Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 91 (м. юни и м. юли)

• 30 622
  • 900
  •   1
Отговори
# 735
Елора, може със смляно ленено семе (със "златно" става много добре) или пък с друго режимно.

# 736
Много вкусно изглежда. Имам пакетчета със сусам и се чудя дали би станало ако не са смлени?
Иначе рецептата е подобна на сместа за гофрети с яйце и бадемово брашно. От няколко дена се каня да си направя и не успявам. Но пък междувременно сготвих 2 манджи и поне имам какво да ям. Направих си тиквички с телешка кайма и спаначена супа пак с телешка кайма.

# 737
  • София
Коста, ти ли беше давала хубав протеин от амазон без подсладител?

Ей го на Коста: https://www.amazon.co.uk/dp/B00KCO5CHK?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_d … XY5QJ51W3CRQ4BNTF

# 738
Елорка, този на айхерб не става ли? Аз не съм отворила моя, че имам още от моя си, дето взимам от Амазон.

# 739

Ей го на Коста: https://www.amazon.co.uk/dp/B00KCO5CHK?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_d … XY5QJ51W3CRQ4BNTF
Аз сега съм харесала този. Прекалено скъп ми се струва Костиния, освен че няма голяма разфасовка, а на мен ми отива кг за месец.

# 740
Ей, този много добре изглежда, ама май е само за ЮК.

# 741
Ах, съжалявам, не съм обърнала внимание.

# 742
Много вкусно изглежда. Имам пакетчета със сусам и се чудя дали би станало ако не са смлени?
Иначе рецептата е подобна на сместа за гофрети с яйце и бадемово брашно. От няколко дена се каня да си направя и не успявам. Но пък междувременно сготвих 2 манджи и поне имам какво да ям. Направих си тиквички с телешка кайма и спаначена супа пак с телешка кайма.
В тая жега се изненадвам че има още някой но и аз супа направих снощи - супа топчета, с говежда кайма и аз. От много чудене, не измислих нещо друго дето да го искам, че и достатъчно за да ида в тоя мор навън да пазарувам, а за нея имах всичко нужно Grinning

Сусамовото брашно от рецептата на Долче ако правилно си спомням е обезмаслено и доста ситно смляно, ще поема течност различно от просто смлян сусам. Иначе не виждам защо да не стане, просто ще е малко по-различчно.

# 743
Май ти и някъде го запазих, но не го намирам.

Този купувам https://amzn.eu/d/eDT0xDw
Невър и твоя не е лош, но аз лецитин не искам

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 12:51 от Costa

# 744
Stryper, не съм пробвала с несмлян сусам. Използвам това сусамово брашно, като прах е и също мисля, че е обезмаслено:

С несмлян сусам ще е омлет със сусам, предполагам.🤔

# 745
О, ама тя несмлян ли е написала, аз от телефона пак по диагонал... Grinning
Не си го представям тогава, баш омлет със зрънца сусам ще стане. По-скоро яйце и тахан евентуално, хубаво разбити до хомогенност.
Обезмасляват ги тия брашна, те иначе хич няма да са трайни. А сусамовото олио - в тъмни шишета и на съседния рафт в магазина Grinning

# 746
Сусамовото олио със "златна" цена, естествено.😂 И то е на Балчо.😀
Да, с тахан и яйце ще стане нещо подобно може би, но предполагам, че се разбива до хомогенност малко по-трудно.

# 747
Долче, от къде го взимаш това брашно?

# 748
Гущер, от магазин "Лекси" в Пловдив. И тиквено съм си взела. Балчо имат и сайт също.

# 749
Виж по щандовете със здравословни продукти из супермаркетите, може и да намериш, както и т.нар. здравословни магазини.
За такана си е така - неслучайно написах разбиване, а не проосто да се разбърка. Но ще стане хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт