"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 24 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Alfafa,къде е насищането?! Третият тест е пренапоен, дори линията му е крива. Такива тестове не се гледат след времето за отчитане. Листовките не са случайни, те са за четене и спазване.

# 436
Добре, нека да си пусне нов тест и ще видим.  Според мен теста е положителен, за по-надежни резултати кръвен или друга фирма.

Alfafa,къде е насищането?! Третият тест е пренапоен, дори линията му е крива. Такива тестове не се гледат след времето за отчитане. Листовките не са случайни, те са за четене и спазване.

# 437
Оффффф, айде като пишете в тази тема четете поне 3 страници назад!!! Сто жени писаха последните дни, че Престо дава ФАЛШИВИ положителни черти, после като пуснат кръвен е отрицателен и всеки ден се пишат едни и същи постове и се задават едни и същи въпроси. Докато правите Престо и Шуър чек няма да разберете нищо, едни лентички за 2 лв от аптеката повече работа ше ви свършат. Ясно се вижда че чертата е изпарителна. И се гледа в уреченото време на опаковката. Най-сигурния е кръвния тест. А тази последната черта от Космоса се вижда колко е фалшива и крива, не знам защо давате напразни надежди на жената. Да, може и да има нещо, но няма как да знае, докато не пусне кръвен или не смени тестовете с надеждни такива.

# 438
Ще се радвам, жената да сподели хубави резултати Wink
 Иначе с това елементарно ниво на възпитание, не на мен моля! Не синпием всеки ден кафето, а и да си го, това не Ви дава никакво, ама никакво право да ме навиквате!

Цитат на: Salsera link=topic=1781600.msg50118027#msg50118027 [b
date[/b]=1755876305]
Оффффф, айде като пишете в тази тема четете поне 3 страници назад!!! Сто жени писаха последните дни, че Престо дава ФАЛШИВИ положителни черти, после като пуснат кръвен е отрицателен и всеки ден се пишат едни и същи постове и се задават едни и същи въпроси. Докато правите Престо и Шуър чек няма да разберете нищо, едни лентички за 2 лв от аптеката повече работа ше ви свършат. Ясно се вижда че чертата е изпарителна. И се гледа в уреченото време на опаковката. Най-сигурния е кръвния тест. А тази последната черта от Космоса се вижда колко е фалшива и крива, не знам защо давате напразни надежди на жената. Да, може и да има нещо, но няма как да знае, докато не пусне кръвен или не смени тестовете с надеждни такива.

# 439
Ами да и аз съм съгласна, че обикновените ленти са 100% сигурни, като има бременност има, като няма си няма. Престо и шуърчек не ги купувам изобщо, те са направени за доста по късен етап, само да се дават пари на вятъра.

# 440
И аз не мога да разбера защо се иска мнение за тестове, снимани след часове, ама...

# 441
  • София
И с трите си бременности съм си правила шуър чек на 1 ден закъснение и съм получавала твърдо положителен резултат. Това тестване преди закъснение за мен е абсолютно ненужно.
В случая не е така, защото на 7 дни закъснение тестът е отрицателен, нищо че е престо.

# 442
Здравейте! Днес направих тест, който има една наистина бледа, но видима черта..  И да уточня, че чертата излезе веднага, а не е изпарителна. 3 дни преди очакваната менструация. Само аз ли я виждам?

# 443
Аз виждам бледа черта, но почакайте закъснението и се тествайте пак или директно направете кръвен. Simple Smile Успех!

# 444
Имам въпрос? На 12 август ми беше цикълът със 24 дни продължителност на 17 и 18 август имаше пълно проникване без предпазване. Има ли шансове за бременност.

# 445
Имам въпрос? На 12 август ми беше цикълът със 24 дни продължителност на 17 и 18 август имаше пълно проникване без предпазване. Има ли шансове за бременност.
Според мен щом Ц е с продължителност 24 дни, то би следвало ову да е на 12ти ден. Следователно на 24.08. е била предполагаемата овулация. Шанс има макар и минимален, особено ако половият акт е бил с еякулация във вас, но сперматозоидите могат да оцелеят в влагалището до 5 дни при благоприятна среда. Ако не е имало еякулация, шансът е доста по-малък, но се случват всякакви неща , както и ранна овулация. Така че си чакайте закъснението за да разберете. Успех и дано е това, което искате ! 😌

# 446
Здравейте, отново съм аз.. от 25ти насам малко луднах с тези тестове, но ги правя, защото ми е притеснено. На всичките ( 6 теста вече) различни марки ми излиза втора черта абсолютно веднага, но е ужасно бледа, вчера чертата, която се появи беше много по-наситената от тази днес и това малко ме притеснява. Нормално ли е да е по-бледа днес?

# 447
За тия пари щеше да пуснеш кръвен тест...
Наситеността на чертата не играе роля.

# 448
Лелееее, колко тестове... Просто си направи кръвен Simple Smile По всички тестове си личи 2-рата черта, няма значение, че не е плътна и наситена.

# 449
Здравейте!
Нова съм в групата и бих искала да задам следния въпрос. Последната ми менструация беше на 24.07.2025 г. С партньора ми правим опити за бебе от около 4-5 месеца, но засега без успех. В момента имам закъснение от 4 дни, затова реших да си направя тест за бременност – използвах Lady Test, но тъй като бях на работа, го направих към обяд. До момента съм използвала 3-4 теста, но на нито един не се е появила втора черта.
Въпросът ми е: дали е по-добре да изчакам още няколко дни закъснение или да направя нов тест утре сутринта (с първата урина)?
Благодаря предварително! 😊

Общи условия

Активация на акаунт