"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 24 697
  • 737
  •   2
Отговори
# 420
Плами, в 7+4 вече трябва да се чуе пулс и да се види ембрион. Ако то отговаря още на 6+4 и няма развитие за една седмица явно е спряло развитие. Отлепване на сака и деформирането му се получава при спряло развитие, така тялото се подготвя да го изхвърли. Не звучат добре нещата, но все пак изчакайте колкото е казал лекаря. Зацапване може да започне, а може и да не започне ако приемате прогестерон. При положение че няма развитие би трябвало да ви го спрат, защото прогестерона забавя изчистването, а не е хубаво да се стои с мисед, ако се е случил такъв. Когато падне прогестерона ще започне кървене. Но докато го взимате допълнително, може и да не падне.
Притеснителното в случая не е дали се чува пулс в 7+4, а че няма развитие от предния път. 
Пишете какво се случва като отидете на лекар другия път.

Днес бях на трето мнение и доктора категорично ми каза плода е загинал и тази бременност няма да се развие .. Попита дали болките в гърдите са спрели казах още миналата седмица, но ми казаха че е нормално и думите му бяха да толкова е нормално за това в момента говорим този разговор .. тоест това е бил един от симптомите , че развитието е спряло

# 421
Плами Арменкова 762270,само по симптоми, като спиране на болка/напрежение в гърдите, не може да се постави диагноза "спряло развитие".
При някои жени гърдите болят само в началото и после напрежението намалява, въпреки че бременността продължава нормално.
Единственият сигурен начин да се установи дали бременността се развива е ултразвук и ЧХГ.

# 422
А бе, глупости, аз с успешната ми бременност никакви болки в гърдите не съм имала, а ЧХГ и прогестерон бяха прекрасни. С лошите ми бременности съм имала, обаче ЧХГ и прогестерон падаха и не се задържаше. Освен това нито на ПМС, нито на цикъл съм имала болки в гърдите.
Гледа се развитието на ехограф, щом няма нарастване и правилно развитие от миналия път, не се вижда пулс и сака е тръгнал да се отлепя това са признаци на ранен аборт. Ако чака кървене я дойде, я не, трябва да пуснете прогестерон да се види колко. Съжалявам че така се е получило, но тялото си знае най-добре. Около 90 % от ранните аборти се получават заради хромозомни мутации. 

# 423

Според вас дали тестът в положителен, защото виждам много бледа розова черта? Тестът е направен след 7 дни закъснение

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 11:49 от Viktoriya17

# 424
Отрицателен. За 7 дни закъснение нямаше да има съмнение.

# 425
Ако е много късна овулация защо пък да не е и положителен. По добре пробвайте с нов на друга марка. Най обикновените лентички винаги показват вярно и най бързо засичат ако има нещо.

# 426
На Престо не може да му се вярва, наистина изглежда много бледа чертата за 7 дневно закъснение. Направете си друг тест просто.

Ако е много късна овулация защо пък да не е и положителен. По добре пробвайте с нов на друга марка. Най обикновените лентички винаги показват вярно и най бързо засичат ако има нещо.

# 427
От телефон изглежда сива, но не значи че действително е...
Пожелавам Ви, следващият да  е положителен.

# 428
Все известен факт е че на престо тестовете са скапани , тези ще покажат плътна черта като стигне 5 м от бременноста 😂. Вземете си лейди тест ленти, съвсем обикновенни, но винаги точни 😉

# 429

Според вас дали тестът в положителен, защото виждам много бледа розова черта? Тестът е направен след 7 дни закъснение

Мойте тестове 4 дни преди закъснение и вече след

Но за съжаление днес ми направиха кюретаж (мисед аборт) 8 седмица

# 430
Здравейте. Исках да попитам възможно ли е тези втори чертички да са изпарителни....Първият тест от снимката е правен вчера със сутрешна урина. Следях го доста до 10-15 минута, но втора черта така и нямаше. Поглеждам го след около час и изведнъж тази розовееща втора линия се беше появила. Вторият също е правен вчера, но следобяд като на него аз втора чертичка не виждам. Третият е правен днес рано сутринта, ситуацията е като с първия... нямаше никаква черта и след определеното време за резултат изведнъж изниква тази втора черта. Според вас дали са положителни? Последният цикъл е 19.07 с продължителност 33-35 дни.

# 431
Резултатът от тест се отчита във времевия прозорец, указан на кутията. След 10-15 минути си е чиста изпарителна линия Simple Smile
Освен това тестовете Престо са ненадеждни.
Успех!

# 432
Положителни са, виждам че последния тест се насища. Пробвайте с друг тест, ще излезне навреме линията.

Здравейте. Исках да попитам възможно ли е тези втори чертички да са изпарителни....Първият тест от снимката е правен вчера със сутрешна урина. Следях го доста до 10-15 минута, но втора черта така и нямаше. Поглеждам го след около час и изведнъж тази розовееща втора линия се беше появила. Вторият също е правен вчера, но следобяд като на него аз втора чертичка не виждам. Третият е правен днес рано сутринта, ситуацията е като с първия... нямаше никаква черта и след определеното време за резултат изведнъж изниква тази втора черта. Според вас дали са положителни? Последният цикъл е 19.07 с продължителност 33-35 дни.

# 433
  • София
Е как ще са положителни, като дамата пише, че във времето на отчитане не е имало втора черта?

# 434
Положителни са, има насищане на последния тест.  Това е моето мнение, което в никакъв случай не налагам на никому!
Да си пусне нов не Престо и ще се разбере! Това го написах и по-горе. Не ми се навлиза в излишни спортове заради гадаене на боб, нито вие нито аз можем да твърдим със сигурност. 

Е как ще са положителни, като дамата пише, че във времето на отчитане не е имало втора черта?

Общи условия

Активация на акаунт