми и да поседя там, вместо в Хаята в Правец.

# 1 235
Ех, нерадостната съдба на мъжа, пишещ в бгмама !
Тамън се настроих по девиза на форума ("По-добре сам/а, отколкото зле придружен/"), и то тенденцията се обърнала. Кучета, помияри (тва от другата тема, де) - айде пак променяй се, инвестирай и работи по себе си...
Не съм мързелив, ама в последния случай обекта много неблагодарен, бе!
-----------------
Айде последно за французите, ама ще го скрия, че надали всички тук се интересуват от особеностите на латинския Wink характер.

Скрит текст:

# 1 236
  • По света и у нас
It sucks ha! Joy

# 1 237
  • Out of the Mix
Примо, кой е "скръндзата", бе човек?
Нещо бъркаш човека, ако на мен ми говориш...
Ти явно само на скръндзи си попадала, да те ожали човек, не се намери мъжче да харчи по теб значи, пфу! Smile
Това е последният път, в който те гадая, и ще спра да те чета, ако ми говориш на мен "задочно".

А, че сте наредени, сте, и тук...

Боверик, аз дори и тук не съм "зле придружен", не знам за теб, и който и да е друг.
Гледам себе си.

фаастък, имам една в момента при която аз ходя на "воаяжи", обичам да карам, разнообразявам.
Но сега кара курс, септември ще си вземе книжката, след което е надъхана и иска да си купи кола. След като се случи, и тя ще идва, сещаш се. Тъкмо да упражнява шофирането, ще има и поводи, приятни.
То в живота е така - и двамата допринасят. Един път единият, след това другият.

# 1 238
  • По света и у нас
Не съм ти говорила задочно, съвсем директно ти го казах и ти си го разбра. Пфу
Имам един фетиш и той е да се харчи по мен, но това на теб не ти е супер пауър, така че не се прави че някога си го можел въобще.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:43 от PriMadonna

# 1 239
Ауу, Ревоукър, значи тя трябва да изкара книжка, да си купи кола, да се пусне смело да шофира сама веднага след това, за да ти пристане на твоя територия...
А дали докато се случи всичко това няма да се е осъзнала, че може да получи повече и да е офейкала с по-добра оферта?

# 1 240
  • Out of the Mix
Анонимис, "приставането" отдавна е минало.

Добре, Примо, бъди отгоре щом обичаш, но след малко ще те обърна на 90 градуса, без да те питам.

А аз мога всичко, но ти пък, уви няма как да знаеш.

# 1 241
  • Somewhere far away
Да изкарам книжка само щото някой така е казал - хаха, не , няма да стане.

# 1 242
Какви времена са настъпили, пу .
Една време гаджетата, ме взимаха и ми даваха колите си да карам, да ме обучават на шофиране, сега ще искат да караш сама с колата и книжката, която даже още нямаш.
Е, не става така бре, Ревоукъре.

# 1 243
  • Out of the Mix
Хора, стига измисляли.
Това е съвпадение, тя си изкарва, защото иска, не защото някой я е карал, още преди да се запознаем, и сама си казва какво що. Аз съм либерален.

Хепи, едно от любимите ми неща е жената да е до мен, не да ме вози, или каквото, не да кара, и да я мисля.
Но й трябва кола.
Това, че ще пътува и тя, не виждам нищо нередно.
Дори ще е по-добре, не да се таралянка с рейсче, или влакче.
Споко, не съм спрял да взимам, и да закарвам, докарвам.
Можеш отново да ми "върнеш валидацията" и пиедестала. JoyHugSunglasses
А книжката и колата отдавна не са "критерий", всеки кара и има МПС.

# 1 244
Ревоукър, пиедестала сам си го подритна с изречението 'Един път единият, след това другият'.
Това мерене, реципрочност и фифти/фифти схеми пъдят много бързо готините жени.
Ако си кавалер ще ѝ предложиш с твоята кола да я вземеш и тя да кара на връщане към вас примерно, за да е по-спокойна. Не да чакаш да си вземе книжка, кола, че и сама да идва, след като сама се научи.
Ако е за лятна авантюра може всичко да си говорите, но до там ще е.

Общи условия

Активация на акаунт