"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 243
  • 653
  •   2
Отговори
# 450
  • София
Лейди Тест показва и преди закъснението. Най-вероятно не сте бременна.

# 451
Така е, Лейди тест отчита рано! При 4 дни закъснение и другите тестове биха показали Бременност макар и с много бледи черти.

# 452
Най-добре е да направиш кръвен тест, не знам какъв е тоя зор да се правят 5729357923 домашни тестове, вместо да се пусне едно ЧХГ, излиза за 2 часа и няма поле за интерпретация като изпарителни черти, бледи черти, появили се такива след 20,30 минути и т.н.

П.С.: Ако сте в София, в Токуда излиза ЧХГ за 1 час ...

# 453
Аз пък мисля, че всеки си минава през емоциите по собствен начин и тази група тук е последното място, от което трябва да се получава критика, но ето. Единствено съжалявам, че съм писала тук. Хубав ден и Ви пожелавам да сте по-мили.

# 454
Ако емоциите са свързани с това да се тормозите сами себе си, правете и домашни тестове, но очевидно Ви отварят повече въпроси, отколкото отговори. Доста жени Ви дадоха съвет, това че Вие сте го поискали, пък после не го възприемете, не е проблем на хората в групата...

Прекрасни новини, последвала спокойна бременност и здраво бебе на финал Ви пожелавам! И по-малко нерви! Simple Smile

# 455
Да не Ви пука с извинение 😁 Аз също имах една камара тестове и ги пуснах като анкета в premom, на следващия ден направих кръвен. Но през нощта в 4ч станах полудяла и си направих отново 😂 Само аз си знам как съм се чувствала, особено след като лекарите твърдяха, че е спонтанно няма как да стане. Тук никой не Ви знае предисторията и не очаквайте разбиране, защото обикновено отговарящите са също във вихъра на хормоните на бременността, а много често се задават и абсурдни въпроси.  

Аз пък мисля, че всеки си минава през емоциите по собствен начин и тази група тук е последното място, от което трябва да се получава критика, но ето. Единствено съжалявам, че съм писала тук. Хубав ден и Ви пожелавам да сте по-мили.

# 456
Малко сме като дете пред сладолед 😂 когато сме в очакване на двете чертички! То пък си е забавно с тестовете, кръвния той е ясен и сигурен, но пък се губи по хубавото вълнение 😜. Няма нужда от кавги и остри изказвания!
Тъкмо видяхме от по употребяваните марки тестове кой как показва 👍

# 457
Хората, които отговарят, не се ръководят от емоции, а дават директни и ясни отговори. Няма нищо лошо в това отговорът да е по-остър към питащия, особено като се има предвид, че са направени цели 6 уринарни теста от по-скъпите. Един кръвен тест би бил по-сигурен и дори по-изгоден.

# 458

Здравейте , намирам се в следната ситуация , родих второ секцио на 22.05.2025 . Кърмя и не  съм имала цикъл все още. Като цяло след раждането сме били интимни точно 3 пъти и преди няколко дни съпругът ми изтърси , че има предчувствие и ми донесе тест с настояване да го направя . Тааа направих го аз погледнах го без да чакам 5-10 минути , не видях втора черта и го зарязах . След час сигурно се сетих да го изхвърля и го поглеждам и виждам втора черта и се шокирах , реално не знам кога се е появила чертата . Прикачам снимка , мислите ли , че е изпарителна черта , имала съм доста отрицателни тестове , но никога не съм виждала изпарителна черта .

# 459
  • Телиш/Плевен
Ivory07, направи друг тест и този път го засечи в указаното време.
Иначе този не ми изглежда положителен, втората чертичка не е розова.

# 460
Ivory07, направи друг тест и този път го засечи в указаното време.
Иначе този не ми изглежда положителен, втората чертичка не е розова.

Това е тестът ми от миналата година , пак някаква неугледна черта и след кръвен се потвърди бременноста и именно за това сега се притеснявам . Утре ще отида на кръвен , но просто имам нужда психически да се успокоя и за това търся мнение тук във форума  .

# 461
  • Телиш/Плевен
Ами след като тестът не е засечен в указаното време, не мога да съм напълно сигурна. Затова те посъветвах за нов, но кръвен е още по-добре, така няма да имаш съмнения. Успех!

# 462
Спрете да си давате парите за Престо - известни със своите изпарителни. Simple Smile Тест, отчел 2-ра линия след час, не е положителен. Направете нов и спазете времето за отчитане на резултата, най-сигурно е кръвен. Simple Smile

# 463
Положителните на Престо са си твърдо розови. Изпарителните май са сиви?

Иначе нормално е жената да се притеснява, но за да не се случва така, по-добре, както беше посъветвала друга потребителка, да ги изхвърля след времето за отчитане на резултата.

# 464
  • Телиш/Плевен
Доколкото разбрах, тя не е изчакала изобщо указаното време, а е направила теста, зарязала го е и след час се е сетила да погледне. И затова моят съвет беше за нов тест, който да направи както трябва. Да, чертичката изглежда изпарителна, но дали е така, никой от нас не може да каже със сигурност, само предполагаме. Добре е решила за кръвен, така всичко ще се изясни.

Общи условия

Активация на акаунт