"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 189
  • 653
  •   2
Отговори
# 495
Зацапване по време на имплантация - да. Но ако июа болки, те не са от имплантацията, а от разширяването на матката

# 496
  • София
Ето една статия по въпроса, че всъщност при някои жени има болка по време на имплантация: Implantation Cramping: Timing, Location, and More https://share.google/uXV3r3debmwPMDC2X

# 497
Аз съм почти сигурна, че усетих леко боцкане по време на имплантацията. След два дни тестът беше положителен.
Допускам и някакво съвпадение да е било.

# 498
аз имах също спазми по време на имплантацията и мислих че е ову, в този момент не знаех че е била по - рано. ден -два след това имах зацапването и даже се шашнах какво става, защото беше на 21 ден от МЦ, след още 3 дни имах плюс тест за ову (те позитивират и при бременност хормоните са близки, имам предвид втора черта по ярка от контролната) и направих и за бременност на 28 ден при очаквани 30-32 дни . та се оказах с по - ранна ову с близо седмица и така си вървеше и бебето до края.

# 499
Здравейте! Не знам темата ми дали е за тук, ако намерите по-подходяща ми пратите линк да се преместя там, да не спамя тук:) на 29.08 си направих тест за ову( според мен положителен) ще прикача и снимка по-долу да го погледнете и на следващия ден на 30.08 направих пак и вече отрицателен, чертичката беше вече доста по-бледа от контролната. Това нормално ли е? И това означа ли, че ову-то е било между 29 и 30? Правили сме опити във всички дни де, но да си имам представа за другия месец, защото ползвам такива лентички за първи път и не мога много да се ориентирам. Благодаря за вниманието!

# 500
Да, нормално е. О вероятно е била на 30.08. Успех!

# 501
Съгласна съм Лютиче, на 30.08 най - вероятно е била О, снимката е с плюс тест.
Иначе има тема за тестове за Ову (ама не я помня точно), но и тук ще помагаме.

# 502
Щом цикъла ви идва на 24-25 дена, то вече сте с ден-два закъснение. Положителни са.
Исках да кажа 28/29 , объркала съм се, но утре по календар очаквам да ми дойде(или по-скоро да не ми)😅 Стана ми интересно друго обаче, след вчерашните направени два теста , днес направих още един тип лентичка и втората чертичка се появи около 3та минута, но е по-бледа от вчерашните. Имам ли поводи за притеснение, при някоя от вас случвало ли се е?

# 503
Щом цикъла ви идва на 24-25 дена, то вече сте с ден-два закъснение. Положителни са.
Исках да кажа 28/29 , объркала съм се, но утре по календар очаквам да ми дойде(или по-скоро да не ми)😅 Стана ми интересно друго обаче, след вчерашните направени два теста , днес направих още един тип лентичка и втората чертичка се появи около 3та минута, но е по-бледа от вчерашните. Имам ли поводи за притеснение, при някоя от вас случвало ли се е?

Наситеността не е показател, идете и си пуснете кръвен тест, вместо да гадаете и да се притеснявате колко наситени са чертите.

# 504
Аз лично освен при мен, съм чела и за други дами, при които има разместване в цикъла и т.н. промени. Най-вероятно е именно това, щом и АГ е потвърдил, че всичко е наред.
Каза, че на този етап не вижда бременност, което не значи, че на 100% отхвърля такава, понякога показвало по-късно и така. Но до момента (и преди съм правила тестове) за пръв път виждам такава черта. Аз също я смятам за изпарителна , но както е казано прекаленото четене в интернет не е помогнало на никой, хем си казвам че няма как след часове да отчете🤣🤣🤣 хем понеже някой е написал че изпарителните са сиви и започвам пак да се чудя
Как се развиват нещата при вас? Повторихте ли теста?

# 505
Здравейте,
Имам 6дни до цикъл. Знам, че е рано, но усещам, че има нещо. От близо седмица, имам болки ниско долу и в кръста, но са една идея по-различни от менструалните болки. Та днес направих тест на марката PRIMA и един на Престо. Този на прима са 2 теста направих ги и двата и веднага при напояването на накрайника се появи 2черта. Теста на престо се появи на 3та минута.Спазила съм всички инструкции както трябва.  Прилагам снимки за мнение. Дали са изпарителни или просто е много рано и затова са такива. И двата теста са с висока чуствителност от 10 mIU/ml.

# 506
Изпарителни са. 6 дни преди Цикъл може изобщо да няма имплантация още. Какво остава за преди седмица...

# 507
А изпарителните не следват ли да се появят след определеното време за отчитане на резултата? Защото тези черти се появиха веднага.

# 508
Това са очертанията на линиите. А самата черта е бяла.
Ясно се вижда като отдалечиш малко телефона.

# 509
Благодаря за мнението! Просто ми стана странно как 3 теста, правени по едно и също време дават такива черти. Надявам се след няколко дни да видя наситена чертичка. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт